11 Saat Ders Genç Doktoru Öldürdü
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
walla annem ölmeme bile razıdır yeterki 1 saat bile olsa çalıştıımı görsün :D
-----------------------------böyle bi konu altındada ahahahaha diye gülcem ayıp olcak :/
-
Ben 36 saate kadar oturuyom bilgisayar basinda bi halt olmuyor. yalandır
-
ya kim bilir ne attı sınav stresinden kurtulmak için..
bunun entel arkadaşlarıda niye öldü niye öldü derken.. lan bu ölse ölse emboliden ölmüştür diye bi tez atmıştır ortaya.. yoksa normal bi insan emboliden ölmez. ancak doktor yakının varsa böyle abidik kubidik bi hastalıktan ölürsün.doktor ya bunlar ölümü bile elite hastalıktan olcak.. neysse
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------haber eylülden haberiniz ola : )
sora bide bu kadının kalp rahatsızlıgımı ne bişiysi varmış evvelden asıl neden o
-----------------------------ben hareketsiz 7 saat feln oturdum kalp hastasıyım en extreme'inden :) bi sorun çıkmadı tecrübelerle sabittir :p ama bu kızın karnı hiçmi acıkmamış wc feln :|
-
haberin eylülde oldugundan eminim yani yayınlanmadı olay eylülde oldu sınava 1 ay kadar kaldıgı için piyasaya kırpa kırpa dramatize ede ede sürdüler
-
gerçekten acı bi olay..
-
Kötü Bi Olay..Ailesine Allah Sabır Versin..
yalnız 11 saat kıpırdamadan nasıl durmuş acaba..
-
ara vererek 8 saat çalşıyom valla ara vermeden olmaz
-
pc başında 15 saat oturdum bişey olmadı.
ama uyarıyım kollarımda kireçlenme başladı :( ağrıtıyor. buna rağmen yine günde asgari 10 saat oturduğum için kendimi mal olarak nitelendiriyorum.
dip not. benim gibi kireçlenme başlayanlara dambılı şiddetle tavsiye ederim. 1 ayda sağ kolumda büyük gelişme kat ettim :)
yanlız sol kolum (dirsek) feci :/ dambıl kullanırken sürekli aynı kolu çalıştırmayın :P biri düzeliyor dğeri bozuk kalıyor :D
bu arada Allah Rahmet Eylesin.
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
muhasebe sınavına 16 saat çalışmıştım uyumadan okula gittim sınava girdim çıktım beynim patates gibiydi o zaman bende ölmeyi çok istemiştim. evin yolu işkenceydi.
-----------------------------sen nasıl ölmedin :)