Zipli Dosya Şifresini Kırmak
-
Selam millet. Şifrelenmiş zip dosyalarının şifresini kıran bir programa ihtiyacım var. Var mı böle bildiğiniz bi araç.. Eyvalla..
-
valla kardeş haklı banada çoooook lazım öle bi proğram veren olursa sevinirim
-
buradan direk holyONE kardeşime sesleniyorum! daha zipli dosya şifresi kıramayan dallamalar bile bu sitede!! bu işe bi dur diyin lütfen,davetiye yoluyla üyelik olayına falan başlayın ki bence acilen gerekiyo!! böyle giderse yakında internet ne demek falan diyende çıkacak bu forumdan:)))) şimdiden uyariim baba,harbi işler boka sarıyo,millet abuk gubuk konulara yardım istemeye başladı bumudur hack portalı olayı yaa=? sorarım
-
burasi hack portali diil ki hackerin ugrak mekani :)
-
"Advanced ZIP Password Recovery" die bi şey war...
cc bulup satın alın yoksa;
http://crackpassword.com/download/azpr.zip
trial... -
Ya sen ne dingo bi adamsın yardım istedik aldık ak.
Bunu söledikten sonra zaten Holy'nin ilk işi senin gibi bosbogaz tipleri temizlemek olacaktır.
Biliyosan söle bilmiyosan yorum yapma dangalak. -
biri
"buradan direk holyONE kardeşime sesleniyorum! daha zipli dosya şifresi kıramayan dallamalar bile bu sitede!! bu işe bi dur diyin lütfen,davetiye yoluyla üyelik olayına falan başlayın ki bence acilen gerekiyo!! böyle giderse yakında internet ne demek falan diyende çıkacak bu forumdan:)))) şimdiden uyariim baba,harbi işler boka sarıyo,millet abuk gubuk konulara yardım istemeye başladı bumudur hack portalı olayı yaa=? sorarım" demiş...
çözümün bir parçası olmuyorsan , sorun çıkartan kibirden başka bir şey değilsin !
-
Antiky hayranim la sana 5 dk da sayfa duzenini kafalayip yataga mi attin a.q. ? Amina koymussun la sayfanin !
-
a.q. holyOne sizin ilahınız tapın ona babanız o sizin! tiplere bak yaa!
-
"a.q. holyOne sizin ilahınız tapın ona babanız o sizin! tiplere bak yaa! "
Ya sen bu lafı ederek bi kez daha gerizekalı bi adam olduğunu kanıtladın.Aferin.
-
roswell bunu yazdı:
"a.q. holyOne sizin ilahınız tapın ona babanız o sizin! tiplere bak yaa! "
Ya sen bu lafı ederek bi kez daha gerizekalı bi adam olduğunu kanıtladın.Aferin.
BEN gerçek diyom a.q S.