folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ateistlerden Vecizeler - TOP 15

Ateistlerden Vecizeler - TOP 15

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

Fuzulli bunu yazdı:
    -----------------------------

catlos bunu yazdı:

bence bu elemanın yazdıklarına cevap vermemek en iyisi her zaman aynı şeyi yapıyor istediği de bu zaten milleti birbirine düşürmek yazdıktan sonra sesi soluğu kesiliyor inanmıyorsan inanma kardeşim kimse sana inan demiyor ki 

ADam bilgi paylaşmın hoca ne ortalıgı karıstırmasından bahsediyorsun.Fetullah Gülenin Dini kullanan bir serefsiz olduğu kadar açık bir paylaşım bu

şimdi konunun fethullah gülenle ne alakası var onu anlayamadım

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

catlos bunu yazdı:

Fuzulli bunu yazdı:

catlos bunu yazdı:

bence bu elemanın yazdıklarına cevap vermemek en iyisi her zaman aynı şeyi yapıyor istediği de bu zaten milleti birbirine düşürmek yazdıktan sonra sesi soluğu kesiliyor inanmıyorsan inanma kardeşim kimse sana inan demiyor ki 

ADam bilgi paylaşmın hoca ne ortalıgı karıstırmasından bahsediyorsun.Fetullah Gülenin Dini kullanan bir serefsiz olduğu kadar açık bir paylaşım bu

Örnek verdik anlayana 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

Fuzulli bunu yazdı:

catlos bunu yazdı:

Fuzulli bunu yazdı:

catlos bunu yazdı:

Örnek verdik anlayana 

bence önce kendin anla !!

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

Z-Cihan hocam senin derdin nedir anlamış değilim... benimde inancım yoktur ama bu beni ilgilendirir... inana niye inanıyorsun demem inanmayana da neden inanmıyorsun demem hepsine saygı gösteririm! şu forumda din ile ilgili açtığın konulara bakıyorum da sürekli olarak inanan insanlara bir sataşma onları kışkırtma seziyorum... inanmıyorsan inanma ama bunu kendine sakla...

Beyin yok bunda crafty anlayamıyor bu adam bunları.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Abraxas bunu yazdı:

en güzeli: TANRI ÖLDÜ- niçe

Ne güzel dimi söz :S

Hic arastırdın mı niye ölmüş ?

Yusuf islam müslüman olduktan sonra demiş ki " Eger müslümanları tanısaydım müslüman olmazdım."

Yani İslamiyetin en büyük tehdidi yine müslümanlar. Yanlış kulaktan dolma bilgilerle bütün alemi bilgilendirmeye aydınlatmaya calısıyorlar.

Nietzsche'ye gelince böyle büyük beyinlerin bu derecede yüzeysel algılanması gercekten hoş değil. Bak neden tanrıyı öldürmüş

Bizi farklı kılan şey , tarihte , doğada veya doğanın arkasında hiçbir Tanrı'yı tanımamamız değildir. Bizi farklı kılan , Tanrı diye hürmet edileni Tanrı'ya benzer bulmamamızdır. Friedrich Nietzsche

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

güzel sözler.

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

cenneti olmayan bir tanrıya, kim inanır..

bence en güzel söz bu ve mantıklı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

çağımızın da en büyük ateisti : Stephen Hawking.

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

@HayVaN

Sadece Mendel'in buldugunu soyledigin genetige soyleyecek lafım var; Genetik bilindiginin aksine Mendel tarafından bulunmamıs, aslında mendel den sonra yasayan bir bilimadamı tarafından kesfedilmistir, ama Mendel in kendisinden once bezelyelerdeki renkleri sorguladıgını ogrenince teorisini Mendel e ithaf etmistir..

Diger soylediklerine gelince; beyhude ve amacsız espri calısmaları olarak goruyorum, sen bu adamlardan kurulu olan bi komitenin karsısına gecseydin gorurdum bakalım birine bile cevap verebilir miydin. Yani demem o ki dalgana bak sen, dusunme bunları sen fazla, su kaynatmıssın cunku besbelli...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

çok güzel sözlermiş ağızlarına sağlık

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 16325 Toplam Mesaj: 95