Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik
-
DaveReed a bi yönden katılıyorum. bizim askerlerimize ne bombalar atılıyor amerikanın sikinde değil bostondaki patlamada bnim sikimde değil.
he üzüldüm keşke olmasaydı o ayrı. ama kendi yarattıkları terörün kurbanı bu sefer kendileri oldu.
-
FOXXLY bunu yazdı
DaveReed a bi yönden katılıyorum. bizim askerlerimize ne bombalar atılıyor amerikanın sikinde değil bostondaki patlamada bnim sikimde değil.
he üzüldüm keşke olmasaydı o ayrı. ama kendi yarattıkları terörün kurbanı bu sefer kendileri oldu.
neden üzüldün hoca adamlar bizim askerimiz bombalanınca üzülüyorlar mı?
amerikan vatandaşları masumda bizim vatandaşlarımız askerimiz masum değil mi amk
bizim askerlerimiz ölünce amerikan medyası haberlerde yayınlamıyor haber geçmiyor bile sosyal medyasında bile yazmıyor şerefsizler...
bırakın ölenin anası babası kardeşi üzülsün biz nasıl bir devletin vatandaşıyız ne yaptıkta bu başımıza geldi diye acımayın onlar acımadılar... -
sokoban bunu yazdıopusdei bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
savaş çığırtkanlığı başlıyor yine.
http://www.haberturk.com/dunya/haber/836436-abdli-gazeteciden-sok-eden-yorum
Düne kadar 2. sınıf insan muamelesi görüyordu bu zenci şerefsiz, müslümanlarmı yaptı bunu ona acaba ? Şimdi kendini adamdan saymış tüm müslümanları öldürelim diyor. Bir insan nasıl olur da bazı kendini bilmezlerin eylemini kocaman bir topluluğa mal edebilir ? Nasıl bir zihniyet bu ?
adama hem zenci hem şerefsiz diyorsun ondan sonra müslümanlara niye böyle bakıyorlar diye dövünüyorsunuz burada.tamam adamın dediği de mantıklı bir iş değil ama hemen adamı ezmek için ırkını öne sürmekte ayıptır hocam.hani sizin dininiz ırkçılığı yasaklıyordu ?
yaşın en fazla 14.
-
DaveReed bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
amerikan vatandaşları masumda bizim vatandaşlarımız askerimiz masum değil mi amk
bizim askerlerimiz ölünce amerikan medyası haberlerde yayınlamıyor haber geçmiyor bile sosyal medyasında bile yazmıyor şerefsizler...
bırakın ölenin anası babası kardeşi üzülsün biz nasıl bir devletin vatandaşıyız ne yaptıkta bu başımıza geldi diye acımayın onlar acımadılar...Yani üzülmek için illa kendi vatandaşin mi olmasi lazim ? Sonucta ölen insan eğer sende onlar gibi tepkisiz kalirsan bi farkin olmaz onlardan .
-
wagman bunu yazdıDaveReed bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
bırakın ölenin anası babası kardeşi üzülsün biz nasıl bir devletin vatandaşıyız ne yaptıkta bu başımıza geldi diye acımayın onlar acımadılar...Yani üzülmek için illa kendi vatandaşin mi olmasi lazim ? Sonucta ölen insan eğer sende onlar gibi tepkisiz kalirsan bi farkin olmaz onlardan .
hoca hristiyanlar müslümanları kati suretle sevmiyorlar bunu göremiyorsan... adamlar türkiye yi yıllarca avrupa birliği dalgasında bile oyaladı durdu hristiyan kulübü işte...
bize üzülmeyene biz niye üzülelim bizi sevmeyeni biz niye sevelim? -
geçenlerde nato afganistanda 11 çocuk öldürdü duydunuzmu? çok ömenli bi habermiş gibi göstermeyin bu tür şeyleri
-
aga anlaşılmayan şu amerika türkleri sevmiyor diyorsunuz mesela , amerikan halkının türkiyenin nerde olduğunu bilmediğinden eminim ki zaten bununla ilgili videolar bile vardı.türkleri sevmeyen amerikan halkı değil amerikan hükümetidir o saldırılarda ölenler de amerikan hükümetinden kimseler değil sıradan vatandaştır yani senin ülkendeki ahmet amca mehmet dayı kimse orada da onlar ölmüştür.
-
DaveReed bunu yazdıwagman bunu yazdıDaveReed bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
hoca hristiyanlar müslümanları kati suretle sevmiyorlar bunu göremiyorsan... adamlar türkiye yi yıllarca avrupa birliği dalgasında bile oyaladı durdu hristiyan kulübü işte...
bize üzülmeyene biz niye üzülelim bizi sevmeyeni biz niye sevelim?Üzülmek için canlı olmasi yeterde artar onlar seni sevmiyo diye ölmelerine sevinmek biraz sert olur bence , sende onları sevme ama en azindan öldüklerinde iyiki ölmüşler gibisinden yaklaşımda bulunmazssin olur biter
-
sokoban bunu yazdı
aga anlaşılmayan şu amerika türkleri sevmiyor diyorsunuz mesela , amerikan halkının türkiyenin nerde olduğunu bilmediğinden eminim ki zaten bununla ilgili videolar bile vardı.türkleri sevmeyen amerikan halkı değil amerikan hükümetidir o saldırılarda ölenler de amerikan hükümetinden kimseler değil sıradan vatandaştır yani senin ülkendeki ahmet amca mehmet dayı kimse orada da onlar ölmüştür.
öyle zaten
-
bostonda bir bomba patlıyor insanlar bir birine düşüyor. gerçekten insanlardaki gerilim başarıyla yükseltiliyor alkışlıyorumm zekice işlenen olaylar dizisi yada aptalca...
sonucunda mahsum insanlar ölüyor mahsum çocuklar yaşlılar dünyanın heryerinde bunu hiç kimse hiç bir şekilde onayamaz vicdanen..
lakin o bombanın orda patlamasının tek sebebi başta Amerika ve emperyalist güçler direk ve ya dolaylı...sebeb sonuç
çocugu ailesi gözlerinin önünde katledilen karısı kızının ırzına geçilen türlü işkencelere maruz kalmış insanlar bizimgibi koltuklarımıza kurulmuş ve kahvemizin bize verdigi rahatlık ve huzurla düşünmüyor bazı şeyleri...o psikolojiye sahip insandan sessizce oturmasını bekleyemezyiz..
bir sözvardır yedigin hurmalar g... tırmalar...
ha dogru boston amerika degil ama orası husisi seçildi bence her milletten insan var ve geçmişte oldugu gibi tüm milletleri arkasına toplayıp
voltranı oluşturacak...kendileride itiraf etmiyormu ülke çıkarları için kendi vatandaşımızdan vazgeçe biliriz diye..
haçlı seferlerinin en kanlı en şitdetli anlarına yaklaştık...