folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş

bu foto bu gün ki patlamada mı çekilmiş?

adam şokta sanırım çok sakin görünüyor, aynı durumda ben olsam bu kadar sakin olamazdım herhalde

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ve vidyonun sanunda gördügümüz gibi bir sürü ülkenin bayragı yıkıldı ve amerikalılar tarafından çignendi... giriş ve bitiş ne tesadüf

ordaki suçsuz halka üzülüyorum ama  buduruma düşmelerinin tek sebebi yine kendileri ülkeleri....

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Altının düşmesiyle bunun bir alakası olabilceği , kısa süre önce israille aramızın düzelmesi bıkac bısey daha var aklımda arastrma yapıyorum :) 3. dunya savası yakın lan bence :/

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı

ve vidyonun sanunda gördügümüz gibi bir sürü ülkenin bayragı yıkıldı ve amerikalılar tarafından çignendi... giriş ve bitiş ne tesadüf

ordaki suçsuz halka üzülüyorum ama  buduruma düşmelerinin tek sebebi yine kendileri ülkeleri....

Arkadasim boston, abd nin tam dogu yakasi sinirinda, neredeyse nufusunun yarisini international halk olusturuyor. 

Yani senin anlayacagin, yuzlerce, belki binlerce de Turk bulunuyor bu sehirde. 

Amerikanin ozgurluk getirip getirmemesine de tamamen objektif bakmak istiyorum, ben guclu bir ulke olmus olsam, pkk yi bitirmek icin coktan Kuzey Irak' i yerle bir etmemis miydim? Hic bir ulke sesini cikaramayacagini bilsem, ekonomik durumum yerinde olsa, hic acimadan kuzey irak a yerlesmez miydi ordumuz?

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=xP1lzYGgDx4

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

dow jones borsası çok fazla düştü patlama öncesi. yine yahudi parmağı var gibi

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Haysiyetlerini s**tiğimin kuduz köpekleri aç mı kaldılar yine? Allah bunlara öyle bir bela versin ki her nefes alışlarında ölümü tatsınlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi şartta ve hangi koşulda olursa olsun terörün haklı bir tarafı yoktur.Amarikada da olsa, İsrail'de de olasa bu böyledir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Suriye bahanesi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

savaş çığırtkanlığı başlıyor yine.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/836436-abdli-gazeteciden-sok-eden-yorum 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 10956 Toplam Mesaj: 94