Zipli Dosya Şifresini Kırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_ProbleM
    No_ProbleM's avatar
    Erkek

yuxel666 bunu yazdı:

a.q. holyOne sizin ilahınız tapın ona babanız o sizin! tiplere bak yaa!

LAN KES SESİNİ SEREFSİZ MÜBAREK GÜN KÖTÜ KONUSTURMA İNSANI KİM KİMİN BABASI LAN BENZETTİN GALİBA KARIŞTI HERHALDE BABA YOĞUNLUGUNDAN

ADİ HERİFE BAK MİLLET BİRSEYLER PAYLAŞMA ÖĞRENME DERDİNDE KİMİSİDE (SENİN GİBİLER)FİTNELİK İBNELİK SEREFSİZLİK ADİLİK HAYVANLIK DÜZENSİZLİK SEVİYESİZLİK KENDİ BİLMEZLİK PUŞTLUK PEŞİNDE

KİM KİME TAPAR LAN SORUYORUM SANA ADİİ  İT..

hile ile iş yapan,minnet için can verir,namusa hürmet eden,NESLİNE ŞEREF VERİR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yuxel666 bunu yazdı:

buradan direk holyONE kardeşime sesleniyorum! daha zipli dosya şifresi kıramayan dallamalar bile bu sitede!! bu işe bi dur diyin lütfen,davetiye yoluyla üyelik olayına falan başlayın ki bence acilen gerekiyo!! böyle giderse yakında internet ne demek falan diyende çıkacak bu forumdan:)))) şimdiden uyariim baba,harbi işler boka sarıyo,millet abuk gubuk konulara yardım istemeye başladı bumudur hack portalı olayı yaa=? sorarım

denyo herif buraya neden girilir birşeyler öğrenmek için  girilir...www.tahribat.com yazdığında siteye girerken şukadar bilgisi olanlar girebilir mi diyor....saçmalamışsın..milleti soğutma...sana zip şifresi kırmak basit gelioyor herhalde...azpr yi sen kodla yada ona benzer birşey kodla o zaman...sanki ananın karnında öğrendin bu işi....hepimiz geçmedikmi bu yollardan...fake ne diye sen hiç sormadınmı yada sana ayetmi indi gökten....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_ProbleM
    No_ProbleM's avatar
    Erkek

ya hakikaten mübarek gün zorla günaha sokturdular bizi

kardeş neyse artık olan olmuş ama o yazdıgın babanız  ve ilah lafına cok sinirlendim olacak konusulacak lafmı yani,dostum burda hepimiz birseyler paylaşıyoruz öğrenmeye eğlenmeye calsısyoruz senin bu hareketin lafların artık ne kadar dogru cevabı sen ver

neyse kal saglıcakla...

hile ile iş yapan,minnet için can verir,namusa hürmet eden,NESLİNE ŞEREF VERİR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    yuxel666 bunu yazdı:

buradan direk holyONE kardeşime sesleniyorum! daha zipli dosya şifresi kıramayan dallamalar bile bu sitede!! bu işe bi dur diyin lütfen,davetiye yoluyla üyelik olayına falan başlayın ki bence acilen gerekiyo!! böyle giderse yakında internet ne demek falan diyende çıkacak bu forumdan:)))) şimdiden uyariim baba,harbi işler boka sarıyo,millet abuk gubuk konulara yardım istemeye başladı bumudur hack portalı olayı yaa=? sorarım

Kendinden çok eminsen logınhack'e professıonal üye ol aslanım. adam için lazımmıs soru sormus destek yerine köstek oluyon. Bu sitede kimseyi zorla tutmuyolar sitenin gidişatını beğenmeyen kapatır hesabını gider
Toplam Hit: 6090 Toplam Mesaj: 15