Bu Ülkede Yaşamak İçin Sebebiniz ?
-
benim karavanın kasetli tuvaleti bozuldu bir haftadır beş litrelik pet şişelere işiyorum ve bim poşetlerine sıçıyorum, pet şişeler bagajda duruyordu bir iki ay beklesin de tarlaya dökeyim diye atmadım, iyi sıvı gübre oluyorlar... jandarma durdurdu arabada ne var dedi karavan bu araba değil dedim :) başladılar hummalı bir aramaya torpidolardan su depolarına kadar... sanırım bölgede içici tip arıyorlar ve sonunda idrar dolu pet şişelerini sordu bunlar ne diye! "bende deve sidiği dedim", "nasıl yani dedi?" "bayağa deve sidiği amirim" "ne yapıyorsun deve sidiğiyle" "ihtiyar köylüler hasta olduklarında içip bir günde ayağa kalkıyor"... yüzdeki ekşime ve garipseme "olur mu öyle şey" "olur amirim bakın youtube da var adam direkt deveden içiyor" daha bir şaşırma ve ses tonunun sertleşmesi ardından bir pet şişeye el konulması ve benim içecekler mi acaba diye merak ederek yola devam etmem... yaşanmaz değil yaşanır tahammül edip eğlenmene bakacaksın.
-
Eksiğiyle fazlasıyla seviyorum bu memleketi. Allah beni yabancı memleketlerde yaşamak zorunda bırakmasın. Gitmek isteyene de karışmam yolları açık olsun.
-
RETRET bunu yazdı
benim karavanın kasetli tuvaleti bozuldu bir haftadır beş litrelik pet şişelere işiyorum ve bim poşetlerine sıçıyorum, pet şişeler bagajda duruyordu bir iki ay beklesin de tarlaya dökeyim diye atmadım, iyi sıvı gübre oluyorlar... jandarma durdurdu arabada ne var dedi karavan bu araba değil dedim :) başladılar hummalı bir aramaya torpidolardan su depolarına kadar... sanırım bölgede içici tip arıyorlar ve sonunda idrar dolu pet şişelerini sordu bunlar ne diye! "bende deve sidiği dedim", "nasıl yani dedi?" "bayağa deve sidiği amirim" "ne yapıyorsun deve sidiğiyle" "ihtiyar köylüler hasta olduklarında içip bir günde ayağa kalkıyor"... yüzdeki ekşime ve garipseme "olur mu öyle şey" "olur amirim bakın youtube da var adam direkt deveden içiyor" daha bir şaşırma ve ses tonunun sertleşmesi ardından bir pet şişeye el konulması ve benim içecekler mi acaba diye merak ederek yola devam etmem... yaşanmaz değil yaşanır tahammül edip eğlenmene bakacaksın.
Vay be hocam, tebessüm ettirdin, güzel hikaye... Kasetli tuvalet nasıl bir şey anlamadım ama..
-
RETRET bunu yazdı
1. ve 2. koyu kısım Gece gece ne güldürdü ama ya ^^D`
Pet şişelerde sıkıntı yok da, bim poşetlerindeki koku yapmıyor mu, yada nasıl, depolamıyorsun o zaman.
-0-
Konuyu tam hatırlayamadım ama, bir sebep yazarak, özellikle detaylarına girmeyeceğinden bahsettiğin şey hakkında bir-iki ipucu verebilir misin? bu da çok dolaylı oldu ama @.o,) tahmin ediyorum anlamışsındır.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıRETRET bunu yazdı
1. ve 2. koyu kısım Gece gece ne güldürdü ama ya ^^D`
Pet şişelerde sıkıntı yok da, bim poşetlerindeki koku yapmıyor mu, yada nasıl, depolamıyorsun o zaman.
-0-
Konuyu tam hatırlayamadım ama, bir sebep yazarak, özellikle detaylarına girmeyeceğinden bahsettiğin şey hakkında bir-iki ipucu verebilir misin? bu da çok dolaylı oldu ama @.o,) tahmin ediyorum anlamışsındır.
karavan hayatının tek kötü tarafı tuvalettir, banyo mutfak rahattır güneş panelin varsa kliman da yaz kış çalışır lakin tuvalet normal değil altta bok haznesi üstte ise oturma haznesi olarak tasarlanmıştır sıçacakken soldaki düğmeyi çevirir bok haznesini açarsın normal tuvalette oturuyorsun öyle düşün o düğmeyi çevirmezsen kapağın üstüne sıçıyorsun temizlemesi iğrenç bir şey, misafir gelince küçük bir sıçma eğitimi vermek zorundasın; düğmeyi çevirince kapak açılıyor sıçınca bok aşağı gidiyor bir de kimyasalı var onu döküyorsun koku yapmıyor. hazne dolunca tuvaletin üst kısmından ayırıp bavul gibi götürüp istediğin yere döküyorsun. gel gör ki ben 1 ay kardiyo yapmış hali 101 kilo bir insanım ve günde 6 bazen 8 öğün protein karbonhidrat karışık yerim gerek ağırlık gerekse vahşi kullanım sonucu bu tuvaletler 6 ayda çöp oluyor. bim poşetinin kullanımı tek seferliktir, içine sıçtıktan sonra iyice bağlayıp sevmediğin lokasyonlara sallıyorsun onu bulan bir köpek mutlaka parçalıyor, bekletmemek lazım koku elbette yapar derhal atılması en faydalı çözümdür.
https://www.youtube.com/watch?v=UPdcdY2ULuI kasetli tuvalet böyle bir şey, karavana alttan kasetli de yaptırabiliyorsun fakat o modeller fazla yer kaplıyor ve aracın orjinalliğini bozuyor.
-
RETRET bunu yazdı
yaşanmaz değil yaşanır tahammül edip eğlenmene bakacaksın.
Hahaha sende iş var hocam. Bu kafaya gelince herşey güzel olacak inanıyorum.
-
Hahahaha.Ben her iki tarafında zencisiyim nasılsa.Hep burda, böyle yaşadığımdan birşeyler kaybetmiş duygusuna sahip değilim.Onların senin ağzına ettiklerini çok güzel farkediyorsun da, hayatının içine ettiklerinden zerre kadar haberin yok.Budur motivasyonum,beklemek...
-
italyan bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Keşke imkân olsa da şu ağlayanları yurtdışına yerleştirebilsek. Valla gına geldi.
Sen niye ağlamıyorsun ?
Ağlayanları yurtdışına yerleştirirsen geriye ne kalır ?Hocam çok boş yapmışsın kusura bakma. Yani o kadar ilgisiz alakâsız yazıyorsun ki. Yazdıklarımın büyük kısmına cevap vermeden yeni sorular sorman da cabası. Sen kendini zeki sanmaya devam et en iyisi.
-
Bu olurmu ?
-
samaccc bunu yazdı
Bu olurmu ?
Romanya pasaprtumu bu..?