Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri
-
-
cenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta
Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.
kekikdevam dan plugine bende giremiyordum
https://raw.githubusercontent.com/ramazansancar/keyiflerolsun_Kekik-cloudstream/builds/plugins.json
bunu cloudstreamde repoya kopyalayıp denermisin?
-
Kernel_Panic bunu yazdıcenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta
Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.
https://raw.githubusercontent.com/ramazansancar/keyiflerolsun_Kekik-cloudstream/builds/plugins.json
Çoğu siteninki açmıyor sizdede oluyor mu
-
C10H15N bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdıcenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
Çoğu siteninki açmıyor sizdede oluyor mu
Hangi sürüm ? Hangi repo?
-
KotomineKirei bunu yazdıcenk88 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
UYARI;
Eklentilerde hata alan arkadaşlar öncelikle aşağıda linki olan mavi sürümü kullansınlar.
Mavi sürümü kullanıp hata alan arkadaşlar, uygulamanın güncel olduğundan emin olduktan sonra, güncelleme kısmından eklenti elle güncelle başlığına tıklayıp eklentileri elle güncellesinler. Hiçbir şekilde düzelmiyorsa tamamen her şeyi silip yeniden yükleyin.
https://github.com/recloudstream/cloudstream/releases/tag/v4.5.4
Aşağıdaki Türk repolarını eklenti ekleme kısmına yazarak ekleyebilirsiniz.
nikstream
kekikan
Kraptor
kraptorcs3
feroxxcs3
Latte
makoto2
sarapcanagii
Yukarıdaki repoları tek tık ile kurmak için "megaturk" kısa kodunu kullanabilirsiniz. Megarepo'nun türk repoları için alternatifidir.
Diğer yabancı repoları indirmek için ise "go megarepo" kodunu kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan tek eklentiyi indirirseniz diğer repolar yüklenecektir.
not : düzelen arkadaşlar dua ederken isim belirtsinler lütfen :D
Edilmiştir.
-
Baştan kurmayı da denedim gene aynı hata alıyorum repo eklenmiyor kısa kod ile geçersiz veri diyor. Link kodu ile eklemeye çalıştığında ise VPN ile deneyin gibi bir hata verip gene eklemiyor. İlginç nokta son sürüm cloudstream de 4.5.4 olmasına rağmen sorun çıkarmayan mi de 4.5.5 gözüküyor.
-
Clostridium bunu yazdı
eyv hoca,
ya bi de ios tarafında stremio veya cloudstream alternatifi calışan bi meret yok mu ağalar ya :\ stremio'yu external vlc player ıle denedım ama nanay, calışmadı bok yiyen :m
Stremio official olarak ios için çıktı. Realdebrid veya alldebrid ile sorunsuz kullanabilirsin.
-
Chaoser bunu yazdı
Baştan kurmayı da denedim gene aynı hata alıyorum repo eklenmiyor kısa kod ile geçersiz veri diyor. Link kodu ile eklemeye çalıştığında ise VPN ile deneyin gibi bir hata verip gene eklemiyor. İlginç nokta son sürüm cloudstream de 4.5.4 olmasına rağmen sorun çıkarmayan mi de 4.5.5 gözüküyor.
hangisinde hata alıyorsun ?
-
Delegado_Zero bunu yazdıClostridium bunu yazdı
eyv hoca,
ya bi de ios tarafında stremio veya cloudstream alternatifi calışan bi meret yok mu ağalar ya :\ stremio'yu external vlc player ıle denedım ama nanay, calışmadı bok yiyen :m
Stremio official olarak ios için çıktı. Realdebrid veya alldebrid ile sorunsuz kullanabilirsin.
saol valla, denemek için appstore'a girdim indirdim fakat hala herhangi bir filme baglanmaya calıştıgımda şu hatayı alıyorum
(ki external olarak vlc player ve outplayer'mı ne indirmiştim onları etkinleştirmeme rağmen böyle),
edit: realdebrid vs ile zaten çözülebilen problem de buymuş, tekrardan saolasın ;)
Clostridium tarafından 07/Eyl/25 12:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Clostridium bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdıClostridium bunu yazdı
eyv hoca,
saol valla, denemek için appstore'a girdim indirdim fakat hala herhangi bir filme baglanmaya calıştıgımda şu hatayı alıyorum
(ki external olarak vlc player ve outplayer'mı ne indirmiştim onları etkinleştirmeme rağmen böyle),Evet, on the fly bir şekilde torrent indirip servis edemiyorsun iosta api desteği yok. O yüzden alldebrid hesabı alıp torrent.io + debrid extensionu ile kullanmalısın