folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar

Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 ay 11 gün önce (MICROSOFT WIRELESS MOBILE MOUSE 4000 - SIYAH) satın aldığım ve memnun kalarak kullandığım mouse'n özellikler bölümünde 10 ay pil ömrü vaadedilmişken,dün gece aniden Mouse'n pil gösterge ışığı kırmızı yanmaya başladı.

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/microsoft-d5d-00004-wireless-mobile-mouse-4000---siyah/productdetails.aspx?I_ID=40149

1 ay 11 gün nereeee,vaadedilen 10 ay nere...

Mouse'ın altında kullanılmadığı zamanlarda kapatılmak üzere bir küçük düğme olsa da,en azından hesapsızca kullanılan mouseun pili bir 3 ay gitmez miydi ?

yazıklar olsun :)

Mouse'ın içinde kutusuyla gelen pil kaliteli 1,5 V Duracell...demek normal bir pil taksam pil 15 günde bitecek..

şimdi diyorum ki kaliteli bir şarjedilebilen 1,2 V'luk bir pil alsam (1,5 V şarjlı pil yok zannedersem) VOLT farkından dolayı sorun yaşar mıyım ?

YOKSA MOUSE mu bosuk ?

velhasıl kelam aldığım üründen memnun muyum değil miyim o konuda bile kararsızım..

Janitschar tarafından 24/Kas/12 18:52 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Epic Gear Meduza mouse aldım.

http://www.epicgear.com/products/view/meduza

Haddinden fazla ağır ve hantal eli yoruyor Ayrıca avuç kısmına gelen led kısmı hafif ısındığından dolayı avuç içini terletip sıcaklığı rahatsız ediyor (kapatılabiliyor bu led ama kapatmak istemiyorum). Üstündeki sözde kaymaz kaplama farenin elden kaymasına sebep oluyor sıkıcı tutmadıkça ve aynı kaplama yüzünden orta tekerleği kullanmak sıkıntı veriyor. Tuşları da çok sesli. Tek iyi yönü sensörleri ve skatezleri diyebilirim kişisel olarak.

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

vodafone 858 smart cep telefonu aldım 1 metre yukseklıkden her gun en az 3 kere dusuyor daha çıt demedı ama şarjı da 25. saat gitmiyor o yüzden pişman oldum almayın alana engel olun 

SnowDrop tarafından 24/Kas/12 19:09 tarihinde düzenlenmiştir

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Casper cn.hbi2410f laptop aldım memnunum 1 yıl
    Razer deathadder 1800 dpi mouse aldım memnunum en az 4yıl

razer mantis control aldım memnunum en az 4 yıl

a4tech x750bf aldım memnunum ( şuan arkadaşa verdim yaklaşık bi 5-6 sene oldu)

a4tech g800 klavye aldım usb çıkışları olmamasını takmazsak memnunum oda en az 4 yıl
    samsung galaxy ace 2 aldım çok memnunum ( 4-5 ay)
    geçenlerde bimeksden usb çoklayıcı aldım memnum değilim kopup duruyor.

x3-02 hediye geldi memnun değilim özellikleri güzel ama işletim sistemi berbat

aklıma gelirse yazarım daha 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

BB curve 8520 2.5 senedir kulalnıyourm hergün onlarca kez düşer yataktan fırlar üstüne yatarım bi sorun yok sadece yazılımsal sorunu var güncellemelerini yapmazsanız donma yaşanıyo bide plastik kaplamaları soyuldu onları bantla tamir ettim orta derecede memnuniyet

Sony Vaio laptop 2 aylık daha ama gayet memnunum gerek hızı gerek ısınmama olarak her işimi görüyo

1 senelik samsung 42' smart tv var evde satıcının nette gezebilirsiniz diye kakaladıgı ama sadece widgetlarını nette kulalnabildigimiz tv ama onun dışında en ufak bir eksisini bile görmedim 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

geçenlerde pazardan 15 liraya adidas eşofman aldım memnunum 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Geçenlerde Gold dan 1TB WD marka harici harddisk aldım. Normalde satış fiyatı 247 tl, bugün vatan bilgisayarda 200 tl den satılıyor. Bense 185tl ye aldım. 

xxx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Logitech mouse m235 firmadan ve üründen oldukça memnunum.

Lenovo g530 laptobum var memnunum ama artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor.

Dell 17" monitör var kare olanlardan 4-5 senedir kullanıyorum oldukça memnunum.

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Toshiba marka dizüstü bilgisayar:
    Cihaz güzel ama arızalı cıktı,servisle cebelleşip garanti kapsamında düzelttirene dek göbeğim çatladı,neredeyse mahkemelik oluyorduk.

Firebrand marka tablet:

Beklediğimden iyi çıktı,kitap okuyup müzik dinliyorum,arada internet ve film izliyorum.oyunla pek işim yok,gayet iyi iş görüyor.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

toshiba notebook der geçerim... tek kelime mükemmel.. 5. yılımız aynı gibi daha hor kullanmama rağmen :D

microsoft kablosuz mouse iki kere çarptım bozuldu.. memnun kalmadım..

benq kablolu mouse 7 yıldır kullanıyorum biranın içine girdi, o duvardan o duvara 40 defa yol aldı.. sapa sağlam memnunum.

mephisto tarafından 27/Şub/13 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 11071 Toplam Mesaj: 93