Zippo Çakmak
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------hocam orjinal zippo sesi bağımlılık yaratır.ömür boyu garantilidr (iç aksanı,kapağında garantisi yok.) harbi çakmaktır.karizmadır.farktır.rüzgarda sönmez.benzini çabuk biter ama hakkını verir :)
-----------------------------aynen. boş yere kullanılmadıkça da baya gidio benzini
-
orijinal zippo'lar amerika'da 10$
-
Adana incirlik üssündede 10 $
-
En önemli etken kapaktır dostum. Orjinal olmayanlarda kapak genelde ya yapıştırmadır yada ucuz perçinle yaılır ve çok kısa sürede kapak yerinden çıkar. uzun dönem çakma sını kullandıktan sonra nihayet orjinal bir zippom oldu ikisini kıyaslama şansını yakaladım:) ver netten siparişini 50-60 herneyse bilmiyorum yanında gelen yedek fitil orjinal zippo gazı orjinal taşıyla filan zaten dışarıdan 5 lira ya alacağından daha fazla kar etmiş olursun benim gibi 4-5 defa sahtesini almak yerine.
-
Orjinal Zippo Jim Beam Çakmağını Kullanıyorum. USA dan Hediye Gelmişti Kullanan Biri Olarak bi kac şey yazim
1: Sesine Hasta Olursun
2: Çakmak Rüzgarda Sönmez
3: Benzinle Calisir
4: Çakmak Kendini Her Şekilde Gösterir
5: Zippo Zaten Ömür Boyu Garanti Veriyor. 2 Aydır Kullanıyorum Halen Bozulmadigina İnanamıyorum ;)
6: En Önemlisi Cakmakla Cok Guzel Seyler Yapabilirsin Hareketleri bilirsen :) -
var bende ama hevesini aldıktan sonra atıyosun bi kenara öyle yatıyor.
benzini çok çabuk bitiyo üşeniyorum doldurmaya.
siyah küçük cricket çakmaklar var onlar bana göre daha kullanışlı.
http://www.youtube.com/watch?v=a90tuXNnAQ4
-
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------
ömrünü felan boşverınde zaten gercek zıppolar bıldıgım kadarıyla ömür boyu garantılı rüzgara karşı dayanıklıgı nasıl yani normal çakmak gıbımı ama sonuçta zıppo gazıyla yanmıyomu ?
-----------------------------
Rüzgarda sönmez -
Sigara leş gibi benzin kokar. Cepte çok fazla ağırlık yapar. O müthiş diye bahsedilen ses belli bir süre sonra gıcık eder. Kot pantalon dışında bir şeyin cebine koyarsan cep aşağı doğru çöker. O kadar parana da yazık günah
Edit: Al bu ikisinden birinden kafan rahat olsun.

-
orjinal zippo kullanmayan bilemez (:
-
http://www.youtube.com/watch?v=7E95oZRfxa4&feature=related