Berkin Elvan‘I Kaybettik

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    Dün oradaydım, cenazesine gittim.

    Sonradan Cevahir avm önünde kalabalıklaşmaya başladık. Polis gazları fırlattı tabi.

    Ayrıca ne ayak bunlar anlamadım, artık ses bombası da atıyorlar :)

    Herkes cevahir avm ye sığındı.

    Bayağı kalabalıktı içerisi.


    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    halk silah olarak sadece ağzını kullandığı sürece bu saatten sonra böyle eylem/yürüyüş vs'nin anlamı yok polis gelir siker gider  ağlar dururuz


  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    her zalim zalimliğinden çekmeden ölmez...

    zalimlerle beraber olan pisliklerde zalimlerin çektiğini çekmeden ölmez.

    zalimlerin sonu gelecektir.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2009
    Erkek

    Ve Berkin Elvan da RTE tarafından terörist ilan edildi.. 

    http://www.radikal.com.tr/politika/erdogan_berkin_elvan_terorist-1181324

    Bu yavşak adam yine olayları kızıştırmak için elinden geleni yapıyor. Amacı ne anlayamadım bir türlü!

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2007
    Erkek

    Beyler Berkin in ölümüne insan olan herkes üzülür bu konuda herkes mutabık zaten...

    Bununla beraber Berkin ELVAN ın ölümü dolayısıyla yapılan şeyler yakıştı mı ALLAH için ? Bu eylemler dolaylı yada dolaysız olarak 5 polis memurunun şehit olması , onlarcasının yaralanması , 1 vatandaşımızın öldürülmesi ve eyleme katılanlarla beraber sayısını bilmediğim kadar kişinin yaralanmasına - zarar görmesine sebep oldu.

     


    Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    Bartimaeus bunu yazdı

    Ve Berkin Elvan da RTE tarafından terörist ilan edildi.. 

    http://www.radikal.com.tr/politika/erdogan_berkin_elvan_terorist-1181324

    Bu yavşak adam yine olayları kızıştırmak için elinden geleni yapıyor. Amacı ne anlayamadım bir türlü!

    https://eksisozluk.com/akpnin-ic-savas-cikarma-cabasi--4282107


    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2007
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

    halk silah olarak sadece ağzını kullandığı sürece bu saatten sonra böyle eylem/yürüyüş vs'nin anlamı yok polis gelir siker gider  ağlar dururuz

     

    Halkın silah kullanmasını mı tavsiye ediyorsun ?


    Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2013
    Erkek

    eylemlerde ölen kişilerin katili tek bir kişi değildir. bütün herkesdir, her fırsatta eylem yapan kişiler emir üzerine şiddet kullanan ve kendi isteği ile şiddeti arttıran polisler, bu emri onlara veren kişilerdir katiller, yani hepimiziz. Her fırsatta söylerim eylemler kişilere değil sisteme karşı olmalıdır, evet bazı eylemler kişilere yönelik olmalı fakat ülken için yaptığını var saydığın eylem sisteme karşı olmalıdır. Aksi taktirde başbakanın  istifa ettiğini varsayarsak yerine gelecek kişide onu aratmayacaktır, Bu eylemler patriotlar ülkemize geldiğinde yada inçirlik hava üssü verildiğinde yapılmalıydı, o zaman kişiye diğil sisteme itiraz etmiş olurduk. sadece söylediklerimi tarafsızca düşünün Not: ne sağcıyım ne solcu ( ülkenin gidişatı iyi değil ) 


    http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2013
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

    diyarbakırda biri polise taş atınca terörist olur aynı şeyi batıda birisi yapınca kahraman adalete bak yaaaaa

    Kimse qkk söylemleri yapıp taş atmıyor çünkü şu anki olaylarda, haklarımızı ve özgürlüklerimizi istismar ettikleri için büyüyor olaylar. Hem gezi sürecinde hem de şu an olan olayların sebebini gayet iyi biliyorsunuz, terörist söylemleri ile kötülemeye çalışıyorsunuz. Polisin verdiği tepkileri izledikten sonra sinirlenmeyen adam insan değildir zaten, onu da söylemekte yarar var. Burada yapılan eylemlerde verdikleri tepkiyi qkk sempatizanlarına verseler terör sorunu uç noktalara çıkmazdı zaten. Buraya gelince arslan parçası kesiliyorlar, oraya gidince süt dökmüş kedi.

    Şimdi uzaklaş yavaş yavaş minik troll.

    Edit: Batıda kelimesini 'şu anki olaylarda' olarak değiştirdim, götünden anlayıp başka yere çekmesin minik diye.

    Terbiyeni topla salak bak bu olaylar yıllardır  doğuda oluyor 1938 den beri kimse o zamandan beri bunlar dirienişçi bunlar haklarını arıyorlar demedi
    zamandan bir kaç kesit

    sabiha gökçenden

    "Dersim’deki uçuşlarım daha heyecanlı olmuştur. Bir-iki defa pilot, fakat ekseriyetle rasıt olarak uçtum. Böyle vaziyetlerde insan harp heyacanını rasıt mevkiinden daha iyi duyuyor. İnsan evvala bombalarını atıyor, bunlar bittikten sonra canlı hedef görürse makineli tüfeğe müracaat ediyor. Dersim’de ilk bombardımanın heyecanını unutamam...

    Muhasama (çarpışma) meydanında canlı hedef üzerine bomba atmak insana hiç acımak hissi vermiyor. İnsan yalnız vazifesini görmek için aramayı, vurmayı düşünüyor..."

    ve o dönemdeki askerlerin hatırası
    Dersim’in Kayıp Kızları filminin yönetmeni Nezahat Gündoğan, ikinci filmi Hay Way Zaman ’da katliama katılan dört askeri buldu. Yozgatlı Haydar Yıldırım, Erzurumlu Mehmet Ali Çiftçi, Malatyalı Haşim Özçelik ve Konyalı Mehmet Ali Doğaner; Gündoğan’ın 5 Aralık’ta galası yapılacak yeni filminde katliamı anlattı.

    Taraf gazetesinden Müjgan Halis’in haberine göre filmde yer alan askerlerden Mehmet Ali Doğaner; Dersim Katliamı’nın bir numaralı ismi General Abdullah Alpdoğan’ın İstihbarat Amiri. Filmin çekiminden sonra Haydar Yıldırım ile Mehmet Ali Doğaner vefat etti, ancak diğer iki isim yaşıyor.

    Nezahat Gündoğan, askerlerin aradan 74 yıl geçmesine rağmen Dersim’i hâlâ karış karış hatırladıklarını anlattı. Taraf’ ın sorularını yanıtlayan Gündoğan; “Yaşları ilerlemiş olmasına rağmen katliama katılan askerler, her şeyi bütün detaylarıyla hatırlıyordu. Hepsinin akli dengesi yerindeydi. Ancak İstihbarat Amiri Doğaner’in görüşmesinde MİT de bulundu ve her şeyi anlatmasına izin vermediler” dedi.

    Katliamdan bir ay kadar önce Elazığ’da “zehirli ve yakıcı gaz eğitimi kursu” açıldığını da tespit ettiklerini söyleyen Gündoğan, “Alpdoğan’ın Milli Savunma Bakanlığı’ndan zehirli gaz istediği telgrafı ilk kez yayınlayacağız” diye konuştu.

    “TUNCELİ’Yİ TEMİZLEDİK”
    Film Gülver’in hikâyesi etrafında şekillense de, en önemli yanı katliama katılan askerlerin tanıklıkları. Onlardan ilki Mehmet Ali Doğaner. Doğaner, katliamı şöyle anlatmış: “Tunceli’nin temizlenmesi gerekiyordu. Ordu, girdi çıktı. Yani sıcak çatışma olmadı. Bizimkiler vardılar, temizlediler. Karşılık veren yoktu. Ufak tefek çapulculuk oluyordu. Yoksa devletle alakaları yok onların. Bizimkilerin çok zaiyatı olmadı yani. Bu temizlik yapılırken haksızlık edildi tabii, özür dilenmeli.”

    “37 KİŞİYİ ÖNÜMÜZE KATIP GÖTÜRDÜK”
    Erzurumlu bir hacı olan Mehmet Ali Çiftçi, Dersim Katliamı’nda yer alan askerlerden biri. İlk hatırladığı yüzbaşının kendilerine Dersim hakkında söyledikleri: “Yüzbaşı geçti ortaya. Dedi, ‘Arkadaşlar biliyor musunuz, biz nereye gidiyoruz. İçimizde bir çıban var. O çıbanı paylamaya gidiyoruz. Onlar da bütün Kızılbaştır’ dedi.”

    İnsanların topluca öldürüldüğü anlara dair ise şunları söylüyor Çiftçi: “Köylere çıktık. Tüfeğini teslim etmemiş, devlete teslim olmamış, onları evlerinden çıkartıyoruz; önümüze katıyoruz. 37 kişi topladık. Önümüze kattık. Kutuderesi derler, bir büyük bir dere. Makineli tüfekler yerleşmiş orada. Bizi geriye aldılar, ateş emir verdiler. 37 kişi bir salavat çekti ki, dağ taş inledi... Onları oturtuyorlardı birarada. Makine tüfekleri gır gır baştan çıkıyor. Bütün kırıyorlardı.”

    Haşim Özçelik, Malatya’nın Arguvan İlçesi’nden. Dersim Katliamı’na ilişkin hiçbir pişmanlığının olmadığını kendi ifadeleriyle anlatıyor: “Harbe gideceğiz dediler. Harbe gidiyoruz, ne için gidiyoruz? Adam vurmaya. Ne kadar adam vurduk biliyor musun? Adam kalmadı, öldü Dersim’de. Çok öldü. Ölenin sayısını mı bileceğim? Ne üzüntü duyam ölenlerden dolayı. Öldürmeye gidiyoruz, üzüntü mü duyacağız?”

    DÖRT HAİN: FARE, KURT, DOMUZ, KÜRT
    Yozgat Sorgunlu Alevi bir asker olan Haydar Yıldırım, katliamı ağlayarak anımsayanlardan: “Onların yaptığı iş acı, cin biberi gibi. İnsanlığa yakışmıyor. O zamanın yarasını açma.” Yıldırım, alay kumandanının benzetmesini ise dün gibi hatırlıyor: “Bir alay kumandanımız geldi, Konya’dan. Dedi ki, ‘Arkadaşlar dünyada dört hain var: Biri fare, biri kurt, biri domuz, biri Kürt. Bunun dördü de hain.’ O adamdan duydum. 500-600 kişi ağır makineli tüfeklerle öldürdüler, Harçik ırmağına attılar. Harçik Irmağı’nın 500 metre aşağısı kıpkırmızı aktı.”

    artı yakın yıllarda 2008'de
    https://www.youtube.com/watch?v=tyT2PvhiuGA

    chkarito tarafından 18/Mar/14 20:16 tarihinde düzenlenmiştir

    Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2013
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

    diyarbakırda biri polise taş atınca terörist olur aynı şeyi batıda birisi yapınca kahraman adalete bak yaaaaa

    Hmm, bunlar ne oluyor o zaman göt kılı arkadaşım?

    https://www.youtube.com/watch?v=yqQHLTykkeU

     

     ben polis haklı demiyorum zaten polis herzaman haksız çünkü sert davranıyor ama milletin sırf bunu kullanmasına gıcık oldum yıllardır doğuda bir sürü katliyam yapılıyor kimse ses çıkarmıyor ayrıca şöyle bir ayrıntı var ben ankarada okuyorum gecensene kac kişi bu gezi parkı olayları için tahrik etti yok sen kürtsün yok sen doğulusun bak zulüm yapılıyor sende bizle bereaber taş at ben de onlara dedimki taş atmam için sebeb gösterin kız dedi içkime karışıyorlar kürtajıma karışıyorlar bende ona dedim bu can senin mi evet dedi kimse bir kadının bedenindekine karışamaz dedi al yuvarlarını durdursana dedim zıttt kaldı sonra neden bunlara karsısın ki iyiliğin için hepsi bu ülkede kimse alkolik bir kadınla hayatını birleştirmek istemez ayrıca kürtaj yapmak isten bir kadınla kız döndü vucut benim demeye devam etti bende dedim seninse aşkını o noktaya getirme sonra oda herkes gibi kendisini direnişçi bizde terörist ilan etti ben ona sen benim herzaman arkadasım olarak kalacaksın diyorum kız terörist muamelesi yapıor anlayacağın böyle insanların düşünce yapısı değişmediği sürece benim gibilere daima terörist gözüyle bakacaklar doğlusun doğarken terörüst oluyorsun diyorlar alakam yok diyorsun devlete tas at diyorlar sıkıntım yok alkolik değilim diyorum gene terörrist oluyorum anlayacağı ayrıca akpyi bende sevmiyorum ama bana alternatif göster söz oyumu ona basacam

     


    Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
Toplam Hit: 27919 Toplam Mesaj: 141