Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik
-
zalimadam bunu yazdı
adamın ayak gitmiş
ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş
bu foto bu gün ki patlamada mı çekilmiş?
adam şokta sanırım çok sakin görünüyor, aynı durumda ben olsam bu kadar sakin olamazdım herhalde
-
ve vidyonun sanunda gördügümüz gibi bir sürü ülkenin bayragı yıkıldı ve amerikalılar tarafından çignendi... giriş ve bitiş ne tesadüf
ordaki suçsuz halka üzülüyorum ama buduruma düşmelerinin tek sebebi yine kendileri ülkeleri....
-
Altının düşmesiyle bunun bir alakası olabilceği , kısa süre önce israille aramızın düzelmesi bıkac bısey daha var aklımda arastrma yapıyorum :) 3. dunya savası yakın lan bence :/
-
be_cool bunu yazdı
ve vidyonun sanunda gördügümüz gibi bir sürü ülkenin bayragı yıkıldı ve amerikalılar tarafından çignendi... giriş ve bitiş ne tesadüf
ordaki suçsuz halka üzülüyorum ama buduruma düşmelerinin tek sebebi yine kendileri ülkeleri....
Arkadasim boston, abd nin tam dogu yakasi sinirinda, neredeyse nufusunun yarisini international halk olusturuyor.
Yani senin anlayacagin, yuzlerce, belki binlerce de Turk bulunuyor bu sehirde.
Amerikanin ozgurluk getirip getirmemesine de tamamen objektif bakmak istiyorum, ben guclu bir ulke olmus olsam, pkk yi bitirmek icin coktan Kuzey Irak' i yerle bir etmemis miydim? Hic bir ulke sesini cikaramayacagini bilsem, ekonomik durumum yerinde olsa, hic acimadan kuzey irak a yerlesmez miydi ordumuz?
-
-
dow jones borsası çok fazla düştü patlama öncesi. yine yahudi parmağı var gibi
-
Haysiyetlerini s**tiğimin kuduz köpekleri aç mı kaldılar yine? Allah bunlara öyle bir bela versin ki her nefes alışlarında ölümü tatsınlar.
-
Hangi şartta ve hangi koşulda olursa olsun terörün haklı bir tarafı yoktur.Amarikada da olsa, İsrail'de de olasa bu böyledir.
-
Suriye bahanesi :D
-
savaş çığırtkanlığı başlıyor yine.
http://www.haberturk.com/dunya/haber/836436-abdli-gazeteciden-sok-eden-yorum