Zippo‘Dan Anlayanlar.
-
izlediğim bir kaç videoya göre herşey birebir aynı çakmağın taşı bitik benzini yok o zaman bakalım hemen yanıyormu yanmıyor mu orjinal ise masraf edicem çakmağa
-
sesi nasıl sesi?
-
güzel bir sesi var bu zamana kadar çok zippo kullanmadığım için tam net bilgi veremiyorum ama herşeyiyle orjinal ama şu yapıştırmadan emin olunmuyor sanırım
-
zippo fenerbahçe beşiktaş ve galatasaraydan başka bir türk takımına çakmak üretmez trabzonspor olansa çakmadır. zaten hafifliğinden sesin çakmasından anlamalısın
-
Sesini, ağırlığını, ince hatlarını, içini, yay bölümünü incelemelisin. Çok benzer sahtesini de gördüm çünkü. Eline aldığında anlamış olman lazım.
-
fotoğraf çekene kadar sesini kaydet hocam daha net anlaşılır
-
hocam sende resimden çok arka plandaki sigara çakmak ve tbt yazısını göstermek isemişsin sanki.. objektifi nereye odaklamışsın yani anlamadım gösterişmi var biraz. varsa da neyin gösterişi ? :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sende resimden çok arka plandaki sigara çakmak ve tbt yazısını göstermek isemişsin sanki.. objektifi nereye odaklamışsın yani anlamadım gösterişmi var biraz. varsa da neyin gösterişi ? :D
-----------------------------benim bilgisayarım giriyor su anda sıgarası olmayanlara bir hava yapmak istedim sadece o kadar :D evet o benım sıgaram diye bagırmak istedim :D yok hocam uyku sersemi neyi çektiğimi bilmiyordum çekmişim oyle canı çekenlere ısmarlıcam ilk buluşmada çay sıgara yaptırcam
-
kapak içindeki kaplamaya bak eger mat solgunsa ve prince benzeyen bi metalse cakmadır.
menteşesine bak hafif zorla kapak gövdeden ayrılıosa cakmadır. menteşelerde orjinallerin percin noktaları cok ince yapılır belli belirsizdir.
ses konusuna gelince sesi tok mu çık mı onu öğrenmek lazım sesden de anlasılabilir. bu tok çık sesin inceliğini belirtmek için