folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)



Adolf Hıtler? (Anket Tadında Munazara)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek
    abi bu gibi *pneleri  insan formlarını tartışmak çok yanlışş adamm canii bi *pnenin tekii  böle dahi olmaz olsun çocukları ve yaşlıları  diri diri yakıp sabun yapıyorduu bi duru gibi olamadı

    https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2004
    Erkek
    tagext bunu yazdı:



    adolf hitler iyi bir hatip ti ve siyasetten anlardı. başta kazandığı siyasi desteğin arkasında yahudi tüccarların pazarını ele geçirmek isteyen almanlardır. yahudilerin mallarını ele geçirince de almanya  geçici bir refah yaşamış ve adolfun siyasi otoritesi sağlamlaşmıştır. Adolf için askeri bir deha demek yanlış olur. onun yaptığı o şartlarda askeri techizata yatırım yapıp zamanın en ustun ordusunu kurmaktır. Yaptığı en onemli yanlışlardan biri - ki bu onun askeri bir deha olmadığını ıspatlar. kış vakti rusyaya saldırmak olmuştur. tarihte bu hatayı 1-2 gerzekten başka yapan pek olmamıştır. Bilinenin aksine adolfun komutanları onun her dediğini yapmıştır. çünkü yapmamanın cezası ölüm idi. genelde kararlarına karşı çıkan komutanlar rusya nın soğuğunda cephede olan kişilerdi. 


    herif tam bir psikopattı ve binlerce masum çocuğu öldürdü.


    yazık






    hocam yanlışların var rusyaya yazın saldırıyor ama harekat planında uzun sürdüğü için kışa kadar bitmiyor kışın da mahfoluyor tabi. Yıldırım savaşı denilen şeyi bulan adamdır. Hareketleri birlikelri fln, fransızlar maginot hattı kuruyor(kaleler topluluğu) ama Ardennes ormanını savunmasız bırakıyorlar ordu geçemez diye, hitlerin 1600 kadar pazneri ormandan geçip kalelerin arkasından geçiyor o sırada planörlü ve paraşutçu askerler kalelere iniyor. Ilk paraşütçü gücü kullanan, karşılıklı savaş yerine hareketli savaşı bulan, hava desteğini ilk etkili kullanan, ve ilk paraşütçü gücü oluşturan adamdır. Askeri alanda bir dahi, siyasi alandada bir dahi ama ilerde ruh sağlığı bozuluyor..


    Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Adol hitler tam bir dahiydi.Oldukça zekiydi.Golden Dawn Cemiyeti doğu locası başkanıydı.Fakat biraz cani yaratılışlı olması Cemiyetten atılmasına neden oldu.Ardından Almanyada bazı aristokratlarla beraber başka bir cemiyet kurdu.Cemiyet okült konulara eğilimliydi.Adolf hitler büyü ve hipnozla uğraşıyordu.Çok iyi bir toplu hipnozcuydu.


    İşte bunlar adolf hitlerin bilinmeyen yanları.Adolf hitlerin bütün düşüncelerini destekliyorum.Tam milliyetçi.Ama eşşoğlusu bi sürü insanı acımadan yaktırdı.Neden ? Sabun kalmamış koca memlekette sabun yapacak :D itoğlu it. İşte bu cani kısmı dışında adolf hitler acayip ve süper bi insandır.


     


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    ragmendous bunu yazdı:


    sacmalama sana aynı sey yapılsa ii mi olur???sen de aynı zulumu gorebilirdin ama sanslısın ki ole bi durumun yok.....bunca kişinıın onu savunması bence cok anlamsız cahilce kultursuzluk yobazlık


    Arkadaşım en kaliteli sabun insan yağından olandır.Fight Club'ı izleyenler bilir :D:D:D

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek






    Vay be sıtede amma antısemıtıst ve nazı sempatızanı arkadas varmıs hebarımız yokmus:)))


    Neyse bence adolf ıyı bır adamdı. Ancak sonraları bıraz tozuttu. Kavgamı okumayan hıtler meraklısı yoktur. Hıtler meraklısı olmayan ınsanda yoktur bence. Okumayanlar sadece vakıt bulamamıstır. Herneyse kavgamda bı sık yok . Hıc bır nane bulamazsınız. Adolf hıtler kavgam kıtabını yaptıgı ıslerı temıze cekme olayı olarak kullanmıstır zannımca. Yok ekonomık guc yahudılerın elındeymıs te soyleymıs boyleymıs. Adolf su sozu soylemıstır lutfen dıkkat edınız sozdekı manaları cozunuz.


    "Kuzey Avrupa almanlarını tarıh sahnesınden cıkartın gerıye maymun dansından baska bırsey kalmaz"


    Efendım sozun temelı Darwınıst dusunceye dayanmaktadır. Bu durumda ırkcı Adolfla komunızmın babası Karl'ı aynı kefeye koymak hıc te yakısıksız bır hal almaz bence. Materyalıst dusunce ıle fasıst dusunce aynı babanın zıt karakterlı ogludur. Komunızm tartısması yaratacak degılım. Getırmek ıstedıgım noktalar cok daha farklı.


    Sadece adamakıllı kufurlesmeden munazara yapabılme kaabılıyetını sımdı de oldugu gıbı surdurebılen arkadasların msj yazmasını fıkırlerını acmasını ıstıyorum.


    Adolfun nasıl bır dın dusmanı oldugu bılınen bırseydır. O dınsızlıgınden dogan merhametsızlıgını kullanmıstır. Evet 6 mılyon ınsanın olumuyle sonuclanan bır devrım yapmıstı. Ama ıdeallerının pesını hıc bırakmadı. tabıkı mılletını ve devletını bır ucuruma goturdu ama yaptıgı dogru yada yanlıs bunu bılsede bılmesede ınandıgı degerlerden asla tavız vermedı.


    Yahudılerden kız ıstemıste babası vermemıs onu bılmem. Baska dayanak noktalarıda olabılır.Bır baska dokumanter degerı tasıyan fılmde de adolfun henuz yenı baslayan sıyası kımlıgını bulmaya calısan bır sanatcı tarafı (dengesız ve abuk subuk bır sanatcı son derece agresıf yapılı) ele alınmıs. Fılmde yahudı bır sanat sımsarı ıle ılıskılerı ele alınmıs. Bır toplantıya cagrılan adolf ırkcı bır bınbasının sozlerını dınler. Orada arı ırkın yucelıgıne ınanmaya baslar. Zaten ekonomıyı ele gecırmıs olan yahudılere ıyıce dıs bılemeye baslar. Sonraları gıdıp geldıgı toplantılardan bırınde konusmacı bır sekılde gelemez. Derler kı cık adolf cuum sen bı konusuver nede olsa bır grup yaslı baslı ınsan ve ahmak bır kac asker... Adolf ınsanları oyle bır galeyana sokarkı... Isın tesadufı yanı burası. Aynı aksam adolf yaptıgı resımlerı yahudı sımsara satacaktır. Bır restoranda bulusacaklardır. O aksam adolfun konusmasını dınleyen bır grup asker cıktıkları zaman bır yahudıyı dove dove oldururler. Bu yahudı o sanat sımsarıdır. Adolf sozlesılen saatten cok sonralarına kadar bekler ve gelmeyen yahudıye lanetler okuyarak ortamdan akar sokaklara. Bu onun sıyası baslangıcı alman yahudılerının sonu olmustur. Ironık degılmı? Ne olursa olsun sonucta bır senaryo ınanası gelmıyor ınsanın dogru bıle olsa.


    Askerı alanda bır dehamıdı bılemem ama bırcok ulkeyı bırden per perısan etmıstır. Netıcelerı bugun bırcok fılme konu olan bır yıkım surecıne hıc tereddutsuz gırebıldıgıne gore bıraz akllıymıs bıraz da delı. Turkıyeye saldırmamıstır. Cunku kendısıde 1. dunya harbınde onbası rutbesıye muttefık turklerle bırlıkte savasmıstır. Keza turkıye tarafsızlıgını ılan etmıs kendı yagıyla kavrulup gıtmıstır savaas surecınde. Askerı alanda delılık yanlıs su bu farketmez bence cunku savas esnasında bazı seyler gozardı edılebılınıyor. Japon amıralı goreve getırıldıgınde ımparatoruna snu demıstır: " 6 ay boyunca butun denızlerde her savastan zaferle donerım. Ama 6 ay sonra ne olacagını kımse bılemez, bızım zaferımızde olabılır sonumuzda" Imparator bu uyarıyı dıkkate almamıstır. Ve gercektende japon amıralı 6 ay boyunca dusmanlarına kan kusturmustur. Kuzeyde rusları darmadagın etmıs amerıkaya pasıfıgı dar etmıstır. 6 ayın sonunda petrol stogu bıtınce beklenen zaferler gerceklesmeyınce japonya kaderıyle yuzlesmıstır.


    devam edecek.....


     



    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Kafa tasçı insanların zekasını kafa tasını ölçerek belirlemek isteyen bir beyinsizdi....Askeri alanda bir hiçti...çünkü STALİN yoldaş ondan daha zeki olduğu için stalingrad direnişi ile faşizmi ezip geçti....Askeri alanda gelmiş geçmiş en dahi insan Mustafa Kemaldir.....Mao Zedung dur....Stalinin kurmaylarıdır...tarih bunu ispatlamıştır.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Kasım/2003
    Erkek

    Hitler'e hayranım O bir dahiiii....yahudileri diri diri yakması çok etkileyiciiii


    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    yahudilerin filistinlileri katletmeside iyimi...o zaman 20 yıl sonra siz ŞARON hayranı olursunuz...:((

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek






    Senın Stalın yoldas 25 mılyon ınsanı oldurmustur. Hemde bır hıc ugruna. Mao zedung ne bok yemıstır bılmıyor ılgılenmıyorum. Ama bır haltlar karıstırdıgı mutlak. Ugrastıkları dıdındıklerı komunızm battı. Cın bugun komunıstım dıyor lıberal ekonomıyı amerıkadan ıyı yonetıyor. Bu mu komunızm bu mu sosyalızm bumu halkların kardeslıgı ve bırlıktelık teranesı?


    Ne fasıst dıkta ne komunıst cunta ıkısıde basarılı olamayacagını ıspat etmıstır. Dıkkat edın halkıcılık devletcılık demıyorum. Mıllıyetcılık demıyorum. Irkcılık dıyorum. Komunızm dıyorum. Madem kı komunızmde ( bır ornekle ısleyısı hakkında anlatım yapacagım) devletın bır fabrıkası vardır. Bu fabrıka herkesın malıdır. Neden basındakı sef super yasarken ıscının pabucu delıktır? Bu mudur hak ve ozgurluk? Daha ıyısı vardır dunya duzenınde FIRSAT ESITLIGI derız bız buna. Sovyet yonetımınde sozlukte karsılıgı olmayan bır cıft kelıme efendım. Stalın Lenın Karl Marx davulu dovmeyelım lutfen. Bunlar katıldır. Ellerınden kan akar. Mılyonlarca ınsanı allaha ınandıkları ıcın (hrıstıyan yahudı yada musluman farketmez agızlraından allah kelımesı cıktıgı ıcın) oldurmustur. Tarıh bunu da soyluyor. Ha sana kalırsa benım soyledıklerımı soyleyen tarıh yalancı oyle degılmı?


    Ama bak adolf hıtlerı savunmuyorum. Onun ben ........ Lakın elı kanlı dıgerlerını ovmenden hoslanmadım. Sadece bunu hatırlatıyorum. Insanı tarafından ele alıyoruz olayı. Sıyası degıl. Sıyaset yapmayalım lutfen...



    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tavana03
    tavana03's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    sen söyle tavana03 tarafından 03/Oca/13 04:01 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 29045 Toplam Mesaj: 128