1453Besiktas.Com İçin Host

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

abi siz ikiniz klon gibisiniz rappermcs&kaygusuz :)

biri konu aciyor digeri pohpohluyo digeri konu aciyo biri alkisliyo .

Siyasi konu degil FAKAT... Ne demektir yahu bal gibi tayyipe yardirmak icin domain almissin ya :D 

@karakule biz Türkler böyleyiz kızma:) Ayrıca açtığın konulardan senin de tarzın belli merak eden bakar ben buraya birşey yazmayacağım.

Benim derdim tayyik itiyle değil haksızlığa uğrayan "ATATÜRK dışında herşeye karşı" olan çarşı grubuna destek. 

Konuyu polemik ile siyasete getiremeyeceksin geçti o günler.. Bu konuyu host konusunda yardım amaçlı açtım.

Eğer şahsi görüşümü bilmek istersen yazayım. Eğer fırsatım olsa o tayyik itinin çükünü kesip ölmesin diye ayaklarından bağlayıp çırılçıplak taksimin göbeğinde sallandırırdım. Ama kolon kanserinden geberip gideceği için sorun yok.

rappermcs tarafından 26/Eyl/13 10:07 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    risk53 bunu yazdı

Ya bunlara cevap vermekten bıktımda biliyorum boşa cevap verdiğimi.

Hocam Siyaset değil demişsin basbaya bi siyaset yani.

Çarşı grubunu sütten çıkmış akkaşık olarak gösteriyon ney kartalıysa onlara atıyonuz topu.

Üşenmedim baya bi resmi ve videoya baktım gerçekten çarşı yapmamışmı diye.

Polisin üstüne üstüne taş sopa sandalye eline ne bulursa gidenlerin üzerinde çarşı yazan çok var

Üşenirsen 1.35 dakikasını izle

Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün artıyorsa bu yeşil sahalara kadar inmişse.

Bu oyunu bozmanın yolu bölünmek değildir. Kim bölünmeye kalktı dersen bence bjk içindeki bölücülüğü başlatan çarşı grubudur.

Biz buraya Tahribat olarak toplanmışsak amacımız "bilim,bilişim,paylaşım,teknoloji" 

Çarşı grubu toplanmışsa amacı beşiktaşı desteklemektir. Eğer yarısı gider bi ideolajinin peşine düşerse diğer yarısı başka bi ideolajinin peşine düşer alsana bölünme 

Sonuç olarak Ülkemize oynanan oyunu bozmak istiyosan hocam bunu bu siteyle başarabileceğini düşünmüyorm.

Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki, onun adı Cumhuriyet’tir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. Mustafa Kemal Atatürk (1925)

hacım çok detaylı değil az biraz tabularını yıkıp objektif olarak araştırma yaparsan gerçekleri göreceksin. Emniyet müdürü açıklama yapıyor "gaz kullanılmamıştır asılsız yorumlar yapıp ortalığı karıştırmak istiyorlar" diyor (Çapkın) . Resimlerle belgeleniyor insanların suratına gaz sıkıldığı bu 1.

maçtaki gerçek kartalların ağzından dinle tekbir sesleriyle sahaya dalanları. Ayrıca Çarşı herşeye karşı bir grup diyelim ki gaza geldi bir kaç çarşı  taraftarı da girdi sahaya polis gözünün içine sıktı gazı ne yapardın delikanlı ol cevap ver? 

Bölünme değil bizim yaptığımız çarşı grubunun birbirine sahip çıkmaları grup olmaları takdire şayan desteklenmesi gereken bir tutumdur.

Bilmiyorsan burada öğreneceksin her yerde de bilip bilmeden konuşma bence Çarşı grubunun bir ideolojisi varsa o da "ATATÜRK dışında herşeye karşı olmaktır."

Keşke bozabilsem ama merak etme bu site bu oyunu bozmak için yeterli değil biliyorum.

Sadece puzzle ın bir parçası rahat ol.

rappermcs tarafından 26/Eyl/13 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yine bulmuşsun bir argüman "atatürk dışında herşeye karşı" :D

hocam bi bak postlarına ilk cümlen haricinde geri kalan herşeyi siyasi açıkcası zekana hayran kaldım tbt yasaklarını da geçmenin yolunu bulmuşsun :)

siz türkler nasıl dersiniz hmm sen anca tayyipin o cükünü kesersin :D kolon kanseriymiş daha çok beklersin kolon kanserinden ölmesini. 

Edit : Ayrıca sitene şimdi girdim hocam o ne bicim index ya ne alaka "Her yer taksim her yer direniş " bi de altına çakma kartal yoktur orjinal çarşı vardır yazmış bi kere o orjinal değil orijinaldir. hem türk hem de türkçe kelimeleri daha bilmiyo ya herif. ayrıca 1453 beşiktaş diye bir grupyok 1453 kartalları o gurubun ismi. resmen element uydurmuş gibi grup uydurmuşsun :D

orijinal türk :D

KaRaKuLe tarafından 26/Eyl/13 13:45 tarihinde düzenlenmiştir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam bi bak postlarına ilk cümlen haricinde geri kalan herşeyi siyasi açıkcası zekana hayran kaldım tbt yasaklarını da geçmenin yolunu bulmuşsun :)

siz türkler nasıl dersiniz hmm sen anca tayyipin o cükünü kesersin :D kolon kanseriymiş daha çok beklersin kolon kanserinden ölmesini. 

öleceği yok ama insan bekliyor işte

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Bana söyleyecek söz bırakmamışsın tavrını tarzını ortaya koymuşsun.

Şu iki post ardı ardına şurda dursun da a.q. partilileri okuyup ibret alsınlar..

rappermcs bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

abi siz ikiniz klon gibisiniz rappermcs&kaygusuz :)

biri konu aciyor digeri pohpohluyo digeri konu aciyo biri alkisliyo .

Siyasi konu degil FAKAT... Ne demektir yahu bal gibi tayyipe yardirmak icin domain almissin ya :D 

@karakule biz Türkler böyleyiz kızma:) Ayrıca açtığın konulardan senin de tarzın belli merak eden bakar ben buraya birşey yazmayacağım.

Benim derdim tayyik itiyle değil haksızlığa uğrayan "ATATÜRK dışında herşeye karşı" olan çarşı grubuna destek. 

Konuyu polemik ile siyasete getiremeyeceksin geçti o günler.. Bu konuyu host konusunda yardım amaçlı açtım.

Eğer şahsi görüşümü bilmek istersen yazayım. Eğer fırsatım olsa o tayyik itinin çükünü kesip ölmesin diye ayaklarından bağlayıp çırılçıplak taksimin göbeğinde sallandırırdım. Ama kolon kanserinden geberip gideceği için sorun yok.

KaRaKuLe bunu yazdı

Edit : Ayrıca sitene şimdi girdim hocam o ne bicim index ya ne alaka "Her yer taksim her yer direniş " bi de altına çakma kartal yoktur orjinal çarşı vardır yazmış bi kere o orjinal değil orijinaldir. hem türk hem de türkçe kelimeleri daha bilmiyo ya herif. ayrıca 1453 beşiktaş diye bir grupyok 1453 kartalları o gurubun ismi. resmen element uydurmuş gibi grup uydurmuşsun :D

orijinal türk :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Arayıp da bulamayanlara edebiyatçılara orijamal bir parça benden gelsin:)  

http://www.youtube.com/watch?v=fl9ZofdEc9U

rappermcs tarafından 26/Eyl/13 14:26 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Arayıp da bulamayanlara edebiyatçılara orijamal bir parça benden gelsin:)  

http://www.youtube.com/watch?v=fl9ZofdEc9U

Geçmişler olsun geç miş ler ol sun :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

fikir güzel olabilir hocam ama çarşı'yı zaten taksimin simgesi yaparak durumu buraya getirdiniz.

çarşı açıklama yaptı taksim'deki olaylarda bulunanlar beşiktaşlı sıfatıyla değil bireysel olarak katılmıştır dendi. ki zaten mantıklı olan bu tribune siyasetin sıçramaması gerekiyordu. çarşı önlemi almaya çalıştı ama yetersiz kaldı.

1453kartalları denen oç evladları zaten maçın içine etti. sahaya giren kesim onlara ayrılmış bölgede idi ve onlar hariç kimse inmedi zaten sahaya.

ama index olmamış abi. başta belirttiğim gibi çarşı'yı direk taksim ile bağdaştırarak zaten daha fazla zarr veriyorsunuz gruba-takıma.

bi çoğu tespit edilmiş zaten hapis cezası gelirse iyi olur.

konu dışı: bunlarla uğraşacağımıza ilk başta oç hakemleri temizlesek daha rahat ederiz ama işte nerdee.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    koray bunu yazdı

digitaloceandan al kafan rahat olsun hocam benim yok bu arada

aynen, hatta bu aralar yeni kaydolanlara 10$ lik kupon veriyolar. iki ay goturur seni on dolar. (valid bir kredi karti girmen gerekiyor )

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    koray bunu yazdı

digitaloceandan al kafan rahat olsun hocam benim yok bu arada

aynen, hatta bu aralar yeni kaydolanlara 10$ lik kupon veriyolar. iki ay goturur seni on dolar. (valid bir kredi karti girmen gerekiyor )

sanal kredi kartı girince de çalışıyor.

Toplam Hit: 8175 Toplam Mesaj: 73