Zumsukun Serverını Sömürün
-
abi ben örendim konuyu ama bi tartışmada bu kadar uzatılmazmış hemen de ban yemiş.
önemli olan bence o tartuşma esnasında azını açmayanların burada arkadasında konuşmaları ona acıyan insanlar önce kendilerine acısınlar.
Delikanlı adam arkadasından konusmaz hiç olmaz sa da kreston kardeş de yüzüne sölemiş söleyeceklerini artık isteyen istediği kadar da üstüne alınabilir -
arkasından konuşmuyorum, sistemden atıldı diye tahribata hiç giremeyecekmi yazdıklarımı okuyor ayrıca zumsukle problemim yok forumlarda kavgaları tartışmaların çoğusunu çıkaran çok bilmiş zumsukdu
-
kıvılcım her ne olsa yaptıgın davranış güzel deil...
Tamam belki zumsuga bi antipatin olabilir ama adamın arkasından agır konusmamalıydın bence. -
ya babuş uzatmayın giden gitti işte.deminde sölediğim gibi banlananla banlanılmıo kapatalım konuyu.zümsüğe sosyal hayatında başarılar dileriz
-
konuyu açan elemana birden bende acıdım :D:D:D:D[bu kadar adam acıyosa wardır bi bildiği] hade şimdi siee!!
-
hep beraber acıyoz ha hadi bakem
sadaka toplasaydın zengin olurdun len Holigan
puhaa cohpu anlasılması zor adam yawwww
puhaaa;))
güzel bi yer bura be!!! -
zumsuk olayini merak ettim , tamam kendisiyle pek anlasamazdik ama iyi biriydi , paylsamayi severdi , insallah cok kotu bi olay yoktur tekrara aramizda goruruz
-
lan kıvılcım özelden niye sövüyosun lan şerefsiz herif!!site kurallarında ana avrat sövmek ban sebebiydi sanırsam ki bu kurallar özel msjları da kapsıyodur umarımm...
-
size ne elin açıgından bosverin herkes kendi işiyle ugrassın
-
Bizim çok güzel ata sözümüz vardır.
YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.
Zumsuk arkadaşımıza biraz haksızlık yapılıyor bence.Hangi nedenden banlanmış olursa olsun bir insanın arkasından konuşmak bize yakışmaz.Hele ki insanlarla alay etmek bilmem ne derece doğru olur.
Toplam Hit: 5515 Toplam Mesaj: 36