Zombie Walk Nişantaşı
-
Güzelmiş. İstanbul'da olsam izlemeye gelirdim. İnsan vücudu müzesine gitmeyi çok istedim ama gidemedim. Darısı Londra'ya.
kültürden bahseden arkadaşlara; eskiden de Batı tiyatrosu bizim kültürümüzde yoktu. Ona da bu şekilde karşı çıkılmıştı. Yüz boyama ve taklit insanlığın varolduğu zamandan beri var. Böyle şeylere bodoslama karşı çıkmamak gerekir. Eleştirilebilecek tek nokta bence etkinliğin duyuru adı olmuş. Ölülerin yürüyüşü olsa hem daha ilgi çekici olurdu hem de Türkçe olurdu.
-
geçenlerde de vardı la bu polis abiler almıştı herhalde bi kaçını karşıma çıkarsanız tekme tokat dalarım ona göre
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------geçenlerde de vardı la bu polis abiler almıştı herhalde bi kaçını karşıma çıkarsanız tekme tokat dalarım ona göre
-----------------------------
Ahahaha :D -
Triumph bunu yazdı:
tek kelimeyle kültürel yozlaşma.
-----------------------------Aynen katıldım hoca
-
elcondor bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
tek kelimeyle kültürel yozlaşma.
-----------------------------şiddetle katılıyorum...
-----------------------------Daha şiddetli bi şekilde katılıyorum
-
ne boş işler varsa bizler yapıyoruz, sonrada neden bizler iyi yerlerde değiliz deriz...
-
Aklıma geldi de yazmadan edemedim.19 Mayıs yürüyüşlerine söve söve katılırsınız.Ama iş avrupai konulara geldi mi,hele bide karı kız varsa işin içinde,en önde koşarsınız.Türk genci bu olmamalı
-
Blogger engeli ya da internette sansür ile alakalı birşeyler de yapın bari yürüyüşte.
-
Poet bunu yazdı:
Aklıma geldi de yazmadan edemedim.19 Mayıs yürüyüşlerine söve söve katılırsınız.Ama iş avrupai konulara geldi mi,hele bide karı kız varsa işin içinde,en önde koşarsınız.Türk genci bu olmamalı
-----------------------------helal walla , aynen dostum..!!
-
ayağında nike, kullandığı bilgisayar yabancı, girdiği siteler, içtiği içkiler / sigaralar yabancı, izlediği ve hayran olduğu filmler yabancı, dinlediği müzikler yabancı
Sonra çıkıp kültürel yozlaşma...Oldu mq, hepiniz o kadar Türksünüz ki, Türk halk müziği dinleyip, anadol'a binen adamlarsınız dimi.