Zombie Walk Nişantaşı
-
1- sanki hepiniz oturduğunuz yerden eleştirdiğiniz dünyayı kurtardınız da
2- savunduğunuz şeyleri her zaman uyguladınız da
3- insanların kendi aralarındaki bir espriyi gerçeğe dökme cesaretini, o klavyenizin başından kalkıp gösterdiniz de
4- sonuna kadar yozlaşmayıp olduğunuz yerde birer Oktay Sinanoğlu oldunuz da ..
çıkıp şimdi diyorsunuz ki saçmalık bilmemne.Bırakın insanlar istediği gibi eğlensin dansını etsin. Eminim ki %90 ının bunu yapmaya cesareti olup ta yapabilseydi bundan zevk alırdı.
Bir düşünün bakalım kaç taneniz böyle bir organizasyona katılsaydı bunu herkese anlatıcak kadar sevmezdi, birazda yapmadığınız şeyleri düşünün diyorum. Hayat düşündüğünüz kadar minik küçük birşey değil
-
Kalkın iki kitap okuyun internette araştırma yapın böyle boş beleş işlerle uğraşmayın buralardan hatun kaldıramazsınız :)
-
İstanbul'da olsam katılmak isterdim. Gayet güzel bi etkinliğe benziyo. Bunu da özentilikle çarpıştırdınız ya daha ne söylesem...
-
la iş parlement içinp nike giyip ab-d küpeği pkk sempantizanı olup ab-d kuklası öcalana tapıp, içerken yabancı içkiden şaraptan vazgeçmeyip sonra 1 mayıs lara koşan 1 mayıstan sonra mc danııltlara giden arbislere giden elemanlara döndü. :D yabancı nickin olur anlarım, yabancı müzik dinlersin anlarım, ama eğlence anlayışın, eğitim dilin, konuşma dilinin de boku çıktıysa bu işin boku çıkmış demektir. geçende libya ya özgürlük diye çıkan bir libyalı fransızca konuşuyo amk :D bağımsızlık istiyor fransizca. :)
vala bana kalırsa saçma bir olay harbiden eğlence anlaşıyımızın boku çıktı lan bu ne böyle. bencede kültürel yozlaşma.