Zippo 200 Reg Brush Fin Chrome
-
Arkadaşın dediği gibi alttaki harfle kalitenin bi alakası yok.Kendi sitesindeki açıklamayı okuyabilirsiniz.
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Hacım A serisiyse bir tane alabilirim.
-----------------------------
Hocam altındaki A harfi ile kalitesinin bi alakası yok,o sadece yapıldığı ayı göstertir,Yanlış anlaşılma olmasın olaki,Ayrıca fiyat güzel.
-----------------------------Dostum kalite için sormuyorum ki, varsa altında A yazanını almak istiyorum sadece. Yoksa benim de bilgim var.
-
Piyasada 93 yapimi L serisi bulma ihtimali nedir muridcanlar?
-
arkadaşla bugün alışverişimizi yaptık.. Muhabbeti hörmeti ürünü tanıtması ürününün arkasında durması (ürünü al parayı sonra verirsin orjinalmi değilmi soruştur bile dedi ) kısacası memlun olarak döndüğüm bir alışverişimiz oldu.. Kendisine yüzyüze teşekkürümü ettim zaten ama buradanda hem konu uplasın hemde teşekkürümü yineliyim..
Alacak olan, aklında herhangi bir şüpe olan arkadaşlara yön açısından alışverişi ve ürünü sağlam mürid bilginize..
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşla bugün alışverişimizi yaptık.. Muhabbeti hörmeti ürünü tanıtması ürününün arkasında durması (ürünü al parayı sonra verirsin orjinalmi değilmi soruştur bile dedi ) kısacası memlun olarak döndüğüm bir alışverişimiz oldu.. Kendisine yüzyüze teşekkürümü ettim zaten ama buradanda hem konu uplasın hemde teşekkürümü yineliyim..
Alacak olan, aklında herhangi bir şüpe olan arkadaşlara yön açısından alışverişi ve ürünü sağlam mürid bilginize..
-----------------------------Valla nete pek girmiyor heralde arkadaş insan bi A serisi var yok diye cevap atar gerçi ÖM atmadım ama. :)
-
ne zamandır bnde düşünüyorum almayı VII D serisi nereden bulabilirim acaba.Hocam bu arada fiyat gayet makul eğer aradığımı bulamazsam snden almak isterim.
-
Konuyu gördüm bende zippomu temizliyoruum :D
-
dün sipariş verdim bugun geldi .
konuyuda uplayalım müride faydamız olsun :)
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------dün sipariş verdim bugun geldi .
-----------------------------hayırlı olsun hocam güle güle kullan.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------umit bunu yazdı:
-----------------------------dün sipariş verdim bugun geldi .
-----------------------------hayırlı olsun hocam güle güle kullan.
-----------------------------eyw. hocam.
bide orjinal benzin almak istiyorum hespiburadada falan varda haftasonu araya girecek varmı bildiğin bi yer istanbulda gidip alabilecegim