folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zirvesoft Yayında....[BUZUL :D]

Zirvesoft Yayında....[BUZUL :D]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü daha düzene sokuyoruz işşte uyarılarınızla ayrıca diğer host fiyatlarıda bir kaç gün içinde belli olacak bayilerede zarar etmeden host fiyatı vericez onuniçin oralarıa ince hesap yapıp yapmak lazım
    hepsini ayarlıyorum eleştirileriniz yönünde site şekil alıyor zaten eleştiriler için açtım bu konuyu

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ordaki ne o sipariş ver yanıp sönüyo aynı bilmem ne mankenler tıkla dersmiş gibi biraz ciddi olsun yaw sen satış yapacaksın oyun sitesi değil o :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    orası dikkat çekilsin diye yapıldı bak hemen dikkatini çekmiş sipariş şeysi :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Güsel olmuş hajıı... nice yıllara :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ne yılı noel neyse sagolasın :D bende senin ehuehueuhe :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    evet başka neler gözünüze iyi görünmüyor yazınkim hatalarımızı anlayıp düzeltek.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hacı bide firefoxla gir de bak sayfaya üstteki menü zik kadar oluyo

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    amele haci screenle bi bana bakalım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Buzul bençe onları ormal link yap şahsen host alacak olsam o siteden almam derim ki; bunlar öyle yanarlı dönerli şeylerle dikkatimi çekmek istiyo demekki kimse almıyo alsa okadar dikkat çekici şeyler kullanmazlardı :)) vallaha öyle düşürüm gelin size bu işler hakkında bilgi verem bizde site işletiyoz 4 tane biliyoz herhalde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kardeş hayırşlı oolsun benim gözüme şu sipariş ver in üstündeki yazılar takıldı çok ufak yaw karıncı gibi..

matematik24.com
Toplam Hit: 6348 Toplam Mesaj: 43