folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

Cloudstream Türkçe Depo Ve Eklentleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

bunları android tabanlı tcl marka tv ye kurabilirmiyim ? 

kurabilirsin. önce bi üst mesajdaki uygulamayı indir. 

sonra uygulama içerisinde depo ekle kısmından depoları ekle.

sonra da dilediğin gibi kullan.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta

Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.

kekikdevam dan plugine bende giremiyordum

https://raw.githubusercontent.com/ramazansancar/keyiflerolsun_Kekik-cloudstream/builds/plugins.json

bunu cloudstreamde repoya kopyalayıp denermisin?

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    Kernel_Panic bunu yazdı
    cenk88 bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

En son bağlantı hatası alıyordum tüm repoları sildim baştan eklemeye çalıştığında tüm repolar geçersiz veri hatası veriyor telefonda Tv'de ise sorun yok mi boxta

Aynı hata bende de mibox cihazda mevcut. Söylediğiniz gibi sil baştan ve depoları yeniden ekleme işlemleri işe yaramadı. Tecrübeleri arkadaşların yardım ve önerilerine kulak verebilirim.

https://raw.githubusercontent.com/ramazansancar/keyiflerolsun_Kekik-cloudstream/builds/plugins.json

Çoğu siteninki açmıyor sizdede oluyor mu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    Kernel_Panic bunu yazdı
    cenk88 bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

Çoğu siteninki açmıyor sizdede oluyor mu

Hangi sürüm ? Hangi repo?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    cenk88 bunu yazdı
    Chaoser bunu yazdı

UYARI;

Eklentilerde hata alan arkadaşlar öncelikle aşağıda linki olan mavi sürümü kullansınlar.

Mavi sürümü kullanıp hata alan arkadaşlar, uygulamanın güncel olduğundan emin olduktan sonra, güncelleme kısmından eklenti elle güncelle başlığına tıklayıp eklentileri elle güncellesinler. Hiçbir şekilde düzelmiyorsa  tamamen her şeyi silip yeniden yükleyin.

Cloudstream indirme linki

https://github.com/recloudstream/cloudstream/releases/tag/v4.5.4

Aşağıdaki Türk repolarını eklenti ekleme kısmına yazarak ekleyebilirsiniz.

nikstream

kekikan      

Kraptor    

kraptorcs3

feroxxcs3

Latte

makoto2

sarapcanagii

Yukarıdaki repoları tek tık ile kurmak için "megaturk" kısa kodunu kullanabilirsiniz. Megarepo'nun türk repoları için alternatifidir.

Diğer yabancı repoları indirmek için ise "go megarepo" kodunu kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan tek eklentiyi indirirseniz diğer repolar yüklenecektir.

not : düzelen arkadaşlar dua ederken isim belirtsinler lütfen :D

Edilmiştir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Baştan kurmayı da denedim gene aynı hata alıyorum repo eklenmiyor kısa kod ile geçersiz veri diyor. Link kodu ile eklemeye çalıştığında ise VPN ile deneyin gibi bir hata verip gene eklemiyor. İlginç nokta son sürüm cloudstream de 4.5.4 olmasına rağmen sorun çıkarmayan mi de 4.5.5 gözüküyor.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

eyv hoca,

ya bi de ios tarafında stremio veya cloudstream alternatifi calışan bi meret yok mu ağalar ya :\ stremio'yu external vlc player ıle denedım ama nanay, calışmadı bok yiyen :m

Stremio official olarak ios için çıktı. Realdebrid veya alldebrid ile sorunsuz kullanabilirsin. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı

Baştan kurmayı da denedim gene aynı hata alıyorum repo eklenmiyor kısa kod ile geçersiz veri diyor. Link kodu ile eklemeye çalıştığında ise VPN ile deneyin gibi bir hata verip gene eklemiyor. İlginç nokta son sürüm cloudstream de 4.5.4 olmasına rağmen sorun çıkarmayan mi de 4.5.5 gözüküyor.

hangisinde hata alıyorsun ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

eyv hoca,

ya bi de ios tarafında stremio veya cloudstream alternatifi calışan bi meret yok mu ağalar ya :\ stremio'yu external vlc player ıle denedım ama nanay, calışmadı bok yiyen :m

Stremio official olarak ios için çıktı. Realdebrid veya alldebrid ile sorunsuz kullanabilirsin. 

saol valla, denemek için appstore'a girdim indirdim fakat hala herhangi bir filme baglanmaya calıştıgımda şu hatayı alıyorum
    (ki external olarak vlc player ve   outplayer'mı ne indirmiştim onları etkinleştirmeme rağmen böyle), 

edit: realdebrid vs ile zaten çözülebilen problem de buymuş,  tekrardan saolasın ;)

Clostridium tarafından 07/Eyl/25 12:11 tarihinde düzenlenmiştir

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı
    Delegado_Zero bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

eyv hoca,

saol valla, denemek için appstore'a girdim indirdim fakat hala herhangi bir filme baglanmaya calıştıgımda şu hatayı alıyorum
    (ki external olarak vlc player ve   outplayer'mı ne indirmiştim onları etkinleştirmeme rağmen böyle), 

Evet, on the fly bir şekilde torrent indirip servis edemiyorsun iosta api desteği yok. O yüzden alldebrid hesabı alıp torrent.io + debrid extensionu ile kullanmalısın 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 13167 Toplam Mesaj: 68
repo depo tr tv tv androidtv cloudstream