folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

200 haftalık ortalamadan alan hiçbir zaman üzülmez , fiyat tahmini yapmanın bir anlamı mantığı da yok zaten.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

42k tl btc'de idi. projektor alacam diye sattım çıktım 97k ya çıktığında allahtan çıkmışım. Perdeyi bile alamayacakmışız... Çok parası olanlar merak etmesin bu kodumun trump'ı sağa sola saldırmayı bırakıp biraz daha ılımlı bir ortam yaratınca altına kaçan paralar btc'ye dönecektir. Kripto balinaları da hepten milleti sikiyorlar, regülasyon yok, kural kanun yok. Tek seferde %20-30 sikince milleti korkutuyorlar kaçıyor sonra millet. Aq şeyini biraz daha usturuplu yapsalar millet kaçmayacak. Neyse ekside olanlar benim 4 senelik tecrübeme göre btc toparlayıp kar yapar yine ama eskisi gibi katlama olayları anca dolandırıcı meme coinlerde olacaktır. BTC 1m olana kadar 5 sene sürer bence.

Şunu da söylim x.com da yabancı elemanın biri  yabancı birini alıntılayarak :

Adam onchain verilerine dayanarak diyor ki 

Binance emir defterlerine baktığımızda, likiditenin az olduğu cumartesi günü 1milyar dolarlık btc satışı yaptı ama cüzdanlarındaki btc miktarı hiç değişmedi. 

“Yani kullanıcı fonlarını satıyorlar diyor.”

Adamlar kullanıcıların parasını al-sat yaparak para kazanıyor. 

Özetle; kullacıların paralarıyla kullanıcıları soyuyorlar. 

Ama artık suratları o kadar kösele oldu ki, 

o kadar umursamaz takılıyorlarki;

Bunları yaparken Cz kahkahalı ve alaycı paylaşımlar yapıyor sürekli. Yani artık olayın boyutu tamamen kontrolden çıkmış vaziyette. 

Binance ve Cz yok olmadığı sürece kazanç beklemek hayalcilik olur gibi duruyor." 

Binance de bu yolun yolcusu oldu. Binance böyle devam ederse hepten sikertir bu piyasayı. Bunu yeni gördüm. 1m olması 5ten kısa surer bu kadar oynarlarsa. İyi bişey değil milleti hepten kucaklarlar diye diyorum. Akıllı olan kar yapar tabi de sikilen gariban çok olacak.

Liquid tarafından 31/Oca/26 23:50 tarihinde düzenlenmiştir

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Ve 65k.

Yani oldu mu %50 ?

E oldu gibi.

Bastık evi yati katı yansın artık ne olacaksa olsun bu nedir ya ?

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

87.5k altina inmesi lazım %30 için bile.......

%50 için 65k ya razıyım........

Bekliyorum mandirayi koyun keçi inek falan komple sattım :D

5 Kasım'da yazmışım...

Bugün 5 Şubat. Bitcoin 65kya dokundu biraz önce.

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Anlamadığım şey şu her şey düşüyor. Bir şeyler yükselmeli. Borsa altın bitcoin. Anlamadım olayı.  

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Öngörüleriniz nedir düşecek mi çıkacak mı , neden ve ne zaman ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

12 bin dolar zarardayım. 🥲

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Kötü oluyor ya. 3 senede bende bi 15k dolar kaybedince çıkmıştım. Öngörülebilir hiç birşey kalmadı. Ne altın ne gümüş ne btc ne borsa ne altcoin

DrKill tarafından 05/Şub/26 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Kötü oluyor ya. 3 senede bende bi 15k dolar kaybedince çıkmıştım. Öngörülebilir hiç birşey kalmadı. Ne altın ne gümüş ne btc ne borsa ne altcoin

Altın zirvedeyken yaptığım kara sayıyorum. Şuan isterse BTC = 1 dolar olsun satmıyorum. Bari cehennemi garantiledik hakkını vereyim modundayım. :D Gümüş bir günde yüzde 30 düşmüş. Bitcoin yüzde 10 düşmüşse ne olmuş yani?

mkyb tarafından 05/Şub/26 22:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bu dönem sadece spot alın, düştükçe eklersiniz. Margin veya vadeli işlemler çok riskli.

Ekim ayı geçmiş yıllara göre hesaplanırsa döngü zamanı oluyor. Ekim sonrası yükseliş olmalı tabi döngü kırılmazsa.

Toplam Hit: 13147 Toplam Mesaj: 124
bitcoin