Zıpkınla Balık Avından Anlayanlar
-
Olay
Kuzguncuk da yüzüyoruz bogaz köprüsünün altında neyse bir arkadaş var bize yüzme bildigini söyledi ama atlamak istemedi başka bir arkadaşımız atlamassan ben seni atarım diye bunu laf söyledi buda atladı tabi bende karadayım baktım yüzemiyor hiçbir hareket yapamıyor hemen atladım peşinden baya tipde gördüm bunu cırpınmaya çalışıyor hemen yakaladım dahada derine batmadan ama bu defa beni boğmaya başladı bende vurmaya başladım bunu cünkü inanılmaz sıkıyordu bıraktı bu defa tekrar yukarı cıktım nefes alıp tekrar daldım bu defa dipten bunu yukarı atarak kıyıya kadar sürükledim bundan sonra korkum başladı.
Normalde çok yüzen bir insandım bir arkadaşımı bogulurken kurtardıktan sonra artık yüzme korkum ortaya cıkmaya başladı inanılmaz korkmaya başlıyorum nasıl cözebilir bunu deniz görmek istemiyorum yazın evde kavruluyorum
konuyla alakası yok ama anlatim dedim
UzatmaNaciye tarafından 27/Haz/14 12:48 tarihinde düzenlenmiştir -
-
TR-SCOPJE bunu yazdıDaft bunu yazdı
ben çıplak elle yakalıyorum
istersen videoya çekebilirim tekniğimi
şaka şaka vejeteryanım işim olmaz pis kokulu balıkla :D
Hocam çıplak elle en kolay pantolon balığı yakalarsın.. :) Şaka bir tarafa ben de deniz tutkunu balıksever olarak dere ve göl balıklarını yiyemiyorum gerçekten batağa çalan bir koku oluyor üstlerinde..
hava kararınca lüküs ile derede çıplak elle tutabilirsin çok rahat.
-
Zıpkınla balık avı deyince aklıma istemsiz şu video geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=88H-RdhlQQE
-
Slothere bunu yazdı
Zıpkınla balık avı deyince aklıma istemsiz şu video geliyor.
dsadasdas yorumlar daha süper
- Adamın ayakları zaten doğal palet a.q.
- onun ben götüne koyayım suyun altında o kadar zaman geçirdikden sonra yarım kiloluk balıkla dışarımı çıkılır amq
- anlayamadığım bise var adam nasıl o kadar derine inebiliyor su nasıl kaldırmıyor 2. si ise o kadar nefesi nerden buluyor tmm bi 10 metre derine dal su kaldırmaz ama 30 metre ne amk denizaltı diye bu adamı kullanmak gerekio
- amını yolunu siktimin adamı atmış exi dalar tabi,dikkatli bakın nefesi götten alıyor kabarcıklar hep götünden çıkıyor
şu da bilgi:
BBC'nin sitesinde bu belgeselle ilgili daha detaylı bilgi var. Orada anlatılana göre, bu görüntülerdeki vatandaş ve ailesi, Malezya yakınlarında yaşayan Deniz Çingeneleri diye anılıyor. Suyla o kadar iç içelermiş ki, çocuklarının gözleri evrim geçirmiş, bizim su altında çıplak gözle gördüğümüzden iki kat daha iyi görebiliyorlarmış. Bu görüntünün sonunda da dediği gibi, adam aslında daha derinlere inip 5 dakikaya kadar aşağıda kalabiliyormuş. Ama amacı gösteri yapmak değil, karnını doyurmakmış.
-
O kadar uzun yazı yazacaktım sonra vazgeçer gibi oldum.
Bilmiyorum akşama fikrim değişirse editleyeceğim. -
palet maske snorkel var suan giysim yok ama ilerde alabilirim
biraz araştırdıkdan sonra başlamak için bu zıpkını almaya karar verdim normalde dalış yapıyordum zaten 7-8 metreye ancak artık balık avlamak istiyorum
http://www.sportcity.com.tr/Clasic-75lik-Zipkin-Apnea,PR-6920.html zıpkın bu
-
Hocu gözümün önünde 800 tl birine 800 tl birine bastilar cezayi. Yasaklara dikkat et.