Bitcoin %30 %50 Düşüş Beklentisi
-
qoqo bunu yazdı
Bu dönem sadece spot alın, düştükçe eklersiniz. Margin veya vadeli işlemler çok riskli.
Ekim ayı geçmiş yıllara göre hesaplanırsa döngü zamanı oluyor. Ekim sonrası yükseliş olmalı tabi döngü kırılmazsa.
valla spot vs mahvettiler
-
Alınır mı burdan
-
mkyb bunu yazdı
12 bin dolar zarardayım. 🥲
Bir günlük mü bu zarar hocam ?
-
by_Tet bunu yazdı
Alınır mı burdan
3 parça alınır biri buradan ikincisi 58k dan üçüncüde keyfe keder :)
-
zamanında bu btc bokuna bulaşıp bir ev parası yediğim tecrübe ile söylüyorum
bildiğin sanal kumar amk meredi adamın hayatını sikip telefon tablet pc bağımlısı zombi gibi yapıyor hayhat için nefes alın ne varsa zarar kabul edin reel hayata odaklanın -
epstein olayı ve mstr'nin sıçması derken düşüş sürer gibi geliyor bana.
-
ben bi miktar aldim bugun ,umarim hata etmedim
-
taa btc 3bin dolar seviyelerinde oynamıştım. TL karşılığı max 80bin tl kadar gelip oradan 12binlere kadar inmişti. Bu olay yıllar sürmüştü. Dolar bazlı tam hatırlamıyorum ama %90 civarı düştü diyorlardı. şimdi aynı hesapla 110bin dolardan 15bin dolarlara inermi meçhul. Ozamanki arz taleple şimdiki aynı değil. Ama balina bunlar biz 3 yıllık birikimle 1 btc alamazken adamlar tek halemde 100k btc alıp satıyor
-
fibonacci çizgisini çekince görünen çilekli mum gösterimlerine göre şahlanan gergedan mevsimi başlamış gibi görünüyor.
kafasına göre %20-30 artıp azalan yatırım emtiası olmaz. son 15 yılın en büyük ponzisi şu coin işleri.
-
antichrist bunu yazdı
fibonacci çizgisini çekince görünen çilekli mum gösterimlerine göre şahlanan gergedan mevsimi başlamış gibi görünüyor.
kafasına göre %20-30 artıp azalan yatırım emtiası olmaz. son 15 yılın en büyük ponzisi şu coin işleri.
her düşüte ortaya çıkyıor bu ponziciler. kazananları bu kadar kıskanmayın yav.