1453Besiktas.Com İçin Host
-
cemnet bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Yine bulmuşsun bir argüman "atatürk dışında herşeye karşı" :D
hocam bi bak postlarına ilk cümlen haricinde geri kalan herşeyi siyasi açıkcası zekana hayran kaldım tbt yasaklarını da geçmenin yolunu bulmuşsun :)
siz türkler nasıl dersiniz hmm sen anca tayyipin o cükünü kesersin :D kolon kanseriymiş daha çok beklersin kolon kanserinden ölmesini.
öleceği yok ama insan bekliyor işte
+1
gülümsettin hocam (: tam olarak böyle birşey yazacaktım.
-
Kreyzi bunu yazdı
fikir güzel olabilir hocam ama çarşı'yı zaten taksimin simgesi yaparak durumu buraya getirdiniz.
çarşı açıklama yaptı taksim'deki olaylarda bulunanlar beşiktaşlı sıfatıyla değil bireysel olarak katılmıştır dendi. ki zaten mantıklı olan bu tribune siyasetin sıçramaması gerekiyordu. çarşı önlemi almaya çalıştı ama yetersiz kaldı.
1453kartalları denen oç evladları zaten maçın içine etti. sahaya giren kesim onlara ayrılmış bölgede idi ve onlar hariç kimse inmedi zaten sahaya.
ama index olmamış abi. başta belirttiğim gibi çarşı'yı direk taksim ile bağdaştırarak zaten daha fazla zarr veriyorsunuz gruba-takıma.
bi çoğu tespit edilmiş zaten hapis cezası gelirse iyi olur.
konu dışı: bunlarla uğraşacağımıza ilk başta oç hakemleri temizlesek daha rahat ederiz ama işte nerdee.
hocam yaklaşımında yanlışın var diyemem.
Lakin ben çarşının böyle bir açıklama yaptığını duymadım. Yapmıştırlar doğrudur. Ama gezi de bulunan herkes çok iyi bilir ki formasını giyip çarşının amigolarının halkı coşturduğunu gördük. Kaldı ki çarşı 100 maske verin geziyi alalım açıklaması da yaptı yanlış hatırlamıyorsam.
Unutmadan çarşı grubu + beşiktaşlıların osmanbey tarafından geziye girişi sloganları vs hepsini de duydu bu kulaklar :)
Grup gezide çarşı yoktu bireysel taraftar katılımı vardı gibi bir açıklama yaptıysa bil ki siyasetin gereğini yerine getirmiş birileri tarafından tehdit edilmiştir (Şahsi görüşüm).
Neyse konuyu kırmızı çizgiyi geçirmeden toparlayalım. Index anlamında önerin varsa düzenleyebilirim.
-
1453besiktas.com domain hatalı birader
içeriğin bu işi çarşı yapmadı işte bunlar bunlar kanıtı tarzı bişey bekliyordum alakasız saçma bişey olmuş bişey elde edemezsin bu şekilde ki konuya tam hakim değilsin sanırım,bilen birileriyle doğru dürüst içerik yaparsan çarşı adına faydalı bi adım olmuş olur
karakule sende şu sitedeki bi elin parmaklarını geçmeyecek kibirli,egolu insanlardan birisin verdiğin cevaplar sürekli herşeyi biliyorum şeklindesin sözde cool takılıp gelmiş burda milleti eziksiyosun ne amacın var burda merak ediyorum
-
Tnrsk bunu yazdı
içeriğin bu işi çarşı yapmadı işte bunlar bunlar kanıtı tarzı bişey bekliyordum alakasız saçma bişey olmuş bişey elde edemezsin bu şekilde ki konuya tam hakim değilsin sanırım,bilen birileriyle doğru dürüst içerik yaparsan çarşı adına faydalı bi adım olmuş olur
karakule sende şu sitedeki bi elin parmaklarını geçmeyecek kibirli,egolu insanlardan birisin verdiğin cevaplar sürekli herşeyi biliyorum şeklindesin sözde cool takılıp gelmiş burda milleti eziksiyosun ne amacın var burda merak ediyorum
hocam hatalı derken ne anlamda ?
içerik konusunda şöyle olmalı böyle olmalı diyin ortak genel kabul edilen bir doğruya karar verelim bu şekilde düzenleyelim. zaten benim istediğim de bu :)
-
Tnrsk bunu yazdı
cool olanlar belli hacım baksana adam siyaset yok! diyo ondan sonra yardırıyor siyasetten kimseyi eziklemiyorum kışkırtıcı rappermcsnin istediğini yapıyorum sadece kışkırtılıyorum o kadar.
biz türkler dedi adam ya şaka gibi.
-
hocam ben futbolla ilgilenmiyorum görüntüleri falan izlemedim zaten ama çarşı grubu kedilerini bitrmeye yönelik bi hareket olacağının zaten bilincindedir bunu bile bilede sahaya girip olay çıkarmaları pek akıl karı değil.Maça giden bi kaç kişiden duyduğum çarşının üst tarafta olduğu onların sahaya girmediği idi sosyal medayada da bi iki mesaj gördüm 1453'ün maç sonu olay çıkaracağına dair
işte bu mesajları vs. verileri bulup siteye koyman lazımki gerçekler çıksın ortaya bence şimdi siteyi askıya al yalan yanlış şeyler olmadan bulduğun güzelce hazırlayıp ondan sonra aç siteyi
-
Edit.
pcdoktor636 tarafından 26/Eyl/13 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Tnrsk bunu yazdı
hocam ben futbolla ilgilenmiyorum görüntüleri falan izlemedim zaten ama çarşı grubu kedilerini bitrmeye yönelik bi hareket olacağının zaten bilincindedir bunu bile bilede sahaya girip olay çıkarmaları pek akıl karı değil.Maça giden bi kaç kişiden duyduğum çarşının üst tarafta olduğu onların sahaya girmediği idi sosyal medayada da bi iki mesaj gördüm 1453'ün maç sonu olay çıkaracağına dair
işte bu mesajları vs. verileri bulup siteye koyman lazımki gerçekler çıksın ortaya bence şimdi siteyi askıya al yalan yanlış şeyler olmadan bulduğun güzelce hazırlayıp ondan sonra aç siteyi
Aynen hocam çarşı bunu 90 +3 de yapacak zihniyette değil tabi ki de.
neyse hafta sonu geliyor güzel bir derleme yapayım haftasonu.
Eyv.
-
ve carsi guya bolunur 1453 got kili kartallari, 1071 malazgirt kartallari, 1040 dandanakan kartallari ... lan baska isiniz yok mu bi strin gidin...
-
hojucuk bunu yazdırisk53 bunu yazdı
Ya bunlara cevap vermekten bıktımda biliyorum boşa cevap verdiğimi.
Çarşı grubunu sütten çıkmış akkaşık olarak gösteriyon ney kartalıysa onlara atıyonuz topu.
Üşenmedim baya bi resmi ve videoya baktım gerçekten çarşı yapmamışmı diye.
Polisin üstüne üstüne taş sopa sandalye eline ne bulursa gidenlerin üzerinde çarşı yazan çok var
hey guduk hele gozlerini ac bak o halde!
sari kirmizi forma giyip gelsem gs li olacam? manipulasyona dikkat!
bu beslemeler, 3-5 kurusa g*tunu bile satarlar
risk53 bunu yazdıÜlkemizin üzerinde oynanan oyunlar her geçen gün artıyorsa bu yeşil sahalara kadar inmişse.
Bu oyunu bozmanın yolu bölünmek değildir. Kim bölünmeye kalktı dersen bence bjk içindeki bölücülüğü başlatan çarşı grubudur.
Çarşı grubu toplanmışsa amacı beşiktaşı desteklemektir. Eğer yarısı gider bi ideolajinin peşine düşerse diğer yarısı başka bi ideolajinin peşine düşer alsana bölünme
turkiye de yasanan olaylardan turkler disinda kimse halki sorumlu tutmuyor. aksine haklarini savunduklari icin destekliyor. esas problem hukumetin birlestirici rol oynayacagina, ayrimcilik yapmasi. baskasinin zulum gormesine amin demen cok uzucu. yazik.
risk53 bunu yazdıBugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki, onun adı Cumhuriyet’tir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. Mustafa Kemal Atatürk (1925)
simdi bu geleneksel banazligin icinde bize azicik ozgurluk veren devleti bile kaybediyoruz. daha fazla ozgur ve rahat kosullarin savasini verecegimize elimizdeki sinirli ozgurlugun gitmemesi icin yasam mucadelesi veriyoruz.
burada sen kendi karakterini belli etmişsin ilk önce bi insanla insan gibi konuşmasını öğren ondan sonra bu işlerle uğraş.