Başbakan 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hem sen bnm tayyipçi olduğumu nerden çıkardın ben oy bile vermedim ama adamın yaptığı işleri görüyorum ve takdir ediyorum ayrıca bu tayyip işi değil parti işi siz kafayı tayyiple bozmuşsunuz ondan bok atıp duruyonuz

Delikadir sen kafana git bi su tut açılırsın.Lafa baksana parti işi tayyip işi değil.Acaba o partinin başında kim var?Kararları kim alıyor o partide? O partinin Başbakanı kim? bi araştır istersen öğrenirsin.Araştırısın dion ya bize.

Zaten hep tayyipi savunanlar tayyipçi olmazlar.Tayyipten banane ne derdim olacak benim tayyiple.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    kavga etmeden tartısalım..bu 1..2 ci si ise o paralaerı indirenler varya yetimin hakkını yiyenler onların anasını ..........

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    o kararları tayyip tek başınamı alıyo açtırma bnm ağzımı sen git biraz araştır salakmıdır nedir amk akşam akşam adamı deli ediyonuz şu msn lerinizi verinde sie msn den sövüyüm yoksa böle olmuyo ayıp oluyo diğer üyelere

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    delikadir irc e gelsene sen

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    ha bide imzam tam size göre onu okuyon sanki tam sizin için yazılmış bnm için havada orta parmaklar

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Teskere (Bu örnek sana yeterli bi düşün anlarsın) Başkada bişi dememe gerek yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    ha bide imzam tam size göre onu okuyon sanki tam sizin için yazılmış bnm için havada orta parmaklar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    bekle lan geliyom irc ye

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    ^^ :D

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    talabaninin ayagını yaladım ama degistim
    ATATURK'e laf attım ama degistim
    memleketi satıoz ama degistim
    türban icin en ön safta eylem yaptım ama degistim

degiserek gelistim

hasss....

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 5227 Toplam Mesaj: 41