Ziraat Banka Atm‘Si Paramı Çaldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    benzeri bir durumda is bqnkasinda tip mezunu arkqdasta yasamisti. ogrenci belgesi ile bireyselde halleti ayni bankqda. kesinlikle birakma parayi .

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

internet bankacılığından kontrol et çıkar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

ziraat bankasının önünden geçiyodum. ellerimde ki nasırları görünce çiftçi sanıp kredi vermek istediler a.q :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

bu ziraat hesap işletim ücreti adı altında baya bi kesinti yapıyor. net üzerinden mesaj attım cvp gelmedi. bi aramak lazım müşteri hizmetlerini zaten 3 kuruş kazanıyorz onuda bankanın hesap işletim ücreti adı aldında aldığı haca mı verelim

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

ahanda cevap gelmiş

İlgi: 08.07.2012 ve 5555_BYS12022561 sayılı bildiriminiz.

İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Bankamız, hizmetlerimizin devamlılığı için kaynaklarını en etkin ve en verimli biçimde kullanmaya çalışmaktadır. Bu çerçevede, müşterilerimize verdiğimiz hizmetler karşılığında operasyon maliyetleri ve piyasa koşulları dikkate alınarak fiyatlama yapılmaktadır.

“Hesap İşletim Ücreti” işlemi de yukarıda bahsi geçen esasa göre fiyatlandırılmış olup, tahsil edilecek komisyon oran/tutarları diğer bankacılık hizmetleri karşılığı tahsil edilen komisyon oran/tutarları gibi Şubelerimize asılan afişler ve internet sitemiz (www.ziraatbank.com.tr) aracılığıyla müşterilerimize duyurulmakta olup, aşağıda hesap işletim ücreti Edilmeyecek Gerçek Kişi Vadesiz TL/YP Mevduat Hesap koşulları listelenmiştir.

Hesap İşletim Ücreti Tahsil Edilmeyecek Gerçek Kişi Vadesiz TL/YP Mevduat Hesapları

Aşağıda yer alan hesaplar H.İ.Ü. uygulaması kapsamı dışında bırakılmıştır:

• Üç aylık ortalama bakiyesi 500.-TL’nin üzerinde olan TL hesaplar ve 300.-USD’nin üzerinde olan YP hesaplar,
    • Bireysel/Tarımsal/KOBİ (Gerçek Kişi) Kredi hesaplarına (KMH dâhil) bağlı olarak çalışan vadesiz mevduat hesapları,
    • Firma Maaş yöntemi ile aktarılan maaş hesapları,
    • Emekli maaş hesapları,
    • YP SSK Almanya/Bulgaristan Ödemesi hesapları,
    • Çalışan ve emekli personelimizin tüm vadesiz hesapları,
    • Başvuru, satış ve taksit ödemelerine tanımlı TOKİ müşteri hesapları,
    • Vefat eden Bankamız personelinin çocuklarına yapılan eğitim yardımlarının ödendiği hesaplar (*),
    • Otomatik Ödeme Talimatı ve/veya Düzenli Ödeme Talimatı verilmiş olup, son bir yıl içerisinde talimata konu en az bir adet ödeme gerçekleşmiş olan hesaplar,
    • Mülk sahiplerinin Kira Hizmet Paketi kapsamında belirtilen H.İ.Ü. istisna kriterlerine uygun olarak kira bedeli yatırılan hesapları,
    • TL-YP mevduatta Dönem Ödemeli ve Birikimli Mevduat Hesapları ile ilişkilendirilen vadesiz hesaplar,
    • Bankamız ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasında imzalanan TSK Akıllı Kart E-Cüzdan İşbirliği Protokolü kapsamında Bankamız tarafından TSK'ya özel üretilecek banka kartlarının bağlı olduğu hesaplar,
    • Her türlü blokeli hesaplar,
    • Polis Bakım Yardım Sandığı’nın her türlü ödemeleri için ortak/üyeleri adına açılan hesaplar,
    • Tarım Bakanlığı-Doğrudan Destekleme Ödemeleri ve diğer ARIP Ödemeleri için açılan hesaplar,
    • Kredi Yurtlar Kurumu Ödemeleri için açılan aktif öğrenci hesapları,
    • T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğrenim Burs ve Yurtlar Dairesi Başkanlığı tarafından burs ödemeleri için açılan hesaplar,
    • T.C. Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü adına yapılan Şartlı Eğitim Yardımı ve Şartlı Sağlık Yardımı için açılan hesaplar,
    • Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlıkları tarafından muhtaç vatandaşlara yapılan yardım ödemeleri için açılmış olan hesaplar (*),
    • Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Ek Görev Ücreti Ödemeleri için açılan hesaplar,
    • BOTAŞ Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı Proje Direktörlüğü Kamulaştırma Ödemeleri için açılan hesaplar,
    • T.C. Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nce 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanununa dayanılarak çıkarılan Ayni ve Nakdi Yardım Yönetmeliği kapsamında yardıma muhtaç kişi ve ailelere yapılan sosyal yardım ödemeleri için kullanılan hesaplar (*),
    • Müflis İmar Bankası T.A.Ş. mevduat, hazine bonosu ile mahkeme masrafı ve vekalet ücreti ödemeleri için açılan hesaplar,
    • 31.12.2010 tarihi itibarıyla zamanaşımı süresini dolduran TL/YP hesaplar.

Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla
    T.C. ZİRAAT BANKASI

diyolar

bi sie gidin diyem mi şunlara :)

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 4205 Toplam Mesaj: 26