Banka Kredi Masrafını Aldım!
-
Arkadaşlar malumunuz bankalar tüketici, konut, otomobil kredilerinde kredi masrafı kesiyor. benimde 4 bankada bu şekilde kesintim vardı. Bütün parayı geri aldım. Sizlerde alabilirsiniz. Yöntem şu :
İlk önce ilçe kaymakamlıkta bulunan tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. tarafıma ve bankaya tüketicinin haklılığı ve masrafın iadesi konusunda karar çıktı. karardan sonra bankaya kredinin dökümü ve hakem hetyetinin kararı ile dilekçe yazarak başvurdum. para 1 hafta içinde hesabıma yattı.
Arkadaşlar sizinde bu şekilde kesilen paranız varsa başvurun alın. cok karısık bir durum yok 1 kere kaymakamlığa gidiyorsunuz birde bankaya dilekçenizi veriyorsunuz. bu kadar. ben paramı aldım.
Bu konuda özel sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Dilekçe örneği : http://www.belgeler.com/blg/4kzz/dileke-banka-kredi-masrafi-iadesi
-
öncelikle tebrikler
hangi banka?
-
Hocam bankayla yaptığın sözleşmeye bağlı değil mi bu?
-
toplam 4 bankadan ne kadar para aldın toplam olarak ? ve bu belgeler için ne kadar paran gitti ?
-
Hesap kartım için önceden kesilmiş olan kart aidatlarını da alabilirmiyim hocam bu şekilde? Sırf para kesilecek diye para yatırmadığım hesap kartım var çünki. :)
-
Tebrikler bende paArtesi gidecektim bu haberi okumam iyi oldu
-
tebrikler hocam. hangi bankalardan aldın ?
-
(!) şu işareti kaldır hocam kural bilmem kaçtı sanırım.. bana da çok itici geliyor şu ünlem
-
zone bunu yazdı
(!) şu işareti kaldır hocam kural bilmem kaçtı sanırım.. bana da çok itici geliyor şu ünlem
işin yok mu dayı senin
-
Bir ay once kredi cekmistim iyi oldu bu eyvallah hoca
-
ne kadar aldın ayıptır sorması ? Biz de 3 ay önce bankaya iadeli tahhütlü dilekçe gönderdik fakat geri dönmediler. Kaymakamlığa hiç gitmedik.