Zıpkınla Avlanan Var Mı?
-
geçen yarışma yapıldı burda zıpkınla kg hesabı kıbrıslı bi adam daldı 4 dakka falan denizin dibine indi 45 kiloluk akya vurdu tek balıkla 1. oldu adam ondaki zevk hiç bişeyde yoktur...
-
evde zıpkın var ama dokunan yok kendi kaderine bırakılmış bir halde dolapta duruyor.ben oltayla balık tutmayı severim zevkli deniz çevresinde veya denizde vakit geçirmek
-
Biz Fakir Adamız Zıpkın Falan Bizi Aşar,alırız Misina'mızı 1 tane Somun Ekmek Salla Denize allah Ne Verdiyse :D
-
Az daha av oluyodum adamı gördüm halde önüne daldım :_) neseki vurmadı beni
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------
Biz Fakir Adamız Zıpkın Falan Bizi Aşar,alırız Misina'mızı 1 tane Somun Ekmek Salla Denize allah Ne Verdiyse :D
eyyzüü besmele kör testere attım agzına düşsün bogazına :D -
vesselam bunu yazdı:
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
eyyzüü besmele kör testere attım agzına düşsün bogazına :D
-----------------------------hehe :-D
-
Yaklaşık 15 senedir zıpkın yapıyorum. Taktiğini, takniğini uzun uzun anlatamam ama şu söyleyebilirim ki bilmediğiniz denizde bilmediğiniz balığa hemen zıpkın yapmayın. O denizi bilenden bilgi alın. Hangi balık varmış öğrenin. En onemliside ekipmanınıza ve tecrubenize gore zıpkın yapın. Ve şu zıpkını kalabalıkyerde ve karada asla ama asla kurmayın.
-
çok iyi koşarım hiç avlanmadım zıpkınla:D
-
Bugünün av sonucu :)
2 iskaroz 1 sivri burun karagöz 1 karagöz. 4 yaralı balık (kaçtılar bunlar tabi).
-
Hehe tebrik ederim. Afiyet olsun.
Toplam Hit: 3436 Toplam Mesaj: 28