Ateistlerden Vecizeler - TOP 15
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------
catlos bunu yazdı:
bence bu elemanın yazdıklarına cevap vermemek en iyisi her zaman aynı şeyi yapıyor istediği de bu zaten milleti birbirine düşürmek yazdıktan sonra sesi soluğu kesiliyor inanmıyorsan inanma kardeşim kimse sana inan demiyor ki
-----------------------------ADam bilgi paylaşmın hoca ne ortalıgı karıstırmasından bahsediyorsun.Fetullah Gülenin Dini kullanan bir serefsiz olduğu kadar açık bir paylaşım bu
-----------------------------şimdi konunun fethullah gülenle ne alakası var onu anlayamadım
-
catlos bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
catlos bunu yazdı:
bence bu elemanın yazdıklarına cevap vermemek en iyisi her zaman aynı şeyi yapıyor istediği de bu zaten milleti birbirine düşürmek yazdıktan sonra sesi soluğu kesiliyor inanmıyorsan inanma kardeşim kimse sana inan demiyor ki
-----------------------------ADam bilgi paylaşmın hoca ne ortalıgı karıstırmasından bahsediyorsun.Fetullah Gülenin Dini kullanan bir serefsiz olduğu kadar açık bir paylaşım bu
-----------------------------şimdi konunun fethullah gülenle ne alakası var onu anlayamadım
-----------------------------Örnek verdik anlayana
-
Fuzulli bunu yazdı:
catlos bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
catlos bunu yazdı:
-----------------------------Örnek verdik anlayana
-----------------------------bence önce kendin anla !!
-
crafty bunu yazdı:
Z-Cihan hocam senin derdin nedir anlamış değilim... benimde inancım yoktur ama bu beni ilgilendirir... inana niye inanıyorsun demem inanmayana da neden inanmıyorsun demem hepsine saygı gösteririm! şu forumda din ile ilgili açtığın konulara bakıyorum da sürekli olarak inanan insanlara bir sataşma onları kışkırtma seziyorum... inanmıyorsan inanma ama bunu kendine sakla...
-----------------------------Beyin yok bunda crafty anlayamıyor bu adam bunları.
-
Abraxas bunu yazdı:
en güzeli: TANRI ÖLDÜ- niçe
Ne güzel dimi söz :SHic arastırdın mı niye ölmüş ?
Yusuf islam müslüman olduktan sonra demiş ki " Eger müslümanları tanısaydım müslüman olmazdım."
Yani İslamiyetin en büyük tehdidi yine müslümanlar. Yanlış kulaktan dolma bilgilerle bütün alemi bilgilendirmeye aydınlatmaya calısıyorlar.
Nietzsche'ye gelince böyle büyük beyinlerin bu derecede yüzeysel algılanması gercekten hoş değil. Bak neden tanrıyı öldürmüş
Bizi farklı kılan şey , tarihte , doğada veya doğanın arkasında hiçbir Tanrı'yı tanımamamız değildir. Bizi farklı kılan , Tanrı diye hürmet edileni Tanrı'ya benzer bulmamamızdır. Friedrich Nietzsche
-
güzel sözler.
-
cenneti olmayan bir tanrıya, kim inanır..
bence en güzel söz bu ve mantıklı
-
çağımızın da en büyük ateisti : Stephen Hawking.
-
@HayVaN
Sadece Mendel'in buldugunu soyledigin genetige soyleyecek lafım var; Genetik bilindiginin aksine Mendel tarafından bulunmamıs, aslında mendel den sonra yasayan bir bilimadamı tarafından kesfedilmistir, ama Mendel in kendisinden once bezelyelerdeki renkleri sorguladıgını ogrenince teorisini Mendel e ithaf etmistir..
Diger soylediklerine gelince; beyhude ve amacsız espri calısmaları olarak goruyorum, sen bu adamlardan kurulu olan bi komitenin karsısına gecseydin gorurdum bakalım birine bile cevap verebilir miydin. Yani demem o ki dalgana bak sen, dusunme bunları sen fazla, su kaynatmıssın cunku besbelli...
-
çok güzel sözlermiş ağızlarına sağlık