Zumsuk (Ayrox.Org) 2. Kez Hacked
-
muridin muride kazik atmasini veya atilmasina goz yumulmasini affetmez
bi defa hackledin anladik 2. defa hacklemek ustelik de tbt muridinin sitesinin hacklenmesine goz yummayiz
-
çok pis kafam attı bu olayı halledicem.Bakıcam bir şekilde.Bir yeri unutuyorum ama anlayamadım.Neyse bakarım müsait olduğumda.
-
Benim bloguma da 2 aydır bi şerefsiz musallat olmuş. 50 satır shell çıkarmışım dün :|
Ver sen heykledikten sonra yazmak istediğin mesajı iki günlüğüne yerine heykliyeyim amk :D
-
Dert etme zumsuk hacklemek iş değil.Yedeğini al domain hack yeme gerisi önemli değil.Hem Türk sitesi hem müridin sitesi hemde el emeği.Sadece kodlar değil içerikte.Bu adam o site için sınavlardan çaktı lan /: Hem kim hacklenmiyor ki sitende zaten güvenlik sitesi değil.Kimse hacklenmez değil..
-
Benimde sinirime gitti bu iş.. Bu herifler neden bu kadar ezik.Neden bu kadar aşşağılık ? El emeğiyle zekayla yazılmış bi scriptte tabiki açıklar bulunacaktır. Bu adamlar hala neyi kanıtlamaya çalışıyo? 1. kez uyarı indexi atarsın(insan gibi) anlarız ama 2. kez basmanın alemi ne ? Çocukça şeyler yapıyorlar yazık..
-
hocalar, alan olacaksada kaydırı guppak kod almasın, hepsini verim.Sıkıntı değilde, oturup kurcalayacağım, sinirimi bozdu açık
http://ayrox.org/nb.zip
-
bu kadar'da olmaz ama ayıp ya.. ne bu arkadaş.. hiçmi utanmıyorsunuz.. ?
-
Tamam sustum hiç yazmamiştim
bişi demiyorum
reneye sözüm var
ZUMSUK BU FORUMUN ESKİ VE İYİ İNSANLARIDIR
unutmuyalım
-
Zumzuk gibi birini caydıracaklarını sanmıyorum 3 -5 haykır bir araya gelmiş hack yapıyorlar !!!!
boşver zumsuk biz seni biliyoruz sen devam et ....
yaptın yenildin birdaha yap daha iyi yenil ama sonuçta yap....
bunlardan bi halt olmaz zaten adamlarda kişilik yok...
-
hocam zaten hata bende.Kapıyı açık bıraktığında hırsıza neden girdin deme.Önce kapıyı kapatmayı öğren.
2 kez değil 100 kezde hacklensem bunu yapacağım.Phpyi öğreniyorum, açıklar normal.Bu şekilde daha iyisini oluşturacak.İşin ilginci aklımda güzel bir proje oluştu bu konuya ilgili.
Şu küçümsediğim sql açıklarını falan bi halledeyim, proje için birşeyler yapabilirim.