Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi
-
ya tarih yazıcaz ya da tarih olucaz, öyle bir noktadayız şu an.
-
87.5k altina inmesi lazım %30 için bile.......
%50 için 65k ya razıyım........
Bekliyorum mandirayi koyun keçi inek falan komple sattım :D
-
garga bunu yazdı
87.5k altina inmesi lazım %30 için bile.......
%50 için 65k ya razıyım........
Bekliyorum mandirayi koyun keçi inek falan komple sattım :D
150 bin dolar hayeli kuranlar vardı hayaller paris hayatlar arizona
-
bence %13.75 artacak bu entryi yazdığım dk değerinden.
çünkü öyle olsun nolmuş yani hep iniyo çıkıyo bi kere de benim istediğim olsun.
-
Amaç düşürmek olsaydı bunu anında yaparlardı. Resmen marketi kitlediler. Alta üste botlarla fiyat koyup istedikleri yerde durduruyorlar. Btc 200 ma hareketli ortalama seviyesi olan 100 bin altına düşüp orda kalırsa sıkıntı başlar. Ya maliyetleri ortalama 100 bin yada bilerek trendin altına indirmiyorlar. Bu hareketlere bakınca bunun tipik ayı sezonu başlangıcı değil balinaların ve şirketlerin alttan toplaması şeklinde değerlendiriyorum. Bir süre sonra topladıklarını yukardan satarlar tekrar. Bunun içinde ilerleyen günlerde yatırımcı çekmek için yükseltmeleri gerekir. Önemli olan en alt hangi seviyeye kadar indirecekler? Maliyetleri ne? Düşüş sonrası bunu unutmayıp yükseliş gelince ne kadara düşürebilirler ilerde bunu hesap etmek lazım. Muhtemelen çok aşırı yükseltip bu fiyattan topladıkları malı tekrar boşaltacaklar. Daha sonrada ayı sezonu başlayacak.
watervay tarafından 05/Kas/25 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
RSI gibi göstergeler ayının başladığını gösteriyor, ancak hiçbir ayı böyle ufak tefek düşüşlerle gelmedi, gelmez de diye tahmin ediyorum. haftalık %20-30 düşüşler olması lazım, şu anda sadece %8 düşüş görünüyor.
-
şuan xrp var bende ne olur sizce?
-
murdery bunu yazdı
şuan xrp var bende ne olur sizce?
bende de XRP :D
-

-
95 bin usd şuan düşüş başlıyor.