folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Zumsukun Serverını Sömürün

Zumsukun Serverını Sömürün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Zumsuk banlandı geri döndü djalper de döndü ama kıvılcım dönmesin adam özelden de genelde de küfretmiş daha naapsın ki. Hem foruma bi katkısı yok. En azından ben foruma geyik katıyorum :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerta
    omerta's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim anlamadığım bu sömürme hikayesi?Şimdi biz tahribatı sömürüyormuyuz?Zumsuk arkadaşımız bir site açmış ve program paylaşımı yapmış.Fakat gördüğüm kadarıyla site kapalı zaten giremiyorsun siteye.Forumlarda benim bildiğim programlar paylaşılır sömürme olmaz.Eğer arkadaşımız forum sitelerini sömürme aracı olarak görüyorsa sadece ona acırım.Burda amaç bilgi paylaşımıdır sömürme değil.Bizler asalak değiliz.Bence asalak kafa yapısına sahip insanların tahribatta yeri olamaz.Ayrıca zumsuk arkadaşımızın aramıza dönmesindende çok memnunum.Çünkü paylaşmayı seven bir arkadaşımız.dostça ve dostlukla.

omerta:(mafyanın suskunluk yasası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    www.tahribat.com/asdşjasd

buda tahr,ibat açıgı:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    Türkçe Karekterli Alan İsmi Alınıyor :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ya zumsuk sus baba gozunu sewim bırak ne halleri varsa görsünler.. lan kokainman hatırlıorm olm irc.tht de ben banlanınca amma gulmuşdunuz lan ibineler..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 5514 Toplam Mesaj: 36