Ankaradaki Olaylar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

    O değil de birini öpmek ne ara ahlaksızlık oldu?

    hele sokak ortasında öpüşmek çok ahlaklı bi durum

    müthiş ahlaklı bi durum öyle böyle değil yani

     

    Polis olsanıza toplanıp başvurun felan hatta. Ahlak masasına katılırsınız, sabah 8 başlarsınız nesaiye sokaklarda sarılanları felan coplarsınız akşam 5 e kadar. hem sevdiğiniz işide yaparsınız, ahlak polisliği

    bunun ahlaksızlık oldugunu kabul edip, benide ahlak polisi yapıcaksan kabulum sabaha kadar joplarım sizin gibilerini

     

     

     

    Benim kabul etmeme ne gerek var sen etmissin yeter. Benim seni polis yapmamada gerek yok , gayet gönüllüsünüz zaten boyle seylere, git yazil iste hemen


    .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Aralık/2009
    Erkek
    flassy bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

    Hani marjinal görünmeye çalışıp, sokak ortasında öpüşmeye sıcak bakan ve arkasında duran muridler var ya;

    İnşallah kızınız, kız kardeşiniz bunun aynısını yapar da televizyonda görürsünüz sonrada yaşasın muasır medeniyetler seviyesine ulaştık diye göbek atarsınız..

    Vayy erkek bee!! İşte laf budur be!! Vay anasını ne laf söyledi adam be gözlerim doldu!! yaşasın rte'nin dindar gençliği,durmak yok yola devam,lider ülke türkiye,allahü ekber.


     madem öyle sen metronun merdiveninde bacak omza yap hocam.

    ben kız arkadaşımın o şekilde gorunmesini kıskanırım mk bunların midesi nasıl kaldırıyo la?


    fuck the system!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2008
    Erkek
    Yorumlara bakiyorumda, ne kadar genis bir millet olmusuz. Utanmayin, isterseniz yol ortasinda itisin. Hadi beni yobaz ilan edin simdi, modern insanlar.

    Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    ulan ne güldüm ya.

    biri demiş ki kız kardeşiniz yapsa falan diye.

    ulan dünyanın amına koyayım sevmekten öpüşmekten sevişmekten sevgiden daha gerçek ne var kalplerinizi sikeyim ya.

    işiniz gücünüz öteki dünya olmuş. gidin ne bok yiyorsanız yiyin ama bu dünyayı cehenneme çevirmeye çalışmayın.

    kimse sizin dudağınıza yapışmaz rahat olun.

    biri de köpekler yapar demiş. ulan köpek dediğin canlı insandan daha iyi bir canlı zaten. köpek besleyip sadık olmasıyla övünüyorsun ama böyle durumlarda aşağılık bir hayvan gibi örnek gösteriyorsun.

    keşke herkes köpekler kadar birbirine saygılı olabilse. insanın egosu buna izin vermez tabi. dünyanın hakimi sizsiniz. hayvanlar değil. (!)

    LizardKing tarafından 27/May/13 08:01 tarihinde düzenlenmiştir

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2008
    Erkek

    demin maillerimi kontrol ediodumda desteğe attığım bi maile cevap gelmiş hocam cevabı burdan vereyim bu ülkede insanlar ölüyor ve bununla ilgili konu siyassi olması sebebiyle siliniyor çünkü insan hayatları siyasidir evet

    şimdi millet tam küfürleşmemiş amadurum belli kimi kimine ibne demiş kimi kimine gavat demiş millet birbirinin yaşam tarzını eleştiriyor konu boka sarmış ama bukonu silinmemiş görüldüğü gibi sonuçta sıradan bir kullanıcı olan benim bukonuda insiyatifim yok belki sizin farklı kriterleriniz vardır ama işte benim çüş dediğim olaybu


    bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2007
    Erkek

    Bu ulke tam tımarhaneye donmus. =)
    Basta din olmak uzere, her bir bok istismarda hatsafhaya ulasmis/ulastirilmis...
    Egitimden yoksun, sosyal toplumsal bir birey olmak(!)tan, okumaktan, arastirmaktan, gelismekten yoksun kuru kalabalik. Siktigimin cakma android botlari sizi...

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek

    Öpen razı öptüren razı ise geride kalan herkese bok yemek düşer. Bırakın kim ne yapıyorsa yapsın. Cuma namazlarında kaldırımı işgal ediyorsunuz diye sizi de namaz esnasında gebertelim bir daha yer işgal etmeyin. Öpüşenler cuma namazında kaldırımları dolduranlardan daha zararsız. Görüntüden rahatsız oluyorsan uzun uzun bakmak zorunda değilsin kafanı çevir geç git.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2007
    Erkek

    Bizim ülkede hoşgörü diye birşey yok. Ahlak kuralları her ülkeye göre değişir Türkiye'ninde kendine has ahlak kuralları var öpüşmek de buna uygun değil bu bir gerçek. Ama herkesin sevgilisini istediğinde öpmeye, öpüşmeye de hakkı var. Bu kadar birbirini bıçaklayacak kadar ne var anlamadım.Bu ne şiddet bu ne düşmalık arkadaş. Sanarsın savaş çıktı! Şimdiye kadar kimse sokakta öpüşmüyor muydu? Şu anda Güney Korede yaşıyorum, burada da sokakta öpüşmek ahlak kurallarına pek uygun değil ama birisi öpüşünce de kimse bıçaklamıyor. Bizzat şahit oldum bir çift alışveriş merkezinin çıkışında öpüşüyorlardı biz de kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz birsürü insan gelip geçiyor ama hiçbiri ikinci kez dönüp bakmadı, 2 çocuğu olan bir alie var karşı bankta oturuyor geldi çiftin yanına 'gençler karşıda iki tane çocuğum var buradan da birsürü çocuk geçiyor başka yerde yapsanız olmaz mı ' dedi kız da erkek de özür dileyip 2 adım öteye gittiler bu kadar... Birisi öpüşmeye hakkım var deyip çoluk çocuğun önünde öpüşür diğeri ahlak kurallarına uymuyor diye gider bıçaklar, bu kadar uç olmak mı gerekiyor? herkeste kendini,kendi düşüncelerini zorla kabul ettirme çabası. Bu arada olayın din ile ne alakası var anlamadım burada halkın %50si dinsiz geriye kalanlar da hristiyan ve budist ama hala sokakata öpüşmek ahlak kurallarına uygun değil.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

    İnanamıyorum neredeyse tüm mesajları okudum. Bu benim için oldukça enteresan oldu. Yalnız ben şu kafayı anlayamadım. Bir insan sevdiğini öptü diye, bir de kamera karşısında öptü diye gavat oluyormuş demek. Bunu çok garip buldum açıkçası.

    Yahu geçtim dini, imanı, siyasi, etnik, kültürel farklılıkları. Tüm bunları bir kenara bırakıp da konuşuyorum. İnsana olan saygı diye bir olgu olması gerek. Bugün Denizli'de Çamlık ormanındaydım. Halka açık bir yer burası. Hafta sonları insanlar piknik ve rahatlama amaçlı vs kullanıyorlar bu orman parkını. Bugün ben halka açık o yerde durup da namazını kılan birkaç adama da rastladım. Çocuğunun önünde eşini öpen bir adama rastladım.

    Her ikisini de gördüm. Ne birisine dinci yobaz faşist pislik dedim, ne de diğerine gavat ibne dedim. Yani genelinizin bakışının bayağı bir dar açı olduğunu düşünüyorum ben ciddi ciddi. Ben kendim ne doğru dürüst namaz kılan bir insanım, ne de tümden boka batmış biriyim. Kendi halimde, insanların her halini görebilen, farkında, çevreye duyarlı bir bireyim yalnızca. 

    Ben bu şekildeyken, içinde sevgi, iyilik olan her insanı seviyorum ve böyle insanların hepsine saygı duyabiliyorum. Bu kadar anlayışlı olmak, kabullenebilmek bunları çok mu zor? Bunu hakikaten anlayamıyorum. Birisine duyulan saygı, beslenen sevgi, görünümünden, sosyoekonomik yaşantısından, inancından, ibadetinden ziyade insan olduğunun farkındalığıyla oluşursa ancak yol katedebiliriz.

    Yoksa diğer türlü bu şekilde yaptığınız ötekileştirmeyle, faşizmle bir arpa boyu yol katedemezsiniz.

    ---

     

    Vay Anasını Arkadaş,

    Şiir Gibi Masal Gibi Yazmışın.

    Gayet Pozitif Bir Mesaj. Olay budur yani.


    Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2013
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    Yorumlara bakiyorumda, ne kadar genis bir millet olmusuz. Utanmayin, isterseniz yol ortasinda itisin. Hadi beni yobaz ilan edin simdi, MODERN İNSANLAR.

     

Toplam Hit: 10794 Toplam Mesaj: 101