folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. Sınıf Ögrencisine Araştırma Ödevi Vermek ..

2. Sınıf Ögrencisine Araştırma Ödevi Vermek ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim 2. sınıfa başladı hergün geliyo abi şunu bul bunu bul netten ben buluyorum o yazıyo daha mouse tutmayı bilmeyen ögrencilere neden böyle ödevler verirler daha okumayı bile tam bilmiyo ..

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    yeni eğitim sistemi. ki bence daha iyide olucak. artık öğrenciler araştırıp derste anlatıcak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    sonra derler benim çocuğum bilgisayar bağımlısı oldu. be KArdeşim daha küçük yaşta interneti öğretirseniz böyle olur :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    insanları internete değil,kitaplara ,kütüphanelere alıştırmak lazım.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yeni eğitim sistemi. ki bence daha iyide olucak. artık öğrenciler araştırıp derste anlatıcak.

H:Ben size ödev vericem tahtaya kalkıp siz anlatıcaksınız.

Ö:Maaşının yarısını vericekmisin ?

bu diyalog geçen gün bizim sınıfta geçti..

ve gayette haklı konuyu açan arkadaş 2. sınıfa giden çocuk daha bir kelimeyi heceleyemeden okuyamazken anlatmakta neymiş :F 6. sınıfta heceleyerek okuyan arkadaşlarım vardı :F

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek
    hocam alacaksın ansiklobediyi ( ucuza bulursun artık ) koyacaksın önüne arıcak bulucak yapıcak.netten çıkar ödevlerin hiç bir yararı yok.. Yapma netten ödevini gitsin sylesin öğretmenine abim izin vermedi diye hocasıyla muhattap olursun

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kasVa bunu yazdı:
    hocam alacaksın ansiklobediyi ( ucuza bulursun artık ) koyacaksın önüne arıcak bulucak yapıcak.netten çıkar ödevlerin hiç bir yararı yok.. Yapma netten ödevini gitsin sylesin öğretmenine abim izin vermedi diye hocasıyla muhattap olursun

hocam çocuk okumayıda bilmiyoki daha doru düzgün .) bide el yazısı yazdırıyolar onn mantıgı neyse

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

aslında bu birazda weliyi sadece harçlık wer okula yolla okuldana al mantığından uzaklaştırıp öğrenciye zorunluda olsa yönelme durumuna sokuo bence yararlı tabi hergün nete wericek maddi durumu olmayan aileler için deil tabi :/

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek
    yassun bunu yazdı:

kasVa bunu yazdı:

hocam çocuk okumayıda bilmiyoki daha doru düzgün .) bide el yazısı yazdırıyolar onn mantıgı neyse

onun vardır bi mantıgıda netten uzak tut derim benim gibi olmasın :)

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bence olay mantıklı sonuçta herkesin evde bi britannica veya başka bi ansiklopedi var öncelik onlar olmalı ben kardeşime ordan baktırıyodum yoksa beraber internetten bakıyoduk hem böylece irwanın dediği gibi veliyi öğrenciyle ders yapma havasına sokuyo tabi veli sen otur oğlum ben araştırır bulur yazıcıdan çıkartırım demesse :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bence olay mantıklı sonuçta herkesin evde bi britannica veya başka bi ansiklopedi var öncelik onlar olmalı ben kardeşime ordan baktırıyodum yoksa beraber internetten bakıyoduk hem böylece irwanın dediği gibi veliyi öğrenciyle ders yapma havasına sokuyo tabi veli sen otur oğlum ben araştırır bulur yazıcıdan çıkartırım demesse :)

edit: 2 tane olmuş birini modlardan biri silebilirse iyi olur

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 6228 Toplam Mesaj: 33