folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Araba İle Motoru Düşürmek



Araba İle Motoru Düşürmek

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mart/2003
    Erkek

    Araç sahibi kasti olarak frene basmış gel bana arkadan çarp der gibi. Motordaki elemanlar arkadan vursaydı ve sakat falan kalsaydı ve görüntülerde olmasaydı adam önüme çocuk çıktı veya önümdeki araç ani fren yaptı bende ondan dolayı fren yaptım diyip yırtacaktı.

    Fakat burda kasten yapılmış bir fren var ve bu bir suçtur.Motorcu elemanların aracın kıçına kadar sokulmaları ayrı bir suçtur tabi.

    Burda %20 Motorcular %80 araç sürücüsü var.Allah böyle cani araç kullanan adamlardan uzak tutsun hepimizi.O motorun arkasında çok sevdiğiniz bir yakınınız veya evladınız da olabilirdi,araç la motoru devirmek nedir hey allahım ya.

    Böyle şerefsizlerin canını yakınca da sen suçlu oluyorsun.

    Kısacası araç sürücüsü kasten adam yaralamaktan ceza almalı.


    Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2007
    Erkek

    Bende motosiklet sürücüsü olarak fazla karşılaşmadım böyle şeylerle trafik kurallarına uyduğum sürece sıkıntı yok. Burada araba sürücüsünden çok motosiklet kullanıcısı suç işlemiş. Tabi araba sürücüsüde kasten adam yaralama ile suçludur. Trafik kurallarına uymadan tehlikeye atarak (solunda araç var mı yok mu) trafiği hiçe saymıştır. Üstelik birde aynasını kırmaya çalışmış :)

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Aralık/2012
    Erkek

    Beni en çok kızdıran dikkat ettiyseniz hemen arkada resmi plaka bi' araç var. Hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. 

     

    hacked75 tarafından 14/Şub/17 23:56 tarihinde düzenlenmiştir

    İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    Nomm bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

    İki tarafta suçlu. Motordakilerde kaskta yok Allah'tan düştüklerinde kafayı yere vurmuyorlar. Araba sahibi cinayete teşebbüsten yargılanmalı.

    Yanlış düşünüyorsun dostum iki tarafta suçlu değil tek suçlu araç sahibi orada kasti bir hareket var bende motorsiklet kullanıyorum ve kısa mesafe de kask takmadığımda oluyor. Motorsiklet giderken araç aniden önü boş olmasına rağmen fren yapıyor ve motorsikletin dengesinin bozulmasına sebep oluyor. Motorsiklet ne tarafa yöneleneceğini bilemediği için iki şeriti ortalıyor araca çarpmamak için.. Araç sahibine haklı olarak bağrıyor. Araç sahibinin yaptığı hareket ise filin fareyi ezmesine benzer adam öldürmeye teşebbüsten yargılanması gerekiyor.

    Motor normal süratte ilerliyor bunun kask ile bir alakası yok, aşırı süratli değil burada motorsiklet sürücüsünün herhangi bir hatası yoktur. Bu sebeple ki trafikte kimseye sataşmayacaksın. Hele ki Türkiye de yaşıyorsan,

    Mesela Ben şuan aracımda şöfor kapı cebinde 400 Volt şok verebilen bir cihaz taşıyorum. Artı bir adet arka koltukta alüminyumdan aslan başlı içinde kılıç saklı bastonum var.

     

    Motorlunun amk. Takip mesafesi motorlulara yokta benim mi haberim yok?Fuze gibi ayaklari yere surterek 60 km hizla giden araci 2 mt farkla yakip edersen sende frende dengeni bozarsin hocam.

    Araba sonjna kadar hakli. Olmedi gavat motorlu ben ona yanarim


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Yanlış yapıldığında bedeli ne olmalı herkesin yorumu farklı görüldüğü üzere, motorcunun yanlış yaptığı konusunda herkes aynı fikirde sanırım, ama arabayı süreni kimi haklı buluyor kimi haksız vs.

    Benim kanaatim motorcu normalde alması gereken güvenlik önlemlerini almadan yolda seyrediyor madde 1, bir kere soldan sağa kamerayla çeken aracın önüne kırıyor hızlıca planı önce soldan sağa sonra sağdan sola geçmek tabiki kanunlara aykırı şekilde, hafiften iniş var yolda ama öndeki araç niye fren yapıyor anlayamadım, sonuçta frene basmış ister gazlar isterse yavaşlar yapacak bir şey yok, sen takip mesafesini yani kendi aracını güvenlikle durdurabilecek mesafeyi korumak zorundasın. Öndeki araç frene basınca motorcu panikliyor iyice ne yapacağını şaşırıyor dengesini kaybeder gibi olsa da iyi bir hamleyle topluyor, anlık sinirleriyle arabaya hareket çekiyorlar vuruyorlar falan, arabayı kullanan da anlık siniriyle öyle olmaz böyle olur diye motorculara geçiriyor. Vahim ama gerçek.

    Sonuç motorcunun videodaki hareketleri Trafik Kanununa külliyen ters, saçma sapan hareketleri nedeniyle büyük yanlışları var.

    Arabayı kullanan kasten adam öldürmeye teşebbüs, adam yaralama vs den yargılanır tahminimce. Onunki de tolere edilemeyecek kadar çok büyük yanlış. Arabada helikopter gibi silah tesisatı olsa tarayıp geçecek sanırım (maalesef) . Sadece anlık sinirle yaptığı için hafifletici neden bulmaya çalışırım hakim olsam.

    Kuralsızlığın olması, medeniyetten uzaklaşmak bu gibi alışkanlıklarla başlıyor sanırım. Olay bireyselliğin ötesinde ülke politikasına da mesaj veriyor. (Nokta)

     

     

    AnaMuhalefet tarafından 15/Şub/17 01:57 tarihinde düzenlenmiştir

    Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

    Motorlunun amk. Takip mesafesi motorlulara yokta benim mi haberim yok?Fuze gibi ayaklari yere surterek 60 km hizla giden araci 2 mt farkla yakip edersen sende frende dengeni bozarsin hocam.

    Araba sonjna kadar hakli. Olmedi gavat motorlu ben ona yanarim

    Ülkedeki medeniyet seviyesini özetleyen güzel bir mesaj olmuş tebrikler.


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    Bazen yapmak istediğim şeyi adam yapmış.Evet araç kullanan haksız ama bazı motorlular varki (araç ve motor kullanıcısıyım)  abartı egsoz ,deli gibi sürmeler,altındaki 1000 liralık motorlarla trafi terörü yaratmalar bıktık bu modellerden..Sonu böyle bitmemeliydi yapacak bir şey yok diyelim

     

    SaNaL_AjaN tarafından 15/Şub/17 02:34 tarihinde düzenlenmiştir

    Antalya'da Emlakçı parçası :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Arabayı kullanan tam orospu çocuğu. Sinsi piç. Hususi fren yaptı, camdan müdahale etti, arkadan çarptı.

    Ana yolda giden motorluya hususi vurulmaz. Hele biraz hızlı gidiliyorsa hiç vurulmaz. Tabi öldürmek istiyorsan, canına kast ettiysen müstesna.

     


    Sadece bi imza..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    Motor kullananların amacı artık motor kullanmayı geçse de bu şekilde müdahale olmaz olamaz iner döversin o da tartışılır ama anlaşılır bu direkt öldürmeye yahut sakat bırakmaya teşebbüs.

    Her önüne gelene araba için ehliyet verilip motorsiklet için de ehliyete ihtiyaç olmazsa olacağı budur o ayrı..


    Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Motor sana tekme de atsa araçla dokunamazsın, geçen sene solda ayna mesafem kadar bir boşluk var motorcu sola geç diye ikaz yapıyor bende boşluk yok diye elle hareket yapıyorum bu kızdı kaputa tekme attı, ilerde yol açıldı ben bunu geçtim yanından geçerken açtım camı sövdüm, söversin iner kavga edersin bunlar mesele değil, 1200 kiloluk araçla korunaksız muhafazasız insanlara dokunamazsın bu cinayete teşebbüstür, sinirlendim kızdım diyemezsin, öfkeme hakim olamadım diyemezsin. Karşındaki bilinçsiz slalomlar atan bir kurye dahi olsa bunu yapamazsın, onun beyinsiz olması sana onu öldürme hakkını vermiyor.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6093 Toplam Mesaj: 48
kaza konya