folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

En güzel kombinasyon stremio + torrentio veya comet. Üstüne kaymak olsun derseniz de real debrid hesabı alırsanız tadından yenmiyor. Çevremdeki çoğu kimseyi alıştırdım herkes kullanıyor dizi film ihtiyaçları için. 

web.strem.io/ + alldebrid/realdebrid cok ii ama tr icerikler genelde noksan. cloudstream tamamlayici oluo

bi analtır mısınız bu olay nedir?

alldebrid/realdebrid bunlar premium link generatör siteleri değil mi? sistem nasıl işliyor ?

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı
    end bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı

En güzel kombinasyon stremio + torrentio veya comet. Üstüne kaymak olsun derseniz de real debrid hesabı alırsanız tadından yenmiyor. Çevremdeki çoğu kimseyi alıştırdım herkes kullanıyor dizi film ihtiyaçları için. 

web.strem.io/ + alldebrid/realdebrid cok ii ama tr icerikler genelde noksan. cloudstream tamamlayici oluo

bi analtır mısınız bu olay nedir?

alldebrid/realdebrid bunlar premium link generatör siteleri değil mi? sistem nasıl işliyor ?

Debrid servisleri. Ama bunlarla torrent de indirtebiliyorsun.

Ve http üzerinden servis edebiliyorlar bir kez indiği zaman. (Kendi sunucularında bir süre cache'leniyor)

Normalde stremio'dan izleyebilmek için torrenti on the fly servis etmesi için bir servera/servise ihtiyacın var. Tarayıcıdan başka türlü izleyemiyorsun.

Ama debrid ile buna gerek kalmıyor. Aylık 2 eur'a tonlarca content her yerden erişilebilir hale geliyor.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

@andrevmask in tg da globalmodz diye bir sayfası var oradan da faydalı içerikler çekebilirsiniz 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Headhunterz bunu yazdı

@andrevmask in tg da globalmodz diye bir sayfası var oradan da faydalı içerikler çekebilirsiniz 

2 senedir faydalanıyor etkili yer.bu arada tv olupta internet kullananlar için Apple en iyisi ama sürekli bağımlısındır,diğer türev şeyler içinde mi tv box eşsiz bir özgürlük faunası.İptv kararsızlığndan verim alamayanlar için cloudstream müthiş yer .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı

En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta

Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    latriene
    latriene's avatar
    Erkek

ios ve samsung tv icin alternatifi var midir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    latriene bunu yazdı

ios ve samsung tv icin alternatifi var midir

Maalesef yok. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.

UYARI;

Eklentilerde hata alan arkadaşlar öncelikle aşağıda linki olan mavi sürümü kullansınlar.

Mavi sürümü kullanıp hata alan arkadaşlar, uygulamanın güncel olduğundan emin olduktan sonra, güncelleme kısmından eklenti elle güncelle başlığına tıklayıp eklentileri elle güncellesinler. Hiçbir şekilde düzelmiyorsa  tamamen her şeyi silip yeniden yükleyin.

Cloudstream indirme linki

https://github.com/recloudstream/cloudstream/releases/tag/v4.5.4

Aşağıdaki Türk repolarını eklenti ekleme kısmına yazarak ekleyebilirsiniz.

nikstream

kekikan      

Kraptor    

kraptorcs3

feroxxcs3

Latte

makoto2

sarapcanagii

Yukarıdaki repoları tek tık ile kurmak için "megaturk" kısa kodunu kullanabilirsiniz. Megarepo'nun türk repoları için alternatifidir.

Diğer yabancı repoları indirmek için ise "go megarepo" kodunu kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan tek eklentiyi indirirseniz diğer repolar yüklenecektir.

not : düzelen arkadaşlar dua ederken isim belirtsinler lütfen :D

KotomineKirei tarafından 06/Eyl/25 17:13 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bunları android tabanlı tcl marka tv ye kurabilirmiyim ? 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 13156 Toplam Mesaj: 68
repo depo tr tv tv androidtv cloudstream