Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik
-
eyi eyi memleket eyiye gidiyor ...
-
bu sefer türkiyeye girsinlerde ne olucaksa olsun amnk, ölüceksek ölelim bölüneceksek bölünelim, savaşıcaksan savaşalım, demokrasi getireceklerse getirsinler amnk.
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
bu sefer türkiyeye girsinlerde ne olucaksa olsun amnk, ölüceksek ölelim bölüneceksek bölünelim, savaşıcaksan savaşalım, demokrasi getireceklerse getirsinler amnk.
hocam bu forumda nickiyle uyumlu yorum yapan 2 kişi gördüm biri sen diğeri de uzatmanaciye :D
-
sokoban bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
hocam bu forumda nickiyle uyumlu yorum yapan 2 kişi gördüm biri sen diğeri de uzatmanaciye :D
kesin çözüm istiyorum hocam, birsürü planım projem var "siktiret olm nasıl olsa ülkenin amına koyucaklar git kendine yaşıycak başka bi yer bul" diyip vazgeçiyorum.
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
kafan mı güzel hocam senin. söylediklerini tekrar oku istersen... başkasının esirimi olmak istiyorsun sen.
-
fatura yine müslümanlara kesildi.
-
Homer bunu yazdı
bu kafayla giderlerse daha çok kesilir zaten.
-
sokoban bunu yazdıHomer bunu yazdı
profilinin şevki kaçmış hocam.resim çok büyük.
-
Homer bunu yazdısokoban bunu yazdıHomer bunu yazdı
profilinin şevki kaçmış hocam.resim çok büyük.
özelden söyleyeydin eyiydi hocam :D
-
narkozMRT bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
kafan mı güzel hocam senin. söylediklerini tekrar oku istersen... başkasının esirimi olmak istiyorsun sen.
hayır, esir olmamak için savaşmak istiyorum.şimdi sanki çok özgürüzya. hı amına