Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi
-
userneyime bunu yazdı
70 bin dolar civarini görecek diyorlar
imkansız hocam dediğim gibi herkes birşeyler söylüyor yatırım tavsiye değildir ama sabreden kazandı hep...
https://www.youtube.com/watch?v=nUDShHyYKNI
mahsun abilere dikkat etmek lazım
-
-

-
Sarı kafa gidene kadar tepede kalır..
-
cybermole bunu yazdı
bana 0,28 usd den xrp 0,02 usd lere düşecek dedilerdi her haberi aldırış etmeyin yatırım tavsiyesi değildir digital dünyada artık herşey digitale dönecek bitcoin gelecek olarak iyi olması bekliyorum dahada bilemem ama tabi dünyada herşey olabilir. YTD.
bana çıkacak dedilerdi almadıydım of off
-
%10 senenaryo gerçekleşti dibi görünce 2 m basıcam kriptoya görme ihtimali çok yüksek fed faizi yükseltirse kriptonun annesi öpülür bu pasifikteki gelişmeleri yakından takip edin çin kore japonya amerika bunların devlet sözcülerinin kullandıkları cümleler nekadar sert olursa kriptoya asılın uçuşa geçer
-
düşsede arabayı satıp alsak
-
Artık büyük şirketler aldığı için çok büyük artı eksi hareketler olmayabilir. Sonunda kaderi lale olacak ama süreç ne kadar sürer bilinmez.
-

bitcoin fena çakıcaklar balon patlıyor önleminizi alın. çin sunucuları tarlaları bugün kapası para buhar.
-
Bitcoin ayı sezonuna girince düşüş böyle göstere göstere kademeli değil birden oluyor ve neredeyse o anki değerinden %20-30 bir saat içinde düşüyor. Bitcoin yakın zamanda hızlıca toparlanacaktir