Başbakan 2
-
hem sen bnm tayyipçi olduğumu nerden çıkardın ben oy bile vermedim ama adamın yaptığı işleri görüyorum ve takdir ediyorum ayrıca bu tayyip işi değil parti işi siz kafayı tayyiple bozmuşsunuz ondan bok atıp duruyonuz
Delikadir sen kafana git bi su tut açılırsın.Lafa baksana parti işi tayyip işi değil.Acaba o partinin başında kim var?Kararları kim alıyor o partide? O partinin Başbakanı kim? bi araştır istersen öğrenirsin.Araştırısın dion ya bize.
Zaten hep tayyipi savunanlar tayyipçi olmazlar.Tayyipten banane ne derdim olacak benim tayyiple. -
kavga etmeden tartısalım..bu 1..2 ci si ise o paralaerı indirenler varya yetimin hakkını yiyenler onların anasını ..........
-
o kararları tayyip tek başınamı alıyo açtırma bnm ağzımı sen git biraz araştır salakmıdır nedir amk akşam akşam adamı deli ediyonuz şu msn lerinizi verinde sie msn den sövüyüm yoksa böle olmuyo ayıp oluyo diğer üyelere
-
delikadir irc e gelsene sen
-
ha bide imzam tam size göre onu okuyon sanki tam sizin için yazılmış bnm için havada orta parmaklar
-
Teskere (Bu örnek sana yeterli bi düşün anlarsın) Başkada bişi dememe gerek yok.
-
ha bide imzam tam size göre onu okuyon sanki tam sizin için yazılmış bnm için havada orta parmaklar
-
bekle lan geliyom irc ye
-
^^ :D
-
talabaninin ayagını yaladım ama degistim
ATATURK'e laf attım ama degistim
memleketi satıoz ama degistim
türban icin en ön safta eylem yaptım ama degistim
degiserek gelistim
hasss....
Toplam Hit: 5227 Toplam Mesaj: 41