1453Besiktas.Com İçin Host
-
VEXTA bunu yazdı
risk kardes daha carsinin tribunde nerde oldunu bilmiyon kakmisin adamin elinde carsi yaziyo diyon. allahin koylusu carsi yazan forma atki heryerde satiliyor.biraz beyin yahu zor deil azcik siktimin tabularinizi yikarak tek taraftan bakmayi birakip azcik beynini kullanin lan.
Belki bana böyle ezik anlamında mı Allahın köylüsü demek istedin bilmiyom. Ama gerçekten Allahın bi köylüsüyüm.Atkıyı formayı nerede sattıkları konusunda da bilgim var. Hep bu tarzdasınız zaten küfrediyonuz aşşağılamaya çalışıyosunuz ne olduğunuzu gösteriyosunuz. Ayrıca bu benim beynimse nasıl kullanacağımı sana sormayacak kadar onu kullanmasını biliyorum.
-
risk53 bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
risk kardes daha carsinin tribunde nerde oldunu bilmiyon kakmisin adamin elinde carsi yaziyo diyon. allahin koylusu carsi yazan forma atki heryerde satiliyor.biraz beyin yahu zor deil azcik siktimin tabularinizi yikarak tek taraftan bakmayi birakip azcik beynini kullanin lan.
Belki bana böyle ezik anlamında mı Allahın köylüsü demek istedin bilmiyom. Ama gerçekten Allahın bi köylüsüyüm.Atkıyı formayı nerede sattıkları konusunda da bilgim var. Hep bu tarzdasınız zaten küfrediyonuz aşşağılamaya çalışıyosunuz ne olduğunuzu gösteriyosunuz. Ayrıca bu benim beynimse nasıl kullanacağımı sana sormayacak kadar onu kullanmasını biliyorum.
ya hoca logout yapıp dışardan bi bak şu yazdıklarına söylediğin şeyler hiç mantıklı mı niye liseli edebiyatı yapıyosun, cevap verecek bişeyi olmayınca küfretmeye başlayan ezikler gibi davranma adam doğru söylemiş
-
rappermcs bunu yazdıEğer şahsi görüşümü bilmek istersen yazayım. Eğer fırsatım olsa o tayyik itinin çükünü kesip ölmesin diye ayaklarından bağlayıp çırılçıplak taksimin göbeğinde sallandırırdım. Ama kolon kanserinden geberip gideceği için sorun yok.
Bu sözlerinizden sonra sizin gibi biriyle aynı ideolojiyi paylaştığım için utanıyorum. Medeniyetten ve çağdaşlıktan nasibini alamamış tipik bir üretra zihniyeti.
-
ProBilisim bunu yazdırappermcs bunu yazdıEğer şahsi görüşümü bilmek istersen yazayım. Eğer fırsatım olsa o tayyik itinin çükünü kesip ölmesin diye ayaklarından bağlayıp çırılçıplak taksimin göbeğinde sallandırırdım. Ama kolon kanserinden geberip gideceği için sorun yok.
Bu sözlerinizden sonra sizin gibi biriyle aynı ideolojiyi paylaştığım için utanıyorum. Medeniyetten ve çağdaşlıktan nasibini alamamış tipik bir üretra zihniyeti.
O yüzden mümkünse diyaloğumuz sizli bizli konuşmaktan ileriye gitmesin.
-
rappermcs bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
nelerle uğraşıyonuz arkadaş ya :D
ülkenin başındaki bela ile uğraşıyoruz bir sorun mu var hocam?
var hocam. oldukça yüzyıllardır süren bir sorun var. lakin siz bu soruna daha da destek veriyorsunuz. ben bunu anlamıyorum işte.
sadece ve sadece 5 dakikalığına herşeyi kim olduğunu unut. bir amerikan bir alman gibi düşün, ya da afrikanın tee bilmem neresinde dünya ile bağı olmayan bir adam gibi düşün kendini,
sonra eline Türk Tarihi özetini al. fazla değil 5 sayfa bile yeter. Türk tarihinin her yüzyılı bir cümle ile özetle. o yüzyılın en önemli olaylarını anlatan,
5 dakika sadece. sonra bir de yaptığın söylediklerine bak..
ben yıllardır yapıyorum bunu. inan çok faydası oluyor.
ne dümenler var, neler dönüyor etrafımızda az da olsa fark edebilirsin inşallah..
ayrıca siyaset değil demişsin, lakin sonradan yazdıklarınla birlikte irdeleyince kendin özet olarak belirtmişsin
"tayyik iti" şeklinde. Sen kimsin ki vatanım dediğin yerin başbakanına bunları söyleyebiliyorsun?
herşeyi bırak ülkenin şerefi var. ayıptır. sevmeyebilrisin. sevmek zorunda değilsin, hatta iktidara muhalefet olmak kadar - boş muhalefetten bahsetmiyorum- ülkene hizmet edebileceğin pek birşey yok. lakin aklını kullan. muhaliflik her yapılana karşı çıkmak değildir. aklı selim olarak istediğine karşı çık.
konuşacak inan o kadar çok şey var ki. yaz yaz bitmez...
kısacası, yanlış yoldasınız.. böyle vatan kurtarılmaz.. hatta hiç bir şey yapılamaz. anca millete huzursuzluk verip, kendi kendinize debelenirsiniz..
-
Şimdi beyler anladığım kadarı ile olayların içinde olan yok, ne o 1453kartalları ndan biri var nede çarşının içinden birileri, tutup burda her iki tarfada bok atmak yersiz ve anlamsız.
1. Gezi olaylarında çarşı grubu her ne kadar sonradan dönselerde bireysel katıldık deselerde yalan, organize olunup katılındı ( bu ayrı bir konu) Madem Çarşı grubu adaletten yana bir tutum sergiliyor Aleni neden aforoz ettiler. ( buda ayrı bir konu )
2. Sahaya inenler Çarşı grubu değildi
3. 1453Kartalları evet AKP ağırlıklı gençlerin kurduğu bir gruptur ma hepsi AKP li değildir
4. Hocam kızma sen hangi sıfatla Çarşı'nın adına cevap veriyorsun ? kime sordun ? Çarşıda Hiyerarşi disiplini oldukça katıdır, tamam sen temiz duyguların ile destek oluyorsun ama bireysel ol sevgili abim.
5. Siyasetle alakası yok diyorsun domaini alman başlı başına bir siyasettir
6.Kimse kimsenin fikrini yada ideolojisini yargılayamaz, etik kurallar çerçevesinde tartışılır ama sen tutupta bu ülkenin öyle yada böyle bir şekilde seçilmiş Başbakanı'na o şekilde hitap edemezsin.
7.kimse kimseyi sevmek zorunda değil kimsenin yorumunu yada düşüncesini kabul etmek zorunda da değilsiniz. Ama durup bi bakmak lazım tepeden ne oluyor ne bitiyor.
-
artik taraflar belli. akp nin Gezi oncesi donemi icin "bu adamlar soyle yapacak, boyle yapacak dendiginde", "bunlar komplo teorisi" denen hersey gercek cikti. artik niyetlerini de gizlemiyorlar zaten. yani toplum bolundu zaten. kimse bu vakitten sonra haklilik haksizlik sorgulamaz gibi (cok buyuk salinimlar haric).
ama mactan sonra ortalikta dolanan bilgilerle isin rengi degisti. Carsi "biz degiliz, akp lilerin kurdugu tarafta grubu sahaya girdi" dedi. televizyonda da akp milletvekili torinolu saban cikip "bu olaylar futbolla ilgili degil" dedi, bissuru laf geveledi. zaten sosyal medyada falan herkes gezi ile ilgili tezahuratlar kisildigi icin isyanda. yani acikcasi aslinda nasil koydu drogba diyen bi kac gs li disinda herkes isin Gezi ile ilgili olan boyutunu konusuyor.
bi dusun, ha tamam Gezi destekcileri kaos istiyor da bu akp liler niye kaos u besliyolar. normalde stabilitesiyle prim yapmis bir hukumet, gezi basladigindan beri fevri tepkilerle Gezi yi korukluyor aslinda. hadi ilk zamanlarda vasifsiz adamlar ne yapacaklarini sasirdilar, maymunluk yapiyolar dedik ama gecenki neydi..uzun lafin kisasi bu aralar siyasal ve ekonomik gundemi yakin takip etmek lazim. kesin bir numaralar donuyor. bunlar akp ye darbe vuracagi dusunulen kaostan faydalanip gundemi degistiriyorlar.
tabiki Carsi sahipsiz degil ama gundemdeki diger konularda gozumuzu 4 acmak lazim. malum Suriye var...
-
karakutu bunu yazdı
Şimdi beyler anladığım kadarı ile olayların içinde olan yok, ne o 1453kartalları ndan biri var nede çarşının içinden birileri, tutup burda her iki tarfada bok atmak yersiz ve anlamsız.
1. Gezi olaylarında çarşı grubu her ne kadar sonradan dönselerde bireysel katıldık deselerde yalan, organize olunup katılındı ( bu ayrı bir konu) Madem Çarşı grubu adaletten yana bir tutum sergiliyor Aleni neden aforoz ettiler. ( buda ayrı bir konu )
2. Sahaya inenler Çarşı grubu değildi
3. 1453Kartalları evet AKP ağırlıklı gençlerin kurduğu bir gruptur ma hepsi AKP li değildir
4. Hocam kızma sen hangi sıfatla Çarşı'nın adına cevap veriyorsun ? kime sordun ? Çarşıda Hiyerarşi disiplini oldukça katıdır, tamam sen temiz duyguların ile destek oluyorsun ama bireysel ol sevgili abim.
5. Siyasetle alakası yok diyorsun domaini alman başlı başına bir siyasettir
6.Kimse kimsenin fikrini yada ideolojisini yargılayamaz, etik kurallar çerçevesinde tartışılır ama sen tutupta bu ülkenin öyle yada böyle bir şekilde seçilmiş Başbakanı'na o şekilde hitap edemezsin.
7.kimse kimseyi sevmek zorunda değil kimsenin yorumunu yada düşüncesini kabul etmek zorunda da değilsiniz. Ama durup bi bakmak lazım tepeden ne oluyor ne bitiyor.
Şimdi hocam iyi güzel çok hümanist yaklaşımlar bunlar hepinizi çok iyi anlıyorum özellikle joe_black seni daha iyi anlıyorum..
Arkadaşlar bugüne kadar yazmaktan ve söylemekten bıkmadım bundan sonra da bıkmayacağım. Tayiik piçinin ne siyasetle ne Türkiye ile hiç bir ilgisi yok bu konu yüzyüze detaylarıyla konuşulabilecek bir konu.
Tek bir sorum var size yaşlarımız çok ileri değil hepimiz göreceğiz apo piçi de milletvekili seçildiğinde saygı duyacakmısın seçilmiş ülkenin vekili diyecek misin? Anan baban kardeşin şehit olmadıysa yahut bu olaylar sana dokunmadığı sürece hala hümanist mod takılacaksınız. taaa ki sen ya da çocuğun da zarar gördüğünde dank edecek ama çok geç olacak. herşey ortada beyler açın gözünüzü ve kulaklarınızı.
akp terör örgütü gözüyle bakamadığınız için desteklemeseniz de bu adamı yaklaşım-tavır yanlış diyorsunuz. Oysa ki 30 yılda pkk lı piçlerin yapamadığını 10 yılda akp terör örgütü yaptı görmüyorsunuz..
Tekrar ediyorum konu siyaset değil lakin mesajları baştan okursanız sürekli olarak bir söz hakkı doğuyor bana.
-
sert olmus guzel
benden sana gelsin rappermcs :D
http://www.youtube.com/watch?v=19u2Sdji3mM
http://www.youtube.com/watch?v=19u2Sdji3mM
hojucuk tarafından 27/Eyl/13 11:00 tarihinde düzenlenmiştir -
hojucuk bunu yazdı
Evet biraz sert ama güzel.
Bende sana karşılık olarak bunu göndereyim:)
rappermcs tarafından 28/Eyl/13 13:14 tarihinde düzenlenmiştir