1453Besiktas.Com İçin Host

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Şimdi hocam iyi güzel çok hümanist yaklaşımlar bunlar hepinizi çok iyi anlıyorum özellikle joe_black seni daha iyi anlıyorum..

Arkadaşlar bugüne kadar yazmaktan ve söylemekten bıkmadım bundan sonra da bıkmayacağım. Tayiik piçinin ne siyasetle ne Türkiye ile hiç bir ilgisi yok bu konu yüzyüze detaylarıyla konuşulabilecek bir konu. 

Tek bir sorum var size yaşlarımız çok ileri değil hepimiz göreceğiz apo piçi de milletvekili seçildiğinde saygı duyacakmısın seçilmiş ülkenin vekili diyecek misin? Anan baban kardeşin şehit olmadıysa yahut bu olaylar sana dokunmadığı sürece hala hümanist mod takılacaksınız. taaa ki sen ya da çocuğun da zarar gördüğünde dank edecek ama çok geç olacak. herşey ortada beyler açın gözünüzü ve kulaklarınızı.

akp terör örgütü gözüyle bakamadığınız için desteklemeseniz de bu adamı yaklaşım-tavır yanlış diyorsunuz. Oysa ki 30 yılda pkk lı piçlerin yapamadığını 10 yılda akp terör örgütü yaptı görmüyorsunuz..

Tekrar ediyorum konu siyaset değil lakin mesajları baştan okursanız sürekli olarak bir söz hakkı doğuyor bana. 

Hala küfrediyorsun başbakana, bak altını çiziyorum başbakana. sev sevme o skimde değil, sözde bu konuyu milliyetçi, vatanperver duygularınla açtın dimi? Hani milletin başına bela olmuş birininin kurduğu hükümeti yıkmak için, o kadar çok milliyetçisin ki başbakanına küfür edebiliyorsun. bravo.

apo milletvekili seçilecek olursa (-ki bi dediğin o kadar uçuk bir şey ki ütopya bile olamaz :D) onu seçtirene istediğin de o ayrı mesele. akpyi pkk ile nasıl bağdaştırabildin de 30 yılda yapılamayanı 10 yılda yaptı? 30 yılda verilen şehitler 10 yılda mı geldi?

-sahi artık neden hergün 5 10 şehit haberi duymuyoruz?

-sahi neden avrupada daha fazla TC aleyhtarlığı var?

-Sahi neden artık almanya ilk defa seçimlerde oy alabilmek için Türk ibaresini kullandı?

-sahi neden artık devlet yasada olduğu gibi Sosyal Devlet ilkesini gerçekleştirmek için yakacak yardımı, gıda yardımı yapıyor? Neden engellilere de maaş bağlıyor?

- Sahi neden köydeki ninem böbrekleri iflas ettiği için 8 yıldır yürüyemiyordu da, akp iktidar olunca evinin önünden servisle alıp hastanede haftada 3 gün diyalize ücretsiz olarak sokuyor da üstüne bir de maaş bağlıyor?

- sahi neden artık tüp, gaz, benzin kuyruğu yok?

-sahi neden artık ekmek karneyle verilmiyor?

- sahi neden artık devlet propaganda için, parti armalı sigara dağıtmıyor da kömür makarna dağıtıp sigarayı yasaklıyor?

...

...

...

bunlar uzar da gider. az gözünüzü açın artık. boş muhalefete yer kalmadı. yaşın kaç bilmiyorum ama 87 88den öncesi doğumluysan bunları zaten idrak edebilmiş olursun...

daha uzunn uzunnn yazardım da hem vaktim pek yok, hem de error verme. alıştıra alıştıra gerçekleri anlatmak lazım. Birden anlatınca bu millet kaldıramıyor doğruları..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

joe_black ,

sahi neden afganistan'ı ırak'ı filistin'i libya'yı doğutürkistan'ı konuşmuyorsun ? orada haçlı ordusunun bombalarıyla ölen çocuklar , kadınlar  ? buradaki olaylarda hep uşaklık yaptı.iki makarnaya kömüre ülkeyide ümmetide sattınız .

ReyiZ tarafından 29/Eyl/13 16:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

joe_black ,

sahi neden afganistan'ı ırak'ı filistin'i libya'yı doğutürkistan'ı konuşmuyorsun ? orada haçlı ordusunun bombalarıyla ölen çocuklar , kadınlar  ? buradaki olaylarda hep uşaklık yaptı.iki makarnaya kömüre ülkeyide ümmetide sattınız .

konuşunca ne oluyo? siz değilmiydiniz bize ne diyen? Esada destek veren?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

joe_black ,

konuşunca ne oluyo? siz değilmiydiniz bize ne diyen? Esada destek veren?

Makarna kömür benzini konuşuyorsunda insan hayatını mı konuşmuyorsun.Yoksa işine mi gelmiyor.Geç bunları hocam.Açın gözünüzü demişsin ya bence sen aç gözünü.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

sogo başkanın da dediği gibi  olması gerekenlerin adını iyilik yapmak koymuşlar. bu arada kardeş sen Türkiyedemiydin  nerde karneyle ekmek veriliyomuş nerde tüpgaz kuyrugu varmış 80 ler 90ların başlamasıyla sona erdi haberin olsun

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Hocam konu çok sayfalı olmuş okumadım eğer hala halletmediysen ben host sağlayayım, fiziksel firewall vesaire var problem yaratacağını sanmıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hala "ekmek karneyle veriliyordu yeaaa" diyen beyinsizler var mı yav?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Hala küfrediyorsun başbakana, bak altını çiziyorum başbakana. sev sevme o skimde değil, sözde bu konuyu milliyetçi, vatanperver duygularınla açtın dimi? Hani milletin başına bela olmuş birininin kurduğu hükümeti yıkmak için, o kadar çok milliyetçisin ki başbakanına küfür edebiliyorsun. bravo.

apo milletvekili seçilecek olursa (-ki bi dediğin o kadar uçuk bir şey ki ütopya bile olamaz :D) onu seçtirene istediğin de o ayrı mesele. akpyi pkk ile nasıl bağdaştırabildin de 30 yılda yapılamayanı 10 yılda yaptı? 30 yılda verilen şehitler 10 yılda mı geldi?

-sahi artık neden hergün 5 10 şehit haberi duymuyoruz?

-sahi neden avrupada daha fazla TC aleyhtarlığı var?

-Sahi neden artık almanya ilk defa seçimlerde oy alabilmek için Türk ibaresini kullandı?

-sahi neden artık devlet yasada olduğu gibi Sosyal Devlet ilkesini gerçekleştirmek için yakacak yardımı, gıda yardımı yapıyor? Neden engellilere de maaş bağlıyor?

- Sahi neden köydeki ninem böbrekleri iflas ettiği için 8 yıldır yürüyemiyordu da, akp iktidar olunca evinin önünden servisle alıp hastanede haftada 3 gün diyalize ücretsiz olarak sokuyor da üstüne bir de maaş bağlıyor?

- sahi neden artık tüp, gaz, benzin kuyruğu yok?

-sahi neden artık ekmek karneyle verilmiyor?

- sahi neden artık devlet propaganda için, parti armalı sigara dağıtmıyor da kömür makarna dağıtıp sigarayı yasaklıyor?

...

...

...

bunlar uzar da gider. az gözünüzü açın artık. boş muhalefete yer kalmadı. yaşın kaç bilmiyorum ama 87 88den öncesi doğumluysan bunları zaten idrak edebilmiş olursun...

daha uzunn uzunnn yazardım da hem vaktim pek yok, hem de error verme. alıştıra alıştıra gerçekleri anlatmak lazım. Birden anlatınca bu millet kaldıramıyor doğruları..

Meraklarını gidereyim:

1. 83 lüyüm herşeyi, yaşadım gördüm biliyorum.

2. O it benim başbakanım değil ben başbakan sıfatına hiç bir ortamda hakaret etmem. Ben tayyik piçinin ta kendisine şahsına küfrediyorum.

3. Türkiye de hayat ne güzel miş ya laa ben kenyada yaşıyorum sanırım. Devanm durmak yok bi gün senin de canın yananana kadar devam joe..

rappermcs tarafından 29/Eyl/13 23:19 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Konuya girince Kafam guzel sandim.

Bakiniz konu başlığı ile icerik uyumluluğu :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

hala "ekmek karneyle veriliyordu yeaaa" diyen beyinsizler var mı yav?

gerizekali girla. bunu derken de aklina hic gelmiyor adamin o zamanlarin ikinci dunya savasi oldugunu 

amk iktidarda dp mi var akp mi belli degil tarihin tum kotu donemlerini karsiya veriyor tum kaymagini kendi yiyor

ozalin da ekmegini yiyor menderesin de demirelin de

biyerlerini yirtiyor darbe zamani getirilen yasayalari degiatirmek  icin ama baraji dusur dediklerinde ben mi getirdim de ben kaldirayim diyor. anlamadim ben bu adami ve savunanlari. hem muslumanim diyor hem yalan soyluyor surekli. yalan soylemedi diye muezzini suruyor bu nasil musluman biri anlatsin.

Toplam Hit: 8163 Toplam Mesaj: 73