folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Ülkede Yaşamak İçin Sebebiniz ?

Bu Ülkede Yaşamak İçin Sebebiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    erblood bunu yazdı

Yeni neslin bilmediği ve özellikle öğretilmeyen milliyetçiliğim sayesinde bu ülke benim ülkem ve bu ülkede yaşarım.ve yurtdışına sadece gezmeye giderim.

Bu ülkede yaşamamak , doğuştan gelen haklarından feragat etmek demek. Yaşamak için mücadele etmek gerek. Ki mücadele heryerde her zaman gerek. Sen burada mücadele etmeyi tercih etmiş görünüyorsun.
    Peki bu milliyetçiliğini öğretebilir misin ? Çünkü bu yorumbaya olumlu , güçlü bir yorum. Açalım bunu biraz 

Zülfü Livaneli - Yangın Yeri 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

ilk fırsatta gidicem

rahmandaburda tarafından 25/Nis/19 14:50 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

gidip yerleşmeye, yeni bir düzene yetecek kadar param olsa bir dakika düşünmem. hep para, olmayınca olmuyor.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Litvanyadan 95 doğumlu çift benim şehrime tatile gelebiliyor ama ben siktiğimin şehrinden çıkamıyorum adam gibi bile. 

Sikerim böyle işi. Işığını göreyim siktirip giderim ülkeden.

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Fırsat ve imkan yok hacu abi

AslanAmca tarafından 25/Nis/19 15:08 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=_Y7bMHYclRg

Üniversite öğrencisine Eski Hun Devleti vizeleri kaldırdı diyorlar hemen atlıyorlar sazanlar. Millet ülkeden kaçmak istiyor ama nereye gideceğini bilmiyor.

mkyb tarafından 25/Nis/19 16:29 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

yok

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yorgoangelopoulos
    yorgoangelopoulos's avatar
    Erkek

Sosyal medyayı biraz olsun takip edenler daha önce facebook ve twitter'dan daha önce bu ülke için neler yazdığımı az çok bilirler. Çok ama çok sevdiğim, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bir ülke Türkiye. AKP Zihniyetinin bu ülkeyi nerelere getireceğini gezi zamanından beri yazıp çizdim, yazdım da kime? Bir gün Kapalıçarşı'da kuyumculuk yapan Ermeni arkadaşım benim şimdiye kadar bütün yazıp çizdiklerime noktayı koydu ve dedi ki: Abi iyi güzel yazıp çiziyorsun da, biz bu ülkede 4 nesil kaybettik. Bu zihniyet bu ülkenin 4 neslini yok etti. 4 nesil sonra elin Amerika vb gibi ülkelerin şimdiki yaşadıklarını biz 4 nesil sonra yaşayabilirsek mutluyuz. Yani bu ülkede şu an Avrupanın özendiğimiz yanlarını yaşayabilmek için en az 4 neslimiz var ki bu zihniyet şu an bu ülkeyi terkederse... Daha ötesi yok! Bu ülkede neden mi yaşıyorum, mecburiyetten! Çok kişi şimdi atıp tutacak madem istemiyorsun git vs... Git denilince gidilinmiyor emin olun, ha biliyorum ki milyonlarcası bu ülkeden kaçıp gitmek, hayalini kurduğu ülkede yaşayabilmek için can atıyor, ama dedim ya işte, mecburiyetler! Hepsi bu...

The lost boy of cyberspace ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

bırak bu ülkeyi benim insanlık için bir umudum yok.  -_-

Mevzu derin | Papikolas Planet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı

bırak bu ülkeyi benim insanlık için bir umudum yok.  -_-

O kadar değil hocam be yahu.. İnsanlık yavaşta olsa gelişiyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 17163 Toplam Mesaj: 158
niye uyandım lan ben yurtdışı ülke