folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

İş yerindeki pc ye Android emülatör kuramıyorum, anakart desteklemiyor diyor. Bunu atlatmanın bir yolu yok herhalde dimi?

Android emülatör kurabilseydim cloudstream kuracaktım :)) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

İş yerindeki pc ye Android emülatör kuramıyorum, anakart desteklemiyor diyor. Bunu atlatmanın bir yolu yok herhalde dimi?

https://www.tahribat.com/forum/windows-11-de-android-uygulamalari-nasil-kurulur-257357

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

oha amk bu çok iyimiş lan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

https://www.tahribat.com/forum/windows-11-de-android-uygulamalari-nasil-kurulur-257357

Pazartesi deneyeceğim, umarım olur :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

En güzel kombinasyon stremio + torrentio veya comet. Üstüne kaymak olsun derseniz de real debrid hesabı alırsanız tadından yenmiyor. Çevremdeki çoğu kimseyi alıştırdım herkes kullanıyor dizi film ihtiyaçları için. 

om mani padme hum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

En güzel kombinasyon stremio + torrentio veya comet. Üstüne kaymak olsun derseniz de real debrid hesabı alırsanız tadından yenmiyor. Çevremdeki çoğu kimseyi alıştırdım herkes kullanıyor dizi film ihtiyaçları için. 

bu bahsettiğin olay nedir? biraz anlatır mısın?

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    BaD_BoYs bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Bende çalışmadı hangisini indirsem başarısız yazıyor kurarken ona rağmen denedim ama yinede apk kurarken hata veriyor wsa bilmem ne bağımlılık hatası.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Hocam merhabalar tekrar, evdeki pc ye deneyeyim dedim.

Öncelikle bahsettiğiniz konuda 6 dosya indirip kurmamız gerekiyor dediniz ama oraya bugün itibari ile baktığımda sanki 4 dosya tek vardı x64 olarak. Eksik mi indirdim acaba ?

İndirdiklerim ; 

1-Microsoft.UI.Xaml.2.8_8.2501.31001.0_x64__8wekyb3d8bbwe

2-Microsoft.VCLibs.140.00.UWPDesktop_14.0.33728.0_x64__8wekyb3d8bbwe

3-Microsoft.VCLibs.140.00_14.0.33519.0_x64__8wekyb3d8bbwe

4-MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_2407.40000.4.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe

Bunları indirdim sadece, hata vermedi, geliştirici modunu da açtım, apk installer i kurdum, cloudsteam apk yi indirdim.

Şöyke bir hata aldım, ekran görüntüsünü iletiyorum. Bu aşamadan sonra da ilerleyemedim maalesef.

Bu hatayı almamak için ne yapmam lazım ? :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    cuneyd bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Hocam merhabalar tekrar, evdeki pc ye deneyeyim dedim.

Öncelikle bahsettiğiniz konuda 6 dosya indirip kurmamız gerekiyor dediniz ama oraya bugün itibari ile baktığımda sanki 4 dosya tek vardı x64 olarak. Eksik mi indirdim acaba ?

İndirdiklerim ; 

1-Microsoft.UI.Xaml.2.8_8.2501.31001.0_x64__8wekyb3d8bbwe

2-Microsoft.VCLibs.140.00.UWPDesktop_14.0.33728.0_x64__8wekyb3d8bbwe

3-Microsoft.VCLibs.140.00_14.0.33519.0_x64__8wekyb3d8bbwe

4-MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_2407.40000.4.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe

Bunları indirdim sadece, hata vermedi, geliştirici modunu da açtım, apk installer i kurdum, cloudsteam apk yi indirdim.

Şöyke bir hata aldım, ekran görüntüsünü iletiyorum. Bu aşamadan sonra da ilerleyemedim maalesef.

Bu hatayı almamak için ne yapmam lazım ? :)

Burada yazılı olan yöntemi uygulayın hocam

https://github.com/MustardChef/WSABuilds/issues/593#issuecomment-3172749449

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

web.strem.io/ + alldebrid/realdebrid cok ii ama tr icerikler genelde noksan. cloudstream tamamlayici oluo

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 13194 Toplam Mesaj: 68
repo depo tr tv tv androidtv cloudstream