Zippo 200 Reg Brush Fin Chrome

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:
    -----------------------------

Su gibi içiyor . hatta bir ara gaz yetiştiremediğim için ABDile birlikte Iraq! işgaline katılmayı düşündüm petrol yüzünden bu çakmağı kullanabılmen için rafinerin olması gerekıyor :))

çıt sesi ve yanışı ömre bedell :)

düz mantık zippoyu alanın parası vardır mazotunu doldurur hesabii

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

cicosz bunu yazdı:

alacakaranlik bunu yazdı:

Su gibi içiyor . hatta bir ara gaz yetiştiremediğim için ABDile birlikte Iraq! işgaline katılmayı düşündüm petrol yüzünden bu çakmağı kullanabılmen için rafinerin olması gerekıyor :))

çıt sesi ve yanışı ömre bedell :)

düz mantık zippoyu alanın parası vardır mazotunu doldurur hesabii

ben 1kutu benzinle rahat 2ay geçiriyorum, napıyonuz siz bu benzinle anlam veremedim:/

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Geç cevap yazdım kusura bakmayın.

1)Şuan başka modeller yok.

2)Casio saat şuan elimde hiç olmadığı için fiyat veremiyorum.

3)%25 indirim kuralını gördüm fakat zaten Türkiyede bayiye distiribütör satış fiyatı 27$ (yani 48 TL) dır.Bu fiyat üzerinden düşünürseniz zaten neredeyse gelişine satıyorum şuan için.Ben kârımı düşürdüm zaten, daha altı zarar eder kusura bakmayın.Eğer yinede %25 diyorsanız konu silinebilir.

4)@BaD_BoYs tabi piyasa altında olacak fakat şuan model belli değil.

5)@Heima 3.madde de neden fiyatı kıramadığımı anlattım.Kusura bakma.

Bunun dışında almak isteyen varsa 50 TL den lütfen PM ile iletişime geçsinler.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

bu ürünün gerçekçiliğini tüm samimiyetinle garantiliyebilirmisin bu aciz müridine ?

Sende bilirsin turuncu etiketine kadar sahte zippo dönüor piyasada? Eğer bu konuda beni aydınlatabileceksen alayım cumartesi akşam yada pazar günü..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Heima bunu yazdı:

bu ürünün gerçekçiliğini tüm samimiyetinle garantiliyebilirmisin bu aciz müridine ?

Sende bilirsin turuncu etiketine kadar sahte zippo dönüor piyasada? Eğer bu konuda beni aydınlatabileceksen alayım cumartesi akşam yada pazar günü..

Sana gerçekliğini nasıl isapt etmemi bekliyorsun?İstediğin yerinin istediğin şekilde fotosonu çekebilirim.İçindeki yazılara kadar her şey var.Eğer kaynağım beni kandırmıyorsa (ki bu zaman kadar öyle bir şey yaşamadım) orjinal yani.3 5 kuruş için sitede itibarımı çizdirmem yalan söylemem.

Ben konuda orjinal dediysem orjinaldir ama sana şöyle bir şey yaparım elden satarım alır bakarsın sırtındaki etiketi bile sökersin gazı basarsın bana dersinki şurası şöyle bu orjinal değil hemen veririm paranı.Ondan sonra istediğin yere şikayet edersin.İstersen al bayine götür sor adam sana şu şu sebeplerden ötürü bu orjinal değil derse yine geri ödeme yaparım.Daha ne diyim hocam, içine sinmiyecekse hiç alma bence 5-10 liraya git replika bir şeyler al.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

Heima bunu yazdı:

Sana gerçekliğini nasıl isapt etmemi bekliyorsun?İstediğin yerinin istediğin şekilde fotosonu çekebilirim.İçindeki yazılara kadar her şey var.Eğer kaynağım beni kandırmıyorsa (ki bu zaman kadar öyle bir şey yaşamadım) orjinal yani.3 5 kuruş için sitede itibarımı çizdirmem yalan söylemem.

Ben konuda orjinal dediysem orjinaldir ama sana şöyle bir şey yaparım elden satarım alır bakarsın sırtındaki etiketi bile sökersin gazı basarsın bana dersinki şurası şöyle bu orjinal değil hemen veririm paranı.Ondan sonra istediğin yere şikayet edersin.İstersen al bayine götür sor adam sana şu şu sebeplerden ötürü bu orjinal değil derse yine geri ödeme yaparım.Daha ne diyim hocam, içine sinmiyecekse hiç alma bence 5-10 liraya git replika bir şeyler al.

tamam müridim cevap olarak 3 5 kuruş için sitede itibarımı çizdirmem yeterliydi benim için.. pmden haberleşelim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

3)%25 indirim kuralını gördüm fakat zaten Türkiyede bayiye distiribütör satış fiyatı 27$ (yani 48 TL) dır.Bu fiyat üzerinden düşünürseniz zaten neredeyse gelişine satıyorum şuan için.Ben kârımı düşürdüm zaten, daha altı zarar eder kusura bakmayın.Eğer yinede %25 diyorsanız konu silinebilir.

Yanlışın var hemşo 27$  değildi :)

27$  + KDV idi :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı:

heza bunu yazdı:

Yanlışın var hemşo 27$  değildi :)

27$  + KDV idi :))

Giren giriyor her türlü,uzatmaya gerek yok.isteyen arayıp sorabilir

Bulus Cakmak Sanayi ve Tic Ltd. Sti
    Tahtakale Caddesi
    Camporselen Han Kat 2
    Eminonu 34116
    Istanbul
    TURKEY
    phone- 90 212 5121899

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Hacım A serisiyse bir tane alabilirim.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

MiLK bunu yazdı:

Hacım A serisiyse bir tane alabilirim.

Hocam altındaki A harfi ile kalitesinin bi alakası yok,o sadece yapıldığı ayı göstertir,Yanlış anlaşılma olmasın olaki,Ayrıca fiyat güzel.

profesyonel kahveci?
Toplam Hit: 6424 Toplam Mesaj: 34