Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar
-
Nokia 1110i memnuniyet garantili tek ürün. Bazen aynı ürünü 2 kere aldığım olur yada beğenir aldırırım. Yada tavsiye üzerine alırım. Yada tavsiye etmsesm bile alanlar olur. İlk ürün bok gibi çıkıp ikinci aldığımız ürün çok iyi oluyor. Yada ilk ürün çok iyi olup ikinci ürünü camdan atasım geliyor. Ama tek memnun kaldığım ürün Nokia 1110i :) Telefonum şuan 6.yılını tamamladı. Her tarafı kırık dökük ama yinede evdeki en verimli çalışan cep telefonu :) Ama değişim vakti geldi. HTC Windows Phone 8x alıcam yada HTC Sensation XE Beats Audio. Yeni telefon almayı düşünenlere tavsiyem siktir edin iPhone felan.
-
Nokia e50 im vardı baya memnundum çağın gerisinde kaldı değiştirmek zorunda kaldım
msi bir laptop aldım açıkcası aldığımdan beri sorunlu, touchpad sıçrama yapıyor, mikrofonu çalışmıyor, hdd yi bozuyor bilmiyorum artık sorun nerde
-
iphone - memnunum
ipad - memnunum
xbox 360 - arada derede, ne çok iyi ne çok kötü (lokasyon problemi yaşadım şimdi resmi olarak Türkiye ye geldiler. artık memnun olucağımı düşünüyorum)
acer (2 adet) - memnumum
samsung led tv (3d, 46'') - memnunum
-
PsychoDawn bunu yazdı
aldığım tüm hp laptoplar dan pişman oldum
iphone 4s ve meizu m6 aldığıma memnun kaldım
Hocam bende hp probook 4530s var ısınma sorunu falan yok bi poku yok tıkır tıkır işliyo hiçte pişman değilim
-
Asus f3sg - 5. Yilina girdi halen bana misin demiyor calisiyor, iyi. Ama kasadaki problemler hakikaten fena halde. Bir yerden bir yere tasimaya, masa degistirmeye bile korkuyorum.
Samsung i8910 omnia hd - donanimi bu kadar iyi olup isletim sistemiyle uyumsuz daha boktan bir alet yok. Symbiana lanet ettim, ama bunun symbiani daha bi berbatti. Custom rom ile bile duzelmiyor. Ama servisine hayran kaldim buradaki, her turlu bozuklugu olan aleti garantisini. Bitmesine 7-8 saat kala garantiye verdim ertesi hafta sadece dis kasasi ayni herseyi degismisti :)
İphone 4 - kirik ekranimla bile cok mutluyum
İpad 2 - onu seviyorum
-
sony 32-82-102 ekran tvlerimden son derece memnunum
leonovo laptop aldım gecenlerde menunum
samsung w memnunum
verbatim 1tb memnunum
verbatim 2 tb memnunum (bunu yeni aldım şimdilik iiyi gibi 1tb likte samsung hdd var ama buna seagate koymuşlar, diğerine göre daha az sesli)
snopy usb hoporlör aldım çok iyiler. beklenmedik performansları var.
hp foto makinam var. idare ediyor. gündüz performansı iyi gece berbat. benzerleride aynı şekilde ama.
msi laptop memnun ile memnun değil arasındayım. çok acayip ısınıyor. 90derecede çalışıyor. ısınma haricinde memnundum.
-
THT2005 bunu yazdı
nokia e72 pişman oldum
iphone4 memnun oldum
E72'den niye pişman oldun ki ?
-
Pişmanlıklarım;
Samsung Cep Telefonlar: Bu markayı kuranı, fabrikasına harç taşıyanı o telefonları bana satanı bereket tanrısına havale ediyorum
Vestel ürünleri: Mehmet Nafiz Zorlu o fabrika var ya o fabrika...
HP: Adamlar markadan zaten sinyali çakmışlar (H)iç bi (P)oka yaramiyi..
Keşkelerim;
Commodore 64: Biz senin kıymetini bilemedik bebişim affet bizi.
Bosch: Titreyerek BOSCHALDIM, mutluyum...
Zenit: Made in USSR and working yet
-
HannibALgan bunu yazdı
Pişmanlıklarım;
Samsung Cep Telefonlar: Bu markayı kuranı, fabrikasına harç taşıyanı o telefonları bana satanı bereket tanrısına havale ediyorum
Keşkelerim;
Samsung'un hangi modeli ama ?
-
FrankMalkovski bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Pişmanlıklarım;
Keşkelerim;
Samsung'un hangi modeli ama ?
Özellikle kalınlaştırdım. Çoğul kullandım ve model ayrımı yapmadım. En iyi samsungun anasını eşşekler tepelesin