Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik
-
slim_38 bunu yazdıCameL bunu yazdıcaagroup bunu yazdızalimadam bunu yazdı
adamın ayak gitmiş
ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş
bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ?
Patlamadan Saniyeler sonra..
Ek olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?Haberlerdeki videoda gördüm bunu hocam , net değildi tabiki ama daha önce burda fotoğrafı gördüğümden farkettim arka planda taşıyorlardı, yanımdaki arkadaşım da gördü hatta.
Sanmıyorum ama burda gördüğümüzden bilinç altının etkisiyle o gibi gelmiş de olabilir.
Bir de şu resme bakın ozaman...
Adam zaten Afkanistan de kaybetmiş bacakları...
https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/554702_10151330303920685_53541600_n.jpgİşte Budur Teşekkür Ederim
-
hayır o değilde sırada kim var?
bu sefer nere acaba suriye mi libya mı o mu bu mu?
yoksa iran mı?
yoksa biz mi? çocukluğumdan beri her amerikanın oyunu bunlar diyen adamlar, önce ırak sonra suriye sonra iran sonra biz derdi..
o öldürme meselesini de lesley hazleton güzelce açıklamıştı. Aslında çok açıklayan var ve herseferinde söylemelerine rağmen hala aynı şeyi söylemekten bıkmadınız ya neyse..
video şurda: http://www.youtube.com/watch?v=rWkbHOXhV5w 5.56 da. ve devamıda da bişey diyor..
-
yok yok dünyanın iyice çivisi çıktı walla
-
Osuran_Boga bunu yazdı
hayır o değilde sırada kim var?
bu sefer nere acaba suriye mi libya mı o mu bu mu?
yoksa iran mı?
yoksa biz mi? çocukluğumdan beri her amerikanın oyunu bunlar diyen adamlar, önce ırak sonra suriye sonra iran sonra biz derdi..
o öldürme meselesini de lesley hazleton güzelce açıklamıştı. Aslında çok açıklayan var ve herseferinde söylemelerine rağmen hala aynı şeyi söylemekten bıkmadınız ya neyse..
video şurda: http://www.youtube.com/watch?v=rWkbHOXhV5w 5.56 da. ve devamıda da bişey diyor..
9dk hayatımdan çaldı, yok şöyle özel bi durum yok şurası böyle olduğundan böyle, kardeşim evrensel diyosun sonra da ayayay burası böyleymis ayayay burası da şöyle olmuştu diyosun ek kitapçık mı lazım anlamıyorum ki nerden bilcem ben tarihsel olayların doğruluğunu bu tarihsel şeyleri yazan adamların doğru söylediğini allah kelamı değil ki bu, bir yanda allah kelamı bir yanda yandaş tarihçilerle 1400yıldır kavrulmuş oynanmış tarih.
-
caagroup bunu yazdıslim_38 bunu yazdıCameL bunu yazdıcaagroup bunu yazdızalimadam bunu yazdı
adamın ayak gitmiş
bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ?
Ek olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?Haberlerdeki videoda gördüm bunu hocam , net değildi tabiki ama daha önce burda fotoğrafı gördüğümden farkettim arka planda taşıyorlardı, yanımdaki arkadaşım da gördü hatta.
Sanmıyorum ama burda gördüğümüzden bilinç altının etkisiyle o gibi gelmiş de olabilir.
https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/554702_10151330303920685_53541600_n.jpgİşte Budur Teşekkür Ederim
Eywallah...Ama çoğu kişinin haberi yok bundan.Yine bişeyler dönüyor ama hayırlısı....
-
slim_38 bunu yazdıcaagroup bunu yazdıslim_38 bunu yazdıCameL bunu yazdıcaagroup bunu yazdızalimadam bunu yazdı
adamın ayak gitmiş
Eywallah...Ama çoğu kişinin haberi yok bundan.Yine bişeyler dönüyor ama hayırlısı....
ilginç. bu kart nasıl bir simge acaba neyi temsil ediyor nerede kullanılıyor?
-
Gençler yeterki isteyin ben size öğretirim bomba yapımını bu tarz manzaraları istanbuldada görmek istiyoruz :D (pkk lı orospu çoçuklarına ve sempazitanlarına karşı)
-
-
tosun bunu yazdıBoston JFK kutuphanesinde 3.patlama olmuş.
Amerika simdi nereye saldirmayi planliyor diyenlerle ayni goruste degilim.Yine kendi kendine vurup baskasini suclayacak gorusunden bahsediyorum.bu sefer farkli...tek giremedikleri yer iran diye biliyorum orayı suçlarlar dersin ?
-
DaveReed bunu yazdı
hakkaride mehmetçiklerimize patlamaların kralı yapılıyor dünyanın sikinde değil bostonda patlama olmuş banane amk...
yapanıda tebrik ederim daha büyük patlamalarıda beklerim...Amerikadan nefret ettiğin için masum insanların ölümüne seviniyosun. Ondan sonra terörist bomba koyup patlatınca sövüyosun. Sizin gibi gerizekalılar yüzünden müslüman halkı terörist olarak görünüyo.