Zombie Walk Nişantaşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Güzelmiş. İstanbul'da olsam izlemeye gelirdim. İnsan vücudu müzesine gitmeyi çok istedim ama gidemedim. Darısı Londra'ya.

kültürden bahseden arkadaşlara; eskiden de Batı tiyatrosu bizim kültürümüzde yoktu. Ona da bu şekilde karşı çıkılmıştı. Yüz boyama ve taklit insanlığın  varolduğu zamandan beri var. Böyle şeylere bodoslama karşı çıkmamak gerekir. Eleştirilebilecek tek nokta bence etkinliğin duyuru adı olmuş. Ölülerin yürüyüşü olsa hem daha ilgi çekici olurdu hem de Türkçe olurdu.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

geçenlerde de vardı la bu polis abiler almıştı herhalde bi kaçını karşıma çıkarsanız tekme tokat dalarım ona göre

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

geçenlerde de vardı la bu polis abiler almıştı herhalde bi kaçını karşıma çıkarsanız tekme tokat dalarım ona göre

Ahahaha :D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

tek kelimeyle kültürel yozlaşma. 

Aynen katıldım hoca

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

elcondor bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:

tek kelimeyle kültürel yozlaşma. 

şiddetle katılıyorum...

Daha şiddetli bi şekilde katılıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ne boş işler varsa bizler yapıyoruz, sonrada neden bizler iyi yerlerde değiliz deriz...

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Aklıma geldi de yazmadan edemedim.19 Mayıs yürüyüşlerine söve söve katılırsınız.Ama iş avrupai konulara geldi mi,hele bide karı kız varsa işin içinde,en önde koşarsınız.Türk genci bu olmamalı

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Blogger engeli ya da internette sansür ile alakalı birşeyler de yapın bari yürüyüşte.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Aklıma geldi de yazmadan edemedim.19 Mayıs yürüyüşlerine söve söve katılırsınız.Ama iş avrupai konulara geldi mi,hele bide karı kız varsa işin içinde,en önde koşarsınız.Türk genci bu olmamalı

helal walla , aynen dostum..!!

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ayağında nike, kullandığı bilgisayar yabancı, girdiği siteler, içtiği içkiler / sigaralar yabancı, izlediği ve hayran olduğu filmler yabancı, dinlediği müzikler yabancı

Sonra çıkıp kültürel yozlaşma...Oldu mq, hepiniz o kadar Türksünüz ki, Türk halk müziği dinleyip, anadol'a binen adamlarsınız dimi.

Toplam Hit: 5220 Toplam Mesaj: 45