folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Asıl Biz Nereye Gidiyoruz



Asıl Biz Nereye Gidiyoruz

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Dişi
    Allah hea?Herşey o değildir.Onu bunu bi kenera at.Eğer sen namaz kılmak için namaz kılıyor allah için bişeyler yapıyorsan adam değilsin.
    ------------------------------------------------
    ya sinir oluyom boyle laflara birde +11 yazmislar pff rezil ya sen nasil bu kadar emin konusabiliyosun ne halt biliyon ki ben namaz kiliyosam Allah için kilarim baska kimin için kilabilirim ki cvp ver bakim ?? demek ben adam deilim herkes duysun annemiz babamiz dedelerimiz Allah için namaz kiliyor demek ki onlar adam deilmis.. birine iyilik yapiyorsak içimizden geliyordur Allah bize diyor kötülük yapmayin, biz Allah için hirsizlik kötülük yapmioruz demek adam deiliz.. o zmn günah olmassa yaparmiyiz, bence kesin yapilirdi.. bu demek ki biz Allah için biseyler yapiyoruz, ve bu kurallarla nasil davranacagimizi nasil yasiyacagimizi ögreniyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    (İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.) Biz ise tam tersini yapıyoruz..AB nin kafası nasıl düşünürse bizde ona uyuyoruz..SOnumuz hiç ii Değil..

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Son Yorumun Üstünden 1 Saat Geçe Bu Yorumu Yazıyorum Şarap ve Cengiz Kurdoğlu Eşliğinde..

    Hayata Bakışı Aşk, Para, Sağlık Olarak Algıladık, Farzettik veya Yaşadık Yıllarca Ama Elimizde Olan Bir Pc, Varsa Bir Sevgili, Helaya Giderken Kullandığımız Bacaklar ve Sigara İçin Kullandığımız Para Var..Bunun Dışında Geriye Kaç Kişi Ne Bırakıyo? Hayata Benden Sonra Devam Eden Olursa Kıyametten Önce Benim Neyimi Kullanabilir? Program, İnternet Adresi, Organ, Ev, Araba, Yat, Yatma.. Baska Ne Var? Duygularımızı Kim Kullanabilecek..?Fikirlerimize Belki Birileri Destek Çıkar Ama Birebir Düşünebilirmi..? Savaştığın Topraklarda Senin Amacını Göğsünde Taşıyarak Yaşayabilirmi.? ( Şu An Bile Kaç Kişi Bunu Başarabilir).. ve Buna Benzer Birçok Fani Ama Bi Okadar da Gerekli Olay..

    Sonuç:
    Bize Ne Oluyor...
    Sana Bana Ona Şuna Buna Bize Şu Oluyor..Artık Büyük Şehirde Yaşayan İnsanlar Neredeyse Tek Başına Yaşıyo Kim Kime Dum DUma..Kimin Eli Kimin Cebi Vs.. Bu Sonuçtan Yola Çıkacak Olursak Sanırım Hayatı Yönlendirmek Amacıyla Kalkıştığımız Bi Ton Olay Karsısında Ne Derece Ayakta ve Göğüs Gerecek Kadar Cesaret Sahibi Olarak Kaldığımızı Tartısmak Siteye Zarar Vermez?? Geçmişimizi Yaşattığımız ve Yaşadığımız Sürece Ülke Bölünmesini ( Tahribat.com, Türkiye.,,,!) Engellemek Adına..Şurda Bulunan Bikaç Kişinin Tanıdığı Bikaç Kişiyle Yapacağı Sohbet İçinde Geçecek Olan Parantez İçindeki İki Kavram Arasında Bölünme veya Dahada Kazınma Arasında Seçenek Çıkacak İnsanların Karsısına..

    Laf Uzadı..Söz Uzadı..Andımız ve Ülkümüz Uzadıkça Uzuyor Bitmemek Üzere..Konu Genel..Konu Derin..Ama Topic Biraz Serin Gibi..
    McYargıc Açtığın Her Ülke Bütünlüğü Sağlayacak Konuya En Az 1 Yorum Benden..

    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Bu Yorum Fazladan Silemedim Aq.

    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek
    Biz nereye mi gidiyoruz aslında forumda yazılanlardan nereye gittiğimiz az bişiy de olsa anlaşıldı.sürekli çatısma içindeyiz kimlik çatışması,din çatışmasi,siyasi görüş,din,dil,ırk hep aynı şeyler aynı tatlar ve sözler dönüp dolaşıp foruma gençliğimiz önüne geliyor.Kardeşlerim ben inanırım başkası inanmaz banane neen bu kadar yadırgıyozki Sonra bilgisayar basında vakit geçiriyoruz o zaman bana iş verin bende bilgisayar basında geçirmiyim vaktimi keyfimden geçirmiyorum ki ben 7/24 saat pc basında online.işssizlikten evde tıkılıp kaltık gerçi program yazarak herkes zengin olmuyor ama oyun oynamaktansa program yazmak daha mantıklı tabikide.
    bakırköye gidiyorum protesto,beyazıta gidiyom protesto ora gidiyom aynı buraya gidiyom aynı arkadaşlar ben size bişiy diyimmi.SAĞ SOL ÇATIŞMALARI BAŞLAMASINA AZ KALDI BAKIN GÖRÜN 80 Lİ YILLARDAN DAHA KÖTÜ OLCAK.Benim tahminim öle herkes isyan haykırı içinde KİN nefret tasıyor.grup kuranlar var birbirlerini öldürmek için(faşist ve komünist grublar) kışkışmalar provakosyonlar sonu nereye varir ÇATIŞMAYA...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    ulan herkez tutmuş way sen fazlalıksın vay eskiler nerde?? ben başlığı gorunce öz eleştiri bolumu sanmıstım ama... bi dönde aynaya bak once kendine sor lan harbi ben nere gidiom mq?de hatalrını +larını-lerini kabul et sora gel milleti uyar..(laf herkeze)

    NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2003
    Erkek
    1) graywolf : sinir oluorum böyle laflar yazanlara yazmışın ya inan bende senin gibi milletin yazılarına sinir olanlara oluorum .:D adam ibadet ediomu? etmio sanane o etmio sen edionmu edion sevabı sanamı sana eee sen et adam desin istediğini sana dinden çık yada ona benzer bişi diomu? hayır derse böle yazarsın kimseyi dinden soğutmaya çalıştığı falanad yok kaldıki çalışsa nolur çok dininize bağlısınız ya çıkmazsınız siz neyse lafı uzatmıom:)

    2) sipidik olm kimse sana gereksiz sittir git falan demio:) seninde sandığın gibi öz eleştiri topici olarak düşünebilirsin ve o şekilde yazabilirsin ama trnin %60 ını düzeltelim dersen benden küfür yersin bilmiş ol:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    öncelikle iso kardeşimi topic için kutluyorum. çok hassas bir noktaya değinmiş..

    armageddon demiş ki; ne bıraktık arkamızda ?
    bu sözle benim hayata bakışımı özetlemiş aslında. hayatta ki tek gayem arkamda bir gün büyük bir fikir, büyük bir düş ya da büyük bir ülkü bırakmaktı. bu fikir, düş ya da ülkü hayatın herhangi bir alanında olabilir. israiloğullarının ataları çokyıl önce "kudüsü bir gün alacaz" dediler. belki onlar alamadı ama bu gün onların torunları o topraklarda hakimiyet sürüyor. fakat bizim elimizde ne var? götümüzü kaldırdığımız bir yığın destan ve şanlı bir tarihten başka ne var? gençliğimizin %90'ından fazlası "bomboş" . hele ki bir büyük şehirde yaşamaya durun..! insan olmaktan çıkıyor ülkemiz de insan.

    sen nickimiyok! yapmamız gereken tek şey şu; öğrenmek ve üretmek! fikir üretmek, kişilik üretmek, düş kurmak, dost kazanmak, program yazmak, proje üretmek etc.

    zamanımızı online oyunlarla, porno sitelerinin karşısında 31 seanslarıyla, boş irc/msn geyiqleriyle etc. geçireceğimize azmetmek, öğrenmek, seviyeyi korumak, korumak ve yine üretmek çok daha mantıklı olacaktır.

    kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    Oncelikle herkese merhaba.
    Sonuc itibariyle farkli beyinler ve farkli dusunceler var.Dogal olarak herkesin dusuncesine saygi duymaliyiz ve bu dusuncelerden yararlanmaliyiz..
    Oncelikle gecmisimizi gözönünde bulundururken sadece Atatürk olarak bakmamak lazim olaya. Daha da özümüze (Müslümanlar icin kasdediyorum) Peygamber efendimiz donemlerinden,islamiyetin yayilmasindan itibaren ornek alinmali,sonra da Osmanli ve Atatürk diye devam etmeli..Farkli inanclari olan arkadaslarda,inanclarini ortaya cikaran liderlerini ornek alarak baslar..Yani gecmise bakilacaksa daha geriden bakilmali ve örnek alinmali..Gelecek ile ilgili konuya gelince..Sahsen konusucak olursam bir netcafe'de calisiyorum ve unide okuyorum.(gecen yildan kalan dersleri alttan aliyorum) ve hayatimda ilk defa bir degisiklik olsun diye persembe gunu baglama kursuna başladım..Çünkü yogunluktan kafayı yiyecektim az kalsın..Tahribat.com'a gelince.. Öncelikle bize böyle bir ortami kurarak,büyük emekleri bulunan ustaya ve arkadaslarina nekadar tesekkur etsek azdir..Bizde bu yapılan güzelliklerin karşılığını siteyi koruyarak ve siteyi özenle kullanarak,faydalanarak,fayda olarak vermemiz gerekir..Son zamanlarda dikkat ederseniz pek fazla gereksiz başlık olmuyor..Ve programlama üzerine acılan (zumsuk ve diger arkadaslarin actigi) guzel topicler beni mutlu ediyor,birseyler öğreniyorum,öğreniyoruz..
    X4L0 arkadasimin yorumlarına katiliyorum.Pc basinda gecirdigimiz vakitleri program öğrenerek,öğreterek,üreterek daha guzel ve anlamlı bir zaman gecirmis oluruz. Yaptiginiz hersey icin tesekkur ederim.. Saygilar..İyi calismalar..

    ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2002
    Erkek
    tekrar tekrar söylüyorum siz hala boş boş konuşmaya devam ediyorsunuz. arkadaşlar burada kuracağınız her cümleyi iyi düşünüp de yazmanız size tavsiyemdir.
    tabi başka tavsiyelerim de var.
    Birincisi : it dalaşlarına girmeyeceksiniz. benim bu konuda olayım çok oldu. sonuç : hiç bi yere varamadan birbiriyle dargın olmuş 2 mürid.
    2.si cevabını bildiğiniz soruları sırf sormuş olmak için sormayacaksınız
    3. aptal aptal yazılar yazıp kendinizi farklı biriymiş gibi göstermeyeceksiniz.
    siz aksini yapmaya devam ettikçe burası gittikçe forumlaşacak , seviye düşecek. bi bakmışsınız tahribat diye bişey kalmamış ondan sonra nah bulursunuz böle ortamı!

    Zimbabwe
Toplam Hit: 9221 Toplam Mesaj: 44