Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar
-
Bugune kadar aldigim hic bir urunden pisman olmadim hocam
-
+Logitech in her ürününden memnun kaldım. 5+1, mouse ve klavye. Senelerdir kullanıyorum nazarlar değmesin. Bozulsalar da yeni modellerini alsam artık diyorum :)
+Philips hs 8420 traş makinasını senelerdir kullanıyorum.
+Casio prg50 saatim gözbebeğim. 4 senedir kolumda.
+ Siemens c55 2004te almıştım kullanmasam da bataryasını taktığım an ilk günkü gibi.
- Samsung wave723. Nalet gelsin ki Bada işletim sistemi var. Gerçi abim hediye etmişti.
-
panasonic markasına bulaşmayın.
LG candır.
-
cizik
-
HP Pavilion - aldım pişman oldum
İPOD nano 6th generation - hediyye etdiler memmnun kaldım,çok güzel mp3 player`dir
BlackBerry telefonlar - 8320 ve 9810 kullanıyorum keşki almasaydım diyorum,app tarafı çok zayıf,net olmasa işe yaramayan telefon
-
HTC Wildfire S (Bazen salaklaşıyor makine, malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Gyro ayarı bozuluyor.)
Acer laptop, uzak durun derim (Acer'in hepsinden). Çok dandik malzeme kullanıyor.
Nokia 6670, halen taş gibi çalışmaktadır.
Creative 5+1 var (9-10 yıllık) halen çalışmaktadır.
HP yazıcı, 2 tane ayrı ayrı zamanlarda aldık ama ikisi de berbattı fazla kullanamadık, uzak durmak lazım.
ontedi tarafından 27/Şub/13 09:24 tarihinde düzenlenmiştir -
pisman oldugum hayatimda tek bi elektronik alet oldu o da fujitsu siemens notebook almak oldu. liseliydik tabi o zamanlar. :(
en cok sevdigim sayarsak kesinlile macbook air, ipod ve beats tour bi de blackberry'lerim derim sanırım.
-
iphone4s, snopy kulaklık, piranha mp3 çalar, yeşil kundura ayakkabı, indesit çamaşır makinesi, canon fotoğraf makinesi, tochi adaptör, hp diziüstü makine, samsung harici dvd yazıcı.
memnun kaldıklarım; nokia e-6, ibm thinkpad x220 edge, a4tech klavye mouselar hepsinden, aiyama ve lg monitörlerimden, olympus epl2 fotoğraf makinemden, markasını bilmediğim çin malı su yatağından çok memnunum.
RETRET tarafından 27/Şub/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Pişman olduklarım
Nvidia Riva TNT2 ekran kartı ( belamı ziktiydi yıllar önce kafayı yedirtti)Acer Masaüstü Bilgisayar
Packard Bell Laptop
Asus P4V8X anakart
Asus A9550 ekran kartı
Extreme Elektro Gitar
Memnun olduklarım
Nokia 6600 (zamanında canavardı hala severim)
Cort X11 Elektro Gitar
Asus laptop
Galaxy Note 2
sokoban tarafından 27/Şub/13 10:30 tarihinde düzenlenmiştir -
düşündüm düşündüm alıpta pişman olduğum bişey bulamadım ya laa.. ya çok seçici bi alıcıyım (ki sanmıyorum :p) ya da beklentilerim çok düşük demek ki :)