Zippo‘Dan Anlayanlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

izlediğim bir kaç videoya göre herşey birebir aynı çakmağın taşı bitik benzini yok o zaman bakalım hemen yanıyormu yanmıyor mu orjinal ise masraf edicem çakmağa

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

sesi nasıl sesi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

güzel bir sesi var bu zamana kadar çok zippo kullanmadığım için tam net bilgi veremiyorum ama  herşeyiyle orjinal ama şu yapıştırmadan emin olunmuyor sanırım

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zippo fenerbahçe beşiktaş ve galatasaraydan başka bir türk takımına çakmak üretmez trabzonspor olansa çakmadır. zaten hafifliğinden sesin çakmasından anlamalısın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Sesini, ağırlığını, ince hatlarını, içini, yay bölümünü incelemelisin. Çok benzer sahtesini de gördüm çünkü.  Eline aldığında anlamış olman lazım.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

fotoğraf çekene kadar sesini kaydet hocam daha net anlaşılır

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hocam sende resimden çok arka plandaki sigara çakmak ve tbt yazısını göstermek isemişsin sanki.. objektifi nereye odaklamışsın yani anlamadım gösterişmi var biraz. varsa da neyin gösterişi ? :D

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sende resimden çok arka plandaki sigara çakmak ve tbt yazısını göstermek isemişsin sanki.. objektifi nereye odaklamışsın yani anlamadım gösterişmi var biraz. varsa da neyin gösterişi ? :D

-----------------------------

benim bilgisayarım giriyor su anda sıgarası olmayanlara bir hava yapmak istedim sadece o kadar :D evet o benım sıgaram diye bagırmak istedim :D yok hocam uyku sersemi neyi çektiğimi bilmiyordum çekmişim oyle canı çekenlere ısmarlıcam ilk buluşmada çay sıgara yaptırcam

Zamanı durduramazsın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

kapak içindeki kaplamaya bak eger mat solgunsa ve prince benzeyen bi metalse cakmadır.

menteşesine bak hafif zorla kapak gövdeden ayrılıosa cakmadır. menteşelerde orjinallerin percin noktaları cok ince yapılır belli belirsizdir. 

ses konusuna gelince sesi tok mu çık mı onu öğrenmek lazım sesden de anlasılabilir. bu tok çık sesin inceliğini belirtmek için

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2685 Toplam Mesaj: 20