Zirvesoft Yayında....[BUZUL :D]
-
yaw buzul senin bilgisayarında Internet Explorer'dan baska bir browser yok mu ? hiç Mozilla Firefox ya da Opera ile bakmayı denedin mi ? bir bak istersen :) yakışmıyor zirvesoft'a
-
ehem ehem güzel olmuş lan :D buzul ellerine sağlık
-
buzul gwçwn baktığımda söölediğim gibi renkler çok kötü aşırı dikkat dağıtıp göz yoruyo bi renk körü girse siteye sana söver :D
bi firefox için bi bak siteye zok dandirik görünüyo
hayırlısı olsun -
hoca süper olmuş manyak ben sana bişiler sracam burada şimdi ben yeni başladım bu web site olayına sorum=mause u nasıl değiştiriyoz siteye girince mesela www.zirvesoft.com burada gri gibi ...
-
BUZUL merly ni kaldırın sitenin ciddiyetini bozuyo amatör ruhu veriyo
-
arkadaşlar merlin dedemizi kaldırdık ve gök kuşaüı şeysinide düzeltim başka ne önerileriniz var baqim söleyin bana hatalarımı düzeltim ?
-
La buzul sıte açılmıyo lem 404 hatası verıyo..
-
Ana sayfa yazısın altında ki resimli bölüm çok kötü bence orayı tamamen kaldır.
Birde en aşağıdaki gökkuşağı renkli imza çok acemice sırıyor -
http://img132.imagevenue.com/img.php?loc=loc4&image=26829_elestiri.JPG
-
ya hocam şimdi sen yapabilcenmi diceksin yapamam ama eleştiriye açık olucağını sanıyorum.Abi tasarım bana çok dandik geldi açıkcası bu kadar bekledin biraz daha uğraşsaydın derim.Bazı kelimelerin yazılışlarında hata var.Hosting bölümündeki alanların fiyatları yazmıyo?Yoksa ben mi göremedim.Alttaki o zirvesoft kalite güven vs.vs.ne bileyim biraz acayip geldi.Çok amatör kaçmış.
Toplam Hit: 6349 Toplam Mesaj: 43