Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar
-
Böyle bi başlık açayım dedim.Hem fikir alışverişinde de bulunmuş oluruz.
-
aldığım tüm hp laptoplar dan pişman oldum
iphone 4s ve meizu m6 aldığıma memnun kaldım
-
Aldığım tüm Nokia telefonlardan pişman oldum.
Tüm apple ürünlerinden de memnun kaldım özellikle ipad.
-
zyxel modem 10 yıl sonra müridin birine hediye ettim :D
samsung lcd monitör 5. yıl dönümü
samsung faks makinesi 98 yılında türkiye gazetesinin promosyonu olarak alındı hala büroda kullanırız :D
lexmark E250 en az 5 sene olmuştur tek bir arıza çıkarmadı çipli olması kötü ama ayda 3-4 bin basıyoruz poliçeleri felan
siemens no frost buzdolabı 12 yıl sonra iyi soğutmamaya başladı :D servis bu ekmeğini yemiş atın artık dedi
birde 2 japon balığım var 6 ay oldu ölmediler daha :D büyüdüler baya
-
bazı laptoplarda ısınma sorunu çok oluyo.. almadan önce modeli kullanan birinden hikayesini dinleyin derim..
bide gprsli telefonlar çok güzel bişey.
2.el dizel araçlara dikkat edin. bi bozuldumu parçaları çok pahalı.
-
2009 da Asus x59sr serisi laptop almıştım çok pişmanım.
kışın kalorifer yakmıyoruz benim laptop evi ısıtıyor
ilk aldığımdan beri böyle
-
12-13 yaşlarımda ps1'e direksiyon seti almıştım, çok heves ederek almıştım mağazayada gelmesini epey beklemiştim. Aldım hiç ısınamadım o günden bu güne 7 kereden fazla kullanılmamıştır. Bayada servet döktürmüştüm direksiyon setine her gördükçe içim kararıyordu para boşa gitmesin diye kendimi direksiyon ile oynamaya zorluyordum dahada içimi karartıyordu.
-
asus un f3 serisinden de uzak durmak lazım :) bilmiyordum kasaların çatlayacağından ve bazı yerlerdeki renk değişiminden. gerçi alalı uzun zaman oldu ama hala f3 serileri satılıyor. uzak durun :) ne kadar iyi kullanırsanız kullanın kasaları kendiliğinden çatlıyor ve ekranın arkasındaki panelde renk değişimi oluyor, 5 cm yarı çaplı bir kaç tane leke gibi şeyler oluşmuş mesela..
samsun galaxy s i9000 i de artık almayın. 2 yıl önce yeni çıktığında almıştım baya iyiydi tabi hatta en iyisiymiş (satıcı öyle demişti berlin-saturn den almıştım, buradaki en iyi telefon bu demişti) evet öyleydi ama şimdi çift çekirdekli telefonlarla kıyas bile edilebilimiyor. 500 mb belliği var ama zaten işletim sistemi ve arkaplanda çalışan bazı gerekli uygulamalar dolduruyor ve yeri geliyor 20 mb boş bellek kalıyor, o zaman numara yazmak bile ölüm olabiliyor. o yüzden belleği iyi bir telefon almak lazım, galaxy s 1 yerine az daha para verip yüksek bellekli bir telefon almanızı tavsiye ederim eğer illa samsung galaxy alacaksanız.
kardeşime htc evo 3d aldım 550 tl gibi bir fiyata aldım. çift çekirdek ve çift kamera. şuana kadar bir sıkıntı yok. android 4.0 da yükledim paşalar gibi çalışıyor. dokunmatiği de gayet hoş, yüksek performans gerektiren şeyler denemesem de yine de gayet güzel telefon, 7 aydır kullanıyr kardeşim henüz bir sıkıntı yok.
unbalanced tarafından 17/Kas/12 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Pişman oldum:
Hamburger hoparlör: Sevimli, minik, taşınabilir, bası boyundan büyük lakin şarjı bir saatte bitiyor ve yaklaşık 50 liraya değmez.
RFID Cloner: Bir haftada bozulunca tamir için araştırırken aynısını onda biri fiyata yapabileceğimi görüp, yapıp kırmıştım.
HP Pavillion Notebook: Almayın demiyorum, alın ama hobi olarak alın. Öyle harika bir sıcaklığa ulaşıyor ki kışın da doğalgazdan tasarruf edersiniz.
Logitech Trackball: Süper oyun oynanıyor bunla diyen arkadaşımın kulaklarını çınlattım epeyce. Güzel mi, sörf için güzel. Oyun? Eheh. Şakacı.
Elektronik sigara: Bir başarısız sigara bırakma girişiminin hazin sonu olarak iki günde çöplüğe uçurdum.
Çeşitli test kitleri. Biri bile düzgün ölçüm yapmadı.
İyi ki aldım:
Raspberry Pi: Çok çok mutluyum karıştırıyorum ediyorum öğreniyorum seviyorum rüyalarımda falan görüyorum.
Macbook: Bunu satın almadım, hediye gibi ödünç gibi. Ama parası neyse vermeye hazırım, HPnin üstüne ilaç gibi geldi.
Samsung Galaxy S: Bunu da satın almadım ama param olsaydı yine alırdım yine alırdım.
Mega Stomp Panic Audio Reality: Sadece eğlenmek için o kadar para verilir mi, verilir ya çok keyifli olabiliyor. Yıllar önce almıştım bozuldu falan ama param olsa alırım yine.
Canon 450D: Çok güzel zamanlar çok güzel anılar. Yine alırım ama bu sefer 60D alırım.
Universal Kumanda: Yine çok eğlendiğim bir şey, 15 yaş zevklerim var evet.
Bunlar geldi aklıma (:
-
nokia e72 pişman oldum
iphone4 memnun oldum
THT2005 tarafından 17/Kas/12 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Nokia 5800 aldığıma pişman oldum. Külüstür araba gibi her gün bir sorunu çıkıyor.
Toshiba laptop aldığıma da memnun oldum. Canavar gibi.
Ern3st tarafından 17/Kas/12 15:31 tarihinde düzenlenmiştir