Bitcoin Zenginlerini Görelim...
-
Kimde ne kadar para olduğunu değil de parayı nasıl harcadığınızı merak ediyorum. Ben şimdiye kadar hiç fiziksel malzeme alışı yapmadım, sunucu kiraladım, domain aldım, program satın aldım, e kitap aldım, petaya falan yardım ettim, öyle abidik gubidik yerlere harcadım parayı. gerçek paray açevirmek için de girişimde bulunmadım, mantar işine girmeyi düşündüm fakat yasal mevzuat malum... gerçi geldiği yerde hobi maksatlı körelmeme maksatlı kaynak çalışmaları olduğu için çok bir beklentim yok bitcoinden.
-
Şu olaya bir türkü akıl erdiremiyorum, nedir ne değildir bitcoin, mining olayı nedir, madenden bitcoin çıkarma nedir, niye ekran kartı, işlemci ne ayak :/
-
noname bunu yazdı
Şu olaya bir türkü akıl erdiremiyorum, nedir ne değildir bitcoin, mining olayı nedir, madenden bitcoin çıkarma nedir, niye ekran kartı, işlemci ne ayak :/
aynen biri açıklasın amk
-
ne olduğunu bilmiyorum. bugün gördüm serdar kuzuoğlunun blogta, 1e 100 kazandırmış 1 yılda diyor. nasıl birşeyse.
-
hea ya şu mining olayını bir anlatı verin
-
dün gördüm bende 250 dolar 1 btc şaka gibi ya zamanında 3 5 btcye btx demiyoduk o zamanlar kassak şimdi şaka gibi ama milyon dolar ediyordu
-
Allura bunu yazdı
dün gördüm bende 250 dolar 1 btc şaka gibi ya zamanında 3 5 btcye btx demiyoduk o zamanlar kassak şimdi şaka gibi ama milyon dolar ediyordu
nasıl kasıyoruz bir anlatı versene bende baktıydımda bir bok anlamadım :D
-
Btc atmlerin çıkışıyla değeri dahada artarmı ki.
-
wert bunu yazdıAllura bunu yazdı
beyler benim anladığımı özet geçiyorum:
*Uğraşmayın devri bitti. (Yapan yaptı)
*Ekran kartınıza matematiksel fonksiyonlar çözdürüyor. md5 sonuçlarının kırılması gibisinden.
-
asa42 bunu yazdıwert bunu yazdıAllura bunu yazdı
beyler benim anladığımı özet geçiyorum:
*Uğraşmayın devri bitti. (Yapan yaptı)
*Ekran kartınıza matematiksel fonksiyonlar çözdürüyor. md5 sonuçlarının kırılması gibisinden.
İyide bu adamın kazancı ne bu şifreleri kırdırarak?