folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında

Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    Okadar sayfa tartisilmis fakat son nokktayi kimse koyamamis mesele su bilinc (ruh) ruha bir tanimlama getiremedikce allahin varligini yazdiginiz paranoyak fantezilerle yok sayamazsiniz ve yokun tanimini bile kavrayamayan insan beyni allahin yoklugunu nasil ispat etsin Kuranda apacik hz ademin yaratilisindan bahsedilirken sonsuza zar atmak niye.? http://m.youtube.com/#/watch?v=7CBRjcYNoC8

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caner1365
    caner1365's avatar
    Erkek

konuyla ilgili : 9gag.com/gag/4491763

just keep them close, keep praying, just keep waiting..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:
    -----------------------------
    Okadar sayfa tartisilmis fakat son nokktayi kimse koyamamis mesele su bilinc (ruh) ruha bir tanimlama getiremedikce allahin varligini yazdiginiz paranoyak fantezilerle yok sayamazsiniz ve yokun tanimini bile kavrayamayan insan beyni allahin yoklugunu nasil ispat etsin Kuranda apacik hz ademin yaratilisindan bahsedilirken sonsuza zar atmak niye.? http://m.youtube.com/#/watch?v=7CBRjcYNoC8

kuranı yazan kim la. Arabın teki, ve o adam 9 yaşında bir kızla ilişki yaşıyor. Ben bu adamın gidip bi mağarada kafasından uydurduğu şeylere mi inanıcam?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:

Hoca bırak bu ayakları ya, biraz beynini kullan oku araştır amk, ne kadar basit söylentilerin arkasına saklanmak, ruh muş, ruh ne açıklasana. Ruh dediğiniz şeylerin, mesela annelik içgüdüsü, aşk, şevkat vs hormonlar ile ilgili olduğunu biliyor musun. Hormonal dengesi bozulan kişilerin tamamen farklı bir ruh haline girdiğini, cinsel anlamda bile, hatta beynin doğru yerine elektrik sinyali verildiğinde insanların seks  yapmadan ereksiyon yaşadığını, bilginin ve anıların beyindeki nöron ağlarında nasıl saklandığını biliyor musun. Eminim hiç birinden haberin yok, ne de olsa çok basit, ruh hepsi , açıklanmasına ne gerek var.

Ah pardon son cümleyi okumamışım, kuranda apaçık yazıyor hz ademin yaratılışı, nasıl görmemişiz böyle büyük bir ispatı, teşekkürler kardeş müslüman oldum, sübaneke dinimiz amin.

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:26'da AMpul tarafından düzenlendi.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

kuranı yazan kim la. Arabın teki, ve o adam 9 yaşında bir kızla ilişki yaşıyor. Ben bu adamın gidip bi mağarada kafasından uydurduğu şeylere mi inanıcam?

Bu yorumuda adam olamayan biri yazmış, biz gelip bunamı inanalım şimdi ?

Üslubunu düzelt babanla konuşmuyorsun, saygın yoksa safsata yapma, bir şeyler biliyorsan yaz bilmiyorsan kafanı göm kuma boş laf etme, senin hayalinin edilemeyeceği kadar zikr ediliyor o isim için, gelip burda herkese küfür eder gibi yorum atma.

Bunca sayfa bir şey demeyecektim, bunu görene kadar. 

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

@Tengri inanmıyor olabilirin bende inanmıyorum ama saygı duy o insanlar o tanrıya ve o peygambere inanıyor ondan güç alıyor!.. Bize saygı duymak düşer. İnanmamak bizim tercihimiz bizim mantığımıza uymadığı için bizde güzümüzü sadece bilimden alıyoruz. Ama bu onlara saygısızlık edeceğimiz anlamına gelmez... Dikkat et!..

Ayet var, ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

Üslubunu düzelt babanla konuşmuyorsun, saygın yoksa safsata yapma, bir şeyler biliyorsan yaz bilmiyorsan kafanı göm kuma boş laf etme, senin hayalinin edilemeyeceği kadar zikr ediliyor o isim için, gelip burda herkese küfür eder gibi yorum atma.

yorumda saygısızca birşey yok, sadece arabın teki dediğime mi alındınız? Küfür veya hakaret yok sadece doğrular var.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

@tengri evrimi konuşuyoduk niye araya karıştırıyon? al şimdi evrim falan kalmadı dağıldı ortalık

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

@tengri evrimi konuşuyoduk niye araya karıştırıyon? al şimdi evrim falan kalmadı dağıldı ortalık

doğru söylüyon hacı da adamın yoruma bak ya, hala saçma sapan sebeplerle evrimi yalanlıyor. Dayanamadım :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

yorumda saygısızca birşey yok, sadece arabın teki dediğime mi alındınız? Küfür veya hakaret yok sadece doğrular var.

arabın teki dediğin adam bu adamların taptığı adam la önemsiz bişeymiş gibi söyleme hocam biz burada sadece atesitlerin olduğu biir ortamda olsak tamam kendi aramızda der normal deriz ama bu durum bir dindarın ateistin karşısına geçip "sen nasıl inanmazsın ya şu dağlara taşlara bak bu bir mucize değilmi bunları illaki yaratan bişe var" demesi gibi bişe  onun için saygıya  önem verelim... ve  mesele uzamasın evrime devam

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 00:57'da Programmer tarafından düzenlendi.

Ayet var, ayet
Toplam Hit: 47951 Toplam Mesaj: 384