Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri
-
end bunu yazdıBonibon bunu yazdı
En güzel kombinasyon stremio + torrentio veya comet. Üstüne kaymak olsun derseniz de real debrid hesabı alırsanız tadından yenmiyor. Çevremdeki çoğu kimseyi alıştırdım herkes kullanıyor dizi film ihtiyaçları için.
web.strem.io/ + alldebrid/realdebrid cok ii ama tr icerikler genelde noksan. cloudstream tamamlayici oluo
bi analtır mısınız bu olay nedir?
alldebrid/realdebrid bunlar premium link generatör siteleri değil mi? sistem nasıl işliyor ? -
ExpirE bunu yazdıend bunu yazdıBonibon bunu yazdı
En güzel kombinasyon stremio + torrentio veya comet. Üstüne kaymak olsun derseniz de real debrid hesabı alırsanız tadından yenmiyor. Çevremdeki çoğu kimseyi alıştırdım herkes kullanıyor dizi film ihtiyaçları için.
web.strem.io/ + alldebrid/realdebrid cok ii ama tr icerikler genelde noksan. cloudstream tamamlayici oluo
bi analtır mısınız bu olay nedir?
alldebrid/realdebrid bunlar premium link generatör siteleri değil mi? sistem nasıl işliyor ?Debrid servisleri. Ama bunlarla torrent de indirtebiliyorsun.
Ve http üzerinden servis edebiliyorlar bir kez indiği zaman. (Kendi sunucularında bir süre cache'leniyor)
Normalde stremio'dan izleyebilmek için torrenti on the fly servis etmesi için bir servera/servise ihtiyacın var. Tarayıcıdan başka türlü izleyemiyorsun.
Ama debrid ile buna gerek kalmıyor. Aylık 2 eur'a tonlarca content her yerden erişilebilir hale geliyor.
-
@andrevmask in tg da globalmodz diye bir sayfası var oradan da faydalı içerikler çekebilirsiniz
-
Headhunterz bunu yazdı
@andrevmask in tg da globalmodz diye bir sayfası var oradan da faydalı içerikler çekebilirsiniz
2 senedir faydalanıyor etkili yer.bu arada tv olupta internet kullananlar için Apple en iyisi ama sürekli bağımlısındır,diğer türev şeyler içinde mi tv box eşsiz bir özgürlük faunası.İptv kararsızlığndan verim alamayanlar için cloudstream müthiş yer .
-
En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta
-
Chaoser bunu yazdı
En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta
Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.
-
-
latriene bunu yazdı
ios ve samsung tv icin alternatifi var midir
Maalesef yok.
-
cenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.
UYARI;
Eklentilerde hata alan arkadaşlar öncelikle aşağıda linki olan mavi sürümü kullansınlar.
Mavi sürümü kullanıp hata alan arkadaşlar, uygulamanın güncel olduğundan emin olduktan sonra, güncelleme kısmından eklenti elle güncelle başlığına tıklayıp eklentileri elle güncellesinler. Hiçbir şekilde düzelmiyorsa tamamen her şeyi silip yeniden yükleyin.
https://github.com/recloudstream/cloudstream/releases/tag/v4.5.4
Aşağıdaki Türk repolarını eklenti ekleme kısmına yazarak ekleyebilirsiniz.
nikstream
kekikan
Kraptor
kraptorcs3
feroxxcs3
Latte
makoto2
sarapcanagii
Yukarıdaki repoları tek tık ile kurmak için "megaturk" kısa kodunu kullanabilirsiniz. Megarepo'nun türk repoları için alternatifidir.
Diğer yabancı repoları indirmek için ise "go megarepo" kodunu kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan tek eklentiyi indirirseniz diğer repolar yüklenecektir.
not : düzelen arkadaşlar dua ederken isim belirtsinler lütfen :D
KotomineKirei tarafından 06/Eyl/25 17:13 tarihinde düzenlenmiştir -