Bu Ülkede Yaşamak İçin Sebebiniz ?
-
italyan bunu yazdıerblood bunu yazdı
Yeni neslin bilmediği ve özellikle öğretilmeyen milliyetçiliğim sayesinde bu ülke benim ülkem ve bu ülkede yaşarım.ve yurtdışına sadece gezmeye giderim.
Bu ülkede yaşamamak , doğuştan gelen haklarından feragat etmek demek. Yaşamak için mücadele etmek gerek. Ki mücadele heryerde her zaman gerek. Sen burada mücadele etmeyi tercih etmiş görünüyorsun.
Peki bu milliyetçiliğini öğretebilir misin ? Çünkü bu yorumbaya olumlu , güçlü bir yorum. Açalım bunu birazZülfü Livaneli - Yangın Yeri
-
ilk fırsatta gidicem
rahmandaburda tarafından 25/Nis/19 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
gidip yerleşmeye, yeni bir düzene yetecek kadar param olsa bir dakika düşünmem. hep para, olmayınca olmuyor.
-
Litvanyadan 95 doğumlu çift benim şehrime tatile gelebiliyor ama ben siktiğimin şehrinden çıkamıyorum adam gibi bile.
Sikerim böyle işi. Işığını göreyim siktirip giderim ülkeden.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=_Y7bMHYclRg
Üniversite öğrencisine Eski Hun Devleti vizeleri kaldırdı diyorlar hemen atlıyorlar sazanlar. Millet ülkeden kaçmak istiyor ama nereye gideceğini bilmiyor.
mkyb tarafından 25/Nis/19 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
yok
-
Sosyal medyayı biraz olsun takip edenler daha önce facebook ve twitter'dan daha önce bu ülke için neler yazdığımı az çok bilirler. Çok ama çok sevdiğim, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bir ülke Türkiye. AKP Zihniyetinin bu ülkeyi nerelere getireceğini gezi zamanından beri yazıp çizdim, yazdım da kime? Bir gün Kapalıçarşı'da kuyumculuk yapan Ermeni arkadaşım benim şimdiye kadar bütün yazıp çizdiklerime noktayı koydu ve dedi ki: Abi iyi güzel yazıp çiziyorsun da, biz bu ülkede 4 nesil kaybettik. Bu zihniyet bu ülkenin 4 neslini yok etti. 4 nesil sonra elin Amerika vb gibi ülkelerin şimdiki yaşadıklarını biz 4 nesil sonra yaşayabilirsek mutluyuz. Yani bu ülkede şu an Avrupanın özendiğimiz yanlarını yaşayabilmek için en az 4 neslimiz var ki bu zihniyet şu an bu ülkeyi terkederse... Daha ötesi yok! Bu ülkede neden mi yaşıyorum, mecburiyetten! Çok kişi şimdi atıp tutacak madem istemiyorsun git vs... Git denilince gidilinmiyor emin olun, ha biliyorum ki milyonlarcası bu ülkeden kaçıp gitmek, hayalini kurduğu ülkede yaşayabilmek için can atıyor, ama dedim ya işte, mecburiyetler! Hepsi bu...
-
bırak bu ülkeyi benim insanlık için bir umudum yok. -_-
-
karakutu bunu yazdı
bırak bu ülkeyi benim insanlık için bir umudum yok. -_-
O kadar değil hocam be yahu.. İnsanlık yavaşta olsa gelişiyor.