Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri
-
KotomineKirei bunu yazdıChaoser bunu yazdı
Baştan kurmayı da denedim gene aynı hata alıyorum repo eklenmiyor kısa kod ile geçersiz veri diyor. Link kodu ile eklemeye çalıştığında ise VPN ile deneyin gibi bir hata verip gene eklemiyor. İlginç nokta son sürüm cloudstream de 4.5.4 olmasına rağmen sorun çıkarmayan mi de 4.5.5 gözüküyor.
hangisinde hata alıyorsun ?
Hepsi hata veriyor ama megaturk kodu çalıştı
-
Kraptor çalışıyor
dün denedim evde mibox ta
bugrahan45 tarafından 08/Eyl/25 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
bugrahan45 bunu yazdı
Kraptor çalışıyor
dün denedim evde mibox ta
hepsi sorunsuz çalışıyor bende.
-
KotomineKirei bunu yazdıC10H15N bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdıcenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta
Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.
kekikdevam dan plugine bende giremiyordum
https://raw.githubusercontent.com/ramazansancar/keyiflerolsun_Kekik-cloudstream/builds/plugins.json
bunu cloudstreamde repoya kopyalayıp denermisin?
Çoğu siteninki açmıyor sizdede oluyor mu
Hangi sürüm ? Hangi repo?
Kararlı sürüm 4.5.4
Birkaç repoda böyle hata geliyor girerken şuan hepsini deniyemiyorum. repoya hiç girmiyor

bazen filmleri açarken bağlantı bulunamadı diye hata gelebiliyor.

-
C10H15N bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıC10H15N bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdıcenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta
Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.
kekikdevam dan plugine bende giremiyordum
https://raw.githubusercontent.com/ramazansancar/keyiflerolsun_Kekik-cloudstream/builds/plugins.json
bunu cloudstreamde repoya kopyalayıp denermisin?
Çoğu siteninki açmıyor sizdede oluyor mu
Hangi sürüm ? Hangi repo?
Kararlı sürüm 4.5.4
Birkaç repoda böyle hata geliyor girerken şuan hepsini deniyemiyorum. repoya hiç girmiyor

bazen filmleri açarken bağlantı bulunamadı diye hata gelebiliyor.

Cloudflare yuzunden erisemiyor ve dolayisi ile parse edemiyor muhtemelen veriyi.
-
Error code connection 2001 hatasını nasıl çözeriz ?
-
Değerli hocalarım şimdi bir arkadaşa da mi box alacağız da kendisi İtalya da ikamet etmekte. Bu inat box veya cloudstream repolar yuetdışı da çalışır mı?
-
Headhunterz bunu yazdı
Değerli hocalarım şimdi bir arkadaşa da mi box alacağız da kendisi İtalya da ikamet etmekte. Bu inat box veya cloudstream repolar yuetdışı da çalışır mı?
Yerli korsan dizi sitelerinin cogu telif meselesine takilmamak icin y. disi erisimine kapali vaziyette. Cloudflare geo-restriction atmislar hep. TR VPN ile kullanabilir.
-
end bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Yerli korsan dizi sitelerinin cogu telif meselesine takilmamak icin y. disi erisimine kapali vaziyette. Cloudflare geo-restriction atmislar hep. TR VPN ile kullanabilir.
Eyvallah hocam, cloudstream da vpn le girince dediğiniz gibi çoğu repo çalışmadı. Kuzen Hollanda da yaşıyor yarın ona pc ye emulator kurdurup inatı denettireceğim. Tr vpn olayı da tavsiye edebileceğiniz var ise müteşekkir kalırım. Sağolun cevabınız için
Headhunterz tarafından 09/Eyl/25 21:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Headhunterz bunu yazdıend bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Eyvallah hocam, cloudstream da vpn le girince dediğiniz gibi çoğu repo çalışmadı. Kuzen Hollanda da yaşıyor yarın ona pc ye emulator kurdurup inatı denettireceğim. Tr vpn olayı da tavsiye edebileceğiniz var ise müteşekkir kalırım. Sağolun cevabınız için
Viyana'da kullanıyorum cloudstream ve inattv şikayetim yok pek... son güncellemeden sonra tek tük kapanmalar takılmalar olmaya başkadı sadece ama arkasını kurcalayacak zamanım olmadı açıkçası...
haa ek olarak "hdo box" uygulamasının da içerikleri bayağı bol. tavsiye ederim ama yabancı uygulama...